Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(linasi @ 2007 05 31, 13:39)
Tiesiog as:) man apie nedarbingumo lapelį nieko neminėjo, bet jei paprašytum gal duotų? Nors aš jau po pietų atispūtus darbe sėdėjau 4u.gif

tai gerai, gal nereikės visai dienai atsiprašinėti iš darbo, kaip mane tas atsiprašinėjimas užknisa bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 31, 12:07)
Magi gal gali pasakyt ka reiskia per du kartus ikeldinedavo?  blush2.gif
Man tai sunkiai kateteri ivest sekesi. Net embrioniukus i labe grazino, tai bijau kad jiem per tas "keliones" ko atsitike nebutu. Bet manau, kad cia buvo daktaro nekompetencija, nes kita atejus is pirmo bandymo ivede ir suleido zirniukus i pati gimdos virsu sake.
Papildyta:
Dideliausios sekmes Musmiryte.

Viskas vykdavo taip: veda kateteri, kisa, taiko, o paskui garsiai pareishkia "ne, nieko taip nebus, neshk (neatsimenu ka), bet man atrodo sakydavo ivedeja". Man kai dare antra IVF ir skaite pirmo IVF uzrasus, labai stebejosi, kodel gi man su tuo ivedeju embrionus sodino... tai va ka as vadinu "per du kartus' mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magi: 31 gegužės 2007 - 13:03
QUOTE(linasi @ 2007 05 31, 13:39)
Stefi noriu nuraminti, man taip pat per du kartus įkeldinėjo, nes buvau taip įsitempusi, kad nėjo ir viskas. O po to su kateteriu bandė, o kai pradėjo mane kalbinti, atsileidau ir pavyko wub.gif Taip pat ramybės ir kantrybės, viskas bus ok.gif

Tiesiog as:) man apie nedarbingumo lapelį nieko neminėjo, bet jei paprašytum gal duotų? Nors aš jau po pietų atispūtus darbe sėdėjau 4u.gif

Aciu, Linasi, uz nuraminima 4u.gif

Man po punkcijos viskas thumbup.gif buvo, irgi buciau galejus darbe sedet, o vat po isodinimo tai ne kas - sedet nelabai galejau, skaudejo, o ir miegojau kaip kudikis kokias 4 valandas parvaziavus.
Atsakyti
smile.gif+2007 05 31, 13:51-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 31, 13:51)
tai gerai, gal nereikės visai dienai atsiprašinėti iš darbo, kaip mane tas atsiprašinėjimas užknisa bash.gif

mane irgi užknisa, nes kaip tyčia penktadieniai išpuola, tai turbūt vis galvoja, kad noriu prasiilgint išeigines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2007 05 31, 14:02)
Viskas vykdavo taip: veda kateteri, kisa, taiko, o paskui garsiai pareishkia "ne, nieko taip nebus, neshk (neatsimenu ka), bet man atrodo sakydavo ivedeja".  Man kai dare antra IVF ir skaite pirmo IVF uzrasus, labai stebejosi, kodel gi man su tuo ivedeju embrionus sodino... tai va ka as vadinu "per du kartus'  mirksiukas.gif

Aiskiukas. As tai nei nezinau kokius ten man daiktu daudojo, nelabai supratau to ju burbuliavimo spec terminais vokiskai blush2.gif Bet kiek maciau tai is pat pradziu kazkoki balta vamzdeli isipakavo, parode mum embrioniukus, tada juos is labes atnese, tikriausiai kazkaip prie kateterio pritvirtintus ir bande ivest, nesigavo, dar karta bande, tada atidave zirniukus atgali i labe. Tada pincetu kazka krapste ir vel bande. Tada kazkoki kita sketikli susirado - arkliniai geleziai ir kazkuo panasiu i ilgas zirkles kazka prakrapste, skaudejo juodai verysad.gif Ir dar po poros bandymu paprase kita gydytoja kviest, nors sesele jau anksciau buvo siulius ja atvest. O ta kita atejo, sast is pirmo karto ir ivede. Nu bet svarbiausiai, kad isodino 4u.gif
Atsakyti
Papasakokit man, čia po įsodinimo siūlo imti biuletenį iki testavimosi dienos g.gif Ar tai būtina? Vakar šnekėjau su viena, tai ji buvo namie, kad paskui nereiktų kokio streso ar dar ko kaltinti, jei nepasisektų blush2.gif

Kaip jūs darot? Ar keliaujat į darbą? Ar jei yra galimybė, geriau pabūti namie? g.gif blush2.gif

Po punkcijos pas mus tą dieną išvis nieko negalima daryt, reikia būti namie g.gif Ar gali tam įtaką daryt tai, kad punkciją daro be pilnos narkozės? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 05 31, 12:51-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 05 31, 12:51)

Aš tą pačią dieną po puncijos tau vaistukus atvežiau, neatrodžiau labai apsimiegojusi? mirksiukas.gif

O po įsodinimo negulėjau, variau maratonus, su vyru po statybas pasivaikščiojom biggrin.gif (dar taip gavosi, kad is 16 aukšto teko lipti laiptais pėstute doh.gif ), po to dar dar iki Širvintų buvom nuvažiavę gryno oro įkvėpti, o vakare su draugėm ėjom tūsintis į kavines. Tai po to vyras bambėjo, kad vaikus kankinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 05 31, 13:09)
Papasakokit man, čia po įsodinimo siūlo imti biuletenį iki testavimosi dienos g.gif Ar tai būtina? Vakar šnekėjau su viena, tai ji buvo namie, kad paskui nereiktų kokio streso ar dar ko kaltinti, jei nepasisektų blush2.gif

Viktoriuk, nereikia tau jokio biuletenio. Is savo patirties zinau, kad belaukiant testo dienos tos dvi savates taip prailgsta, kad net stogas gali pavaziuoti. Tai jeigu tik sedesi namie ir nieko neveiksi, bus labai sunku, nes vien apie tai galvosi... o jeigu gyvensi, kaip gyvenus, turesi veiklos, tai tas laikas lengviau praeis smile.gif As pirma karta dvi savaites lovoje pratinginiavau, i gala buvo ziauriai atsibode laukti.
O paskutinis kartas buvo totaliai priesingas, turejau dirbti, pirma savaite po isodinimo naktimis budejau, tekdavo keltis kas kelias valandas ir streso tikrai daug buvo kaip tycia doh.gif bet tai nei kiek nepamaise rezultatui. O laikas prabego daug greiciau, nei vien tik to belaukiant smile.gif
O po punkcijos zinoma pasiilsek ir nieko ta diena nebedirbk. ax.gif wub.gif
Atsakyti
O dėl ėjimo -nėjimo į darbą, manau labai individualiai, jei darbe daug streso, įtampos gal verta paatostogauti, bet iš kitos pusės nuo to laukimo gali stogas pačiuožti, o kai dirbi tai šiek tiek užsimiršti, laikas greičiau bėga...
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2007 05 31, 11:43)
O po punkcijos zinoma pasiilsek ir nieko ta diena nebedirbk.  ax.gif  wub.gif

Aš kai tokia skysta, tai jaučiu bijosiu visko doh.gif lotuliukas.gif Bet gal ir iš tikrųjų geriau rasti veiklos g.gif Oi, net nežinau doh.gif Jaučiu, kai jau eisim tiksliai šnekėtis su gydytoju apie viską, tada reikės jo ir išsiklausinėt g.gif

Kuo arčiau laikas, tuo daugiau man klausimų kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 31, 13:09)
Aiskiukas. As tai nei nezinau kokius ten man daiktu daudojo, nelabai supratau to ju burbuliavimo spec terminais vokiskai  blush2.gif Bet kiek maciau tai is pat pradziu kazkoki balta vamzdeli isipakavo, parode mum embrioniukus, tada juos is labes atnese, tikriausiai kazkaip prie kateterio pritvirtintus ir bande ivest, nesigavo, dar karta bande, tada atidave zirniukus atgali i labe. Tada pincetu kazka krapste ir vel bande. Tada kazkoki kita sketikli susirado - arkliniai geleziai ir kazkuo panasiu i ilgas zirkles kazka prakrapste, skaudejo juodai  verysad.gif Ir dar po poros bandymu paprase kita gydytoja kviest, nors sesele jau anksciau buvo siulius ja atvest. O ta kita atejo, sast is pirmo karto ir ivede. Nu bet svarbiausiai, kad isodino  4u.gif

Zinai, juk Linasi rase, kad jai irgi sunkai isodino, bet rezultatas nestuke.gif Tai gal as be reikalo bangas kelti pradejau blush2.gif

QUOTE(Viktoriukas @ 2007 05 31, 13:09)

Kaip jūs darot? Ar keliaujat į darbą? Ar jei yra galimybė, geriau pabūti namie? g.gif  blush2.gif

Po punkcijos pas mus tą dieną išvis nieko negalima daryt, reikia būti namie g.gif Ar gali tam įtaką daryt tai, kad punkciją daro be pilnos narkozės? g.gif

As tai isproteciau namie dvi savaites. Geriau jau kuo nors uzsiimti, kad nereiktu nuolatos galvoti "pavyko, nepavyko, pavyko, nepavyko..."...jau geriau gauti kruva darbo, kad tik atitraukti mintis. Nors gal kam ir labiau tinka laukti namie tyloje ir ramybeje g.gif As negaleciau.
Atsakyti
o man visai patiko namie ax.gif as uzsiiminejau sirdziai mielais darbais, laikas tikrai neprailgo... darbu sarasa nors sutrumpinau doh.gif darbe buciau dar labiau nesamoniu prisimascius g.gif
taip, kad cia tikrai individualus dalykas rolleyes.gif
Atsakyti