Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Aš tai jau pasiėmiau atostogų savaitę nuo 11 dienos. Kitą savaitę darbus apdirbsiu, ir išeisiu ilsėtis.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 31, 14:18)
Aš tai jau pasiėmiau atostogų savaitę nuo 11 dienos. Kitą savaitę darbus apdirbsiu, ir išeisiu ilsėtis.

Del tu atostogu labai individualu, as dvi sav po isodinimo ir noredama iki darbo nedaeciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Priimkit ir mane i sita skyreli. Mano pirmasis IVF bus birzeli. Vis paskaitinedavau, taip dziaugiuosi uz merginas, kurioms pavyko ir as labai noriu buti tarp ju.

Atsakyti
QUOTE(Ginana @ 2007 05 31, 15:03)
Sveikos. Priimkit ir mane i sita skyreli. Mano pirmasis IVF bus birzeli. Vis paskaitinedavau, taip dziaugiuosi uz merginas, kurioms pavyko ir as labai noriu buti tarp ju.

Linkiu greiciau prisijungti prie nestukiu skyrelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Trusty, tau irgi to paties linkiu. Anksciau ar veliau vistiek prisijungsim. Geriau, aisku, anksciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ginana, o kokios pas jus problemos, kad prireikė IVF? g.gif
Atsakyti
Trumpai mano istorija: bandau pastoti 3 metus, is ju 1,5 m jau visaip stengiasi padeti VK. Nustate, kad mano kiausides policistines. Puikiai susistimuliuoja, bet vistiek nepavyko pastoti, tada dare 4 IUI is ju viena dviguba. Rezultatas 0. Ir stai as IVF skyrelyje.
Papildyta:
Su vyru viskas tvarkoje, bent jau taip tyrimai rodo. Laparoskopija nutariau persokti, nezinau is tikruju ar labai protingas tas sprendimas, bet jau taip norisi to vaikelio...
Atsakyti
Na tikėkimės, kad šiame skyrelyje ilgai neužsibūsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Neturiu nieko pries pries skyreli, bet noretusi cia neuzsibuti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginana @ 2007 05 31, 15:35)
Su vyru viskas tvarkoje, bent jau taip tyrimai rodo. Laparoskopija nutariau persokti, nezinau is tikruju ar labai protingas tas sprendimas, bet jau taip norisi to vaikelio...

g.gif O gal issitirk viska is esmes pries IVF? Juk nemazus pinigus ta procedura kainuoja, tai geriau jau buti pilnai pasiruosus, kaip manai? As gailejausi, kad nepasidariau laparaskopijos pries pirma IVF, pinigai buvo veltui ismesti... nors ka as zinau, kiekvieno atvejis skirtingas...
Atsakyti
Man prieš pirmą ivf gydytoja užtikrino, kad nėra prasmės daryti laparaskopiją, o pasirodo ta prasmė oho kokia buvo, taigi 14000 padovanojau klinikai.

Užtai po laparaskopijos ir histeroskopijos kitoj klinikoj gyd. Usonienės dėka pastojau iš primo IVF ir tai turint omeny mano amžių ax.gif
Atsakyti
Nu man dabar ir paciai nelabai jauku unsure.gif , galvoju gal paskubejau, bet procesas jau pradetas, tai nebestabdysiu. Kita savaite jau punkcija. Jei pavyks pirmasis IVF, tai viena operacija maziau butu. Bet aisku, tas kantrybes neturejimas gali man gerai kainuoti.

O kokios priezastys tau buvo nustatytos pries pirmaji IVF ir kas paaiskejo po to laparaskopijos metu?
Atsakyti