Darlut, atlėk dabar, gal priims MV.
Stefi, visa sirdimi su tavimi...
Negaliu nereaguoti i nesekmes.Mes irgi greitu laiku darysimes IVF,ir man taip skaudu zinoti,kad kazkam nepasiseka, atrodo kad kaip man paciai nepasiseke.
Kodel taip atsitinka...
Negaliu nereaguoti i nesekmes.Mes irgi greitu laiku darysimes IVF,ir man taip skaudu zinoti,kad kazkam nepasiseka, atrodo kad kaip man paciai nepasiseke.
Kodel taip atsitinka...

QUOTE(redute @ 2007 06 13, 09:26)
Papildyta:

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 06 13, 14:04)
Stefi...nu ka darysi..ka darysi....

Stefi laikykis brangioji

QUOTE(Aga @ 2007 06 13, 16:15)
Darlut, atlėk dabar, gal priims MV.
Pritariu

Ne. Jau persiregistravau penktadieniui iš pačio ryto

Nu, nors tiek

QUOTE(elijete @ 2007 06 13, 15:35)
Ka cia beparasysi - plysta sirdis del kiekvienos nesekmes
Uz ka sitokios kancios zmonems....
Mergytes laikykites...

Mergytes laikykites...
Ech ir kodel negali viskas buti paprasta
Uzjauciu Stefi
bandyk toliau kol jegu uztenka, nepasiduok

Uzjauciu Stefi

QUOTE(redute @ 2007 06 13, 09:26)
Gandre, kuo greičiau linkui išverkti skausmą ir toliau šviesia galva žingsniuoti tikslo link.
man taip baisu darosi pagalvojus apie mūsų 3 bandymą
, taip baisu, kad net stengiuosi negalvoti 

man taip baisu darosi pagalvojus apie mūsų 3 bandymą

Iš tikrųjų pirma nesėkmė buvo baisesnė. Šį kartą jaučiuosi kur kas geriau, nes tikėjau labai atsargiai ir viskas praėjo lengviau, kaip eilinė procedūra. Bet trečio karto (jei jis bus) tikrai bijosiu ir panikuosiu. Na, o ketvirto-penkto gal ne taip

Stefi

Aciu, mergaites uz gerus zodzius
Jau biski apsiraminau. Nieko cia nepakeisi ir ne taip jau daug nuo musu paciu priklauso. Daba reikia viena cikla pralaukt ir bandysim su saldytais. Turim dar 4, 3 vienos dienos ir viena blastocista. Tai dar bent vienas kartas iseis.
Musmiryte nepanikuok. Jei man ar kuriai kirai nepavyko, tai nereiskia, kad visom bus blogai. Pamatysi kaip viskas bus
tau ir kita pirmadieni mums geras naujienas pranesi

Jau biski apsiraminau. Nieko cia nepakeisi ir ne taip jau daug nuo musu paciu priklauso. Daba reikia viena cikla pralaukt ir bandysim su saldytais. Turim dar 4, 3 vienos dienos ir viena blastocista. Tai dar bent vienas kartas iseis.
Musmiryte nepanikuok. Jei man ar kuriai kirai nepavyko, tai nereiskia, kad visom bus blogai. Pamatysi kaip viskas bus

Gandriuke, iš trečio karto taip pat daug kam pavyksta