Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Aga @ 2007 05 23, 20:02)
O kurią ciklo dieną nuotrauką dareis??

10 c.d. Bet man folikulai be stimuliuojančių neaugo. Ir ovuliacija nevykdavo. dabar gėriau tik vitaminus du mėn. Ir va kaip gavosi. bet man ovul. galėjo įvykti neanksčiau kaip 17 c.d.
Atsakyti
Nu tai tada, gal ir nieko, bet su gydytojais pasitark.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 05 23, 20:33)
Nu tai tada, gal ir nieko, bet su gydytojais pasitark.

Gal kam taip buvo? Ir kokie galimi variantai? Kiek laiko man dabar bijoti?
Atsakyti
Buvo, dabar sūnelį augina 4u.gif Pasiprašyk pas genetikus apie 12 sav., jei labai neramu.
Minutėle, bet tai niekaip nesusiję su IVF tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2007 05 23, 20:49)
Buvo, dabar sūnelį augina 4u.gif Pasiprašyk pas genetikus apie 12 sav., jei labai neramu.
Minutėle, bet tai niekaip nesusiję su IVF tema rolleyes.gif

Atsiprašiau kad čia užklausiau. Bet merginos tik čia linkusios atsakyti.
Atsakyti
Peti laikykis nepasiduok ir visos mes sulauksime savu leliu tik reikia kai kam ilgiau pakovot console.gif
Atsakyti
Peti, tikrai skaudu. Užjaučiu. Laikykis 4u.gif
Ateik kada į mūsų susitikimą, pasidalinsime patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 23, 16:06)
Kažkaip rami buvau, bet po mergaičių nesėkmių pradedu bijoti  unsure.gif Buvau rami kaip belgas, net su vyru apie tai kalbejomės, kodėl čia abu tokie ramūs. Pakalbėję išsiaiškinom, kad abu tai priėmėm kaip eilinę stimuliaciją ir jau po tiek nesėkmių tiesiog bijom kažko tikėtis (na kad mums pasiseks), nes tikėjomės po kiekvieno IUI ir dabar priėjom IVF - nors visai nesenai atrodė, kad tai sunkiai pasiekiama. Pats tikėjimas niekur nedingo, nes dėl jo vis einam į priekį, bet garsiai apie tai kalbėti jau nedrįstame... Ką ir kalbėti kaip mergaitėms nepasiseka ir po 4 IVF  doh.gif

Sveiki
Tikrai tave suprantu unsure.gif Su vyru jau apsisprende darytis IVF, buvome konsultacijoje, nes 5 IUI visi neigiami unsure.gif Bet paskaitau statistika, ir pradedu bijoti. verysad.gif Juk po IUI tik spelioji ar uzkibo, o po IVF tai zinai, kad tavyje zirniukai yra. Tai is tos baimes, kad gali nepavykti vis atideliojam, vis surandu priezasti nukelti ta data... verysad.gif
Sekmes visoms, palaikymas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 05 24, 10:20)
Tai is tos baimes, kad gali nepavykti vis atideliojam, vis surandu priezasti nukelti ta data...  verysad.gif

Gerai, jei dar metai nespaudžia, o mes jau neturim laiko atidėlioti...
Atsakyti
kuo toliau nukelsit...tuo veliau pastosi mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(irisiuke1 @ 2007 05 24, 10:20)
... vis surandu priezasti nukelti ta data...  verysad.gif

Atsakyti
Peti, stiprybes tau, laikykis. Nepasiduok, tikek sekme ir pasiseks !

O man vakar 10 kiausialasciu ispunktavo, tai laukiu daba skambucio is labes kiek apsivaisino ir kada isodinimas.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 24, 11:36)
Gerai, jei dar metai nespaudžia, o mes jau neturim laiko atidėlioti...

QUOTE(euromergele @ 2007 05 24, 12:07)
kuo toliau nukelsit...tuo veliau pastosi  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai jo ... Zinau, zinau ax.gif Manau, kad rudeniop susigriebsime biggrin.gif
O del amziaus - tai jei planuojam daugiavaike seima, o tokie tempai, tai reikia mums jau paskubeti biggrin.gif

Euromergele, kaip tavo reikaliukai?
Atsakyti