Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Stefi @ 2007 05 24, 12:45)
O man vakar 10 kiausialasciu ispunktavo, tai laukiu daba skambucio is labes kiek apsivaisino ir kada isodinimas.

thumbup.gif
Sėkmės 4u.gif . Pranešk kiek apsivaisino smile.gif
Atsakyti
Mažai čia kada parašau, bet užsuku labai dažnai. Tiesiog noriu parašyti - AŠ SU JUMIS.
Tos, kurios bijote - mes juk žinome kokia tikimybė pastoti, bet tai yra vienintelis mūsų šansas ir baimę turime nugalėti. Turime būti stiprios.
Jeigu tik man leistų finansai, aš nieko nelaukdama pradėčiau, nes matote pačios, kokį kelią šeimos turi nueiti, kol susilaukia savo atžalėlių.
Stiprybės ir sėkmės JUMS.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 24, 13:25)
thumbup.gif 
Sėkmės  4u.gif . Pranešk kiek apsivaisino  smile.gif

Nu va, ka tik suzinojau naujienas. 6 apsivaisino. Bet kas mane suneramino, tai isodinimo laikas. Tik antradieni, tai gaunasi is viso 6 dienos. Cia kazi normalu, kad taip ilgai, nes kiek kur skaiciau, neprisimenu, kad buciau macius, kad net 6 dienas augina. Ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 24, 13:38)
Nu va, ka tik suzinojau naujienas. 6 apsivaisino. Bet kas mane suneramino, tai isodinimo laikas. Tik antradieni, tai gaunasi is viso 6 dienos. Cia kazi normalu, kad taip ilgai, nes kiek kur skaiciau, neprisimenu, kad buciau macius, kad net 6 dienas augina. Ka jus manot?

Matyt tau iki blastocistu augins 4u.gif

O tu Lietuvoje IVF darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magi: 24 gegužės 2007 - 14:00
QUOTE(Magi @ 2007 05 24, 14:58)
Matyt tau iki blastocistu augins  4u.gif

O tu Lietuvoje IVF darei?

Jo, iki blastocistu. Bet kad kiek kur skaiciau, tai 5 dienas raso, kad augina. Paskambinau dar karta, tai sake, kad visom, kuriom vakar punkcijas dare, antradieni isodinimas. Tip nesijaudint, nes iki 7 dienu gali net augint.
Vokietijoj darausi. Cia augimui galima palikt tik tiek kiek isodint ruosiasi, o kitas sekancia diena saldyt reikia. Tai sian 4 uzsaldys. Paklausiau, kas bus, jei tos paliktos neivystys, tai sake, tada atsildo sekancius 2 ir tuos augina.
Kvaili istatymai, nes gi ir blastocistas saldyt galima.
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 24, 14:08)
Vokietijoj darausi.

labai idomu, o galetumeui placiau papasakoti kaip vyksta Vokietijoje visa procedura? Kuo stimuliuoja, kaip daznai per IVF stimuliacija tirkina gydytojas, ar stimuliaciju metu tikrina hormonus ir t.t.
Siaip labai idomu, kaip ten viskas daroma.
(Ar esi Lietuoje dariusi IVF ? Ar gali palyginti ?)
Atsakyti
Va, kokia įdomi eiga Vokietijoj rolleyes.gif Pas mus iki blastocistų neaugina, dar kartą dabar pasitikrinau ax.gif O šiaip žiūrėsim rugpjūtį, kaip viskas čia pas mumi vyksta rolleyes.gif Gal jau daugiau galėsiu papasakoti ir jus klausimais užmėtyt, kai ateis laiškas iš klinikos su nustatytu laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 24, 15:08)
Jo, iki blastocistu. Bet kad kiek kur skaiciau, tai 5 dienas raso, kad augina. Paskambinau dar karta, tai sake, kad visom, kuriom vakar punkcijas dare, antradieni isodinimas. Tip nesijaudint, nes iki 7 dienu gali net augint.
Vokietijoj darausi. Cia augimui galima palikt tik tiek kiek isodint ruosiasi, o kitas sekancia diena saldyt reikia. Tai sian 4 uzsaldys. Paklausiau, kas bus, jei tos paliktos neivystys, tai sake, tada atsildo sekancius 2 ir tuos augina.
Kvaili istatymai, nes gi ir blastocistas saldyt galima.

nu tikrai labai idomu g.gif 4u.gif .. Lietuvoj tai kiek žinau, jei būtų 6 apsivaisinusios, tai net nesiūlytų auginti iki blastocistų. Gal ir gudrūs tie vokiečiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 24, 15:38)

Na dabar laukiam teigiamu nestuke.gif rezultatu 4u.gif
Linkiu, kad viskas praeitu sklandziai group.gif
Atsakyti
Ačiū Merginos visoms už palaikymą wub.gif
Net nebežinau, ką jaučiu, kartais atrodo, kad nieko...

Sėkmės toms, kurios startuoja ar ruošiasi wub.gif
Skaitykit tik sėkmingas istorijas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Orchidėja @ 2007 05 24, 08:50)
Peti, tikrai skaudu. Užjaučiu. Laikykis  4u.gif
Ateik kada į mūsų susitikimą, pasidalinsime patirtimi  mirksiukas.gif

Kažkaip vis pamąstau wub.gif
Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2007 05 24, 16:59)
Kažkaip vis pamąstau wub.gif
Ačiū wub.gif