Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darlut, atlėk dabar, gal priims MV.
Atsakyti
Stefi, visa sirdimi su tavimi...
Negaliu nereaguoti i nesekmes.Mes irgi greitu laiku darysimes IVF,ir man taip skaudu zinoti,kad kazkam nepasiseka, atrodo kad kaip man paciai nepasiseke.
Kodel taip atsitinka... verysad.gif
Atsakyti
wub.gif " jeigu nori laimeti aukso puoda, turi nusipirkti teleloto bilieta" 4u.gif

QUOTE(redute @ 2007 06 13, 09:26)
...pagalvojus apie mūsų 3 bandymą  blink.gif , taip baisu, kad net stengiuosi negalvoti  g.gif

Papildyta:
smile.gif kazka lyg ir planuoju, bet kolkas tik mintyse ax.gif

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 06 13, 14:04)
Euromergele, ar neplanuoji vasarą naujo ir galutinio su sėkmingu finišu starto 4u.gif   mirksiukas.gif

Stefi...nu ka darysi..ka darysi.... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 13 birželio 2007 - 15:22
Stefi laikykis brangioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 06 13, 16:15)
Darlut, atlėk dabar, gal priims MV.

Pritariu drinks_cheers.gif O tu dar karta gydytojui skambinaisi? g.gif
Atsakyti
Ne. Jau persiregistravau penktadieniui iš pačio ryto 4u.gif
Atsakyti
Nu, nors tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2007 06 13, 15:35)
Ka cia beparasysi - plysta sirdis del kiekvienos nesekmes  verysad.gif Uz ka sitokios kancios zmonems....
Mergytes laikykites...

Atsakyti
Ech ir kodel negali viskas buti paprasta verysad.gif
Uzjauciu Stefi wub.gif bandyk toliau kol jegu uztenka, nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 06 13, 09:26)
Gandre, kuo greičiau linkui išverkti skausmą ir toliau šviesia galva žingsniuoti tikslo link. wub.gif
man taip baisu darosi pagalvojus apie mūsų 3 bandymą  blink.gif , taip baisu, kad net stengiuosi negalvoti  g.gif

Iš tikrųjų pirma nesėkmė buvo baisesnė. Šį kartą jaučiuosi kur kas geriau, nes tikėjau labai atsargiai ir viskas praėjo lengviau, kaip eilinė procedūra. Bet trečio karto (jei jis bus) tikrai bijosiu ir panikuosiu. Na, o ketvirto-penkto gal ne taip smile.gif , nes įkvėps Svajukės sėkmė.

Stefi wub.gif .
Atsakyti
Aciu, mergaites uz gerus zodzius 4u.gif
Jau biski apsiraminau. Nieko cia nepakeisi ir ne taip jau daug nuo musu paciu priklauso. Daba reikia viena cikla pralaukt ir bandysim su saldytais. Turim dar 4, 3 vienos dienos ir viena blastocista. Tai dar bent vienas kartas iseis.

Musmiryte nepanikuok. Jei man ar kuriai kirai nepavyko, tai nereiskia, kad visom bus blogai. Pamatysi kaip viskas bus thumbup.gif tau ir kita pirmadieni mums geras naujienas pranesi smile.gif
Atsakyti
Gandriuke, iš trečio karto taip pat daug kam pavyksta mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti