Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Stefi
labai, labai liūdna verysad.gif
bet džiaugiuosi, kad nenuleidi rankų planuoji toliau

ikiuke
Tai gal dar anksti g.gif , kad matytųsi, o kada darė IVF, tiksliau įsodinimą, jei nuo to laiko praėjo dar tik 3-4sav, gali nesimatyti. O ką gydytojai siūlo?

Musmiryte
tik nežaisk su testais
palauk penktadienio ryto ir lėk pasidaryti HCG
Laukau kumštukus wub.gif

gal aš piktai pasakysiu unsure.gif bet.....
kai rašoma apie įvairius negerumus, kurie kelia nerimą ir nieko dėl to nedaroma, arba daroma atsainiai, tai man atrodo mažų mažiausiai keistai, atrodo, kad lyg tas nerimas gilus, bet kartu ir abėjingai į jį žiūrima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 13 birželio 2007 - 23:36
gandriuk, atiduok man tą skausmą, aš daug pakeliu, bandyk dar. Ne dabar, atsigauk, bet bandyk. Mes tau padėsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 06 13, 23:56)
Stefi
Musmiryte
tik nežaisk su testais
palauk penktadienio ryto ir lėk pasidaryti HCG
Laukau kumštukus  wub.gif

angel_sadangel.gif šiandien atėjo mmm. Galvojau, kad lengviau viską pakelsiu, bet...
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 06 13, 17:37)
Žinau Vilmute  mirksiukas.gif , gal tikrai daugiau iš pirmo, trečio, negu iš antro. Bet jau mano tikėjimas išėjęs kažkur toli...liks tik panika ir skausmas  verysad.gif

Tikėk, Gandriuke, tikėk...nes be tikėjimo čia niekaip unsure.gif Pailsėk truputuką, aprims skausmas, praeis panika ir pradėk tikėti...o mes tau padėsim wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 14, 09:11)
angel_sadangel.gif šiandien atėjo mmm. Galvojau, kad lengviau viską pakelsiu, bet...

Musmiryte verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti

ar jau tikrai mmm g.gif , gal tik teplioja stipriau?man visus tris kartus po IVF 10 dieną teplioti pradėjo, o paskui ir kraujuoti, bet vistiek aš nestuke.gif
Atsakyti

Musmiryte...Trūksta žodžių, kaip gaila... verysad.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 06 14, 09:21)
ar jau tikrai mmm g.gif , gal tik teplioja stipriau?man visus tris kartus po IVF 10 dieną teplioti pradėjo, o paskui ir kraujuoti, bet vistiek aš  nestuke.gif

Tikrai verysad.gif Kai atsigausim visapusiškai bandysim dar kartą. Dabar tik klausimų n kyla kaip ir daugumai, kurioms nepavyko. Einu į pogrindį išsilaižyti žaizdų.

Prašau nesekti mano pėdomis nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 14, 09:26)
Tikrai  verysad.gif Kai atsigausim visapusiškai bandysim dar kartą. Dabar tik klausimų n kyla kaip ir daugumai, kurioms nepavyko. Einu į pogrindį išsilaižyti žaizdų.

Prašau nesekti mano pėdomis  nono.gif

Dieve dieve, kodėl negali viskas būti lengviau. Stiprybės Musmiryte, stiprybės wub.gif

Nakviša, gal jau aiškiau kokios peripetijos su tavim vyksa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 14 birželio 2007 - 08:42
Musmiryte, truksta zodziu verysad.gif , pasidalinkim sielvartu, kad tau butu lengviau.... Labai labai liudna....
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 14, 09:26)
Tikrai  verysad.gif Kai atsigausim visapusiškai bandysim dar kartą. Dabar tik klausimų n kyla kaip ir daugumai, kurioms nepavyko. Einu į pogrindį išsilaižyti žaizdų.

Prašau nesekti mano pėdomis  nono.gif

labai, labai liūdna verysad.gif Musmiryte, stiprybės Tau
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 06 14, 09:33)
Musmiryte, truksta zodziu  verysad.gif ,  pasidalinkim sielvartu, kad tau butu lengviau....  Labai labai liudna....

Visos išgyvena, tai ir aš išgyvensiu. Eisiu šiandien alc.gif
Papildyta:
Apie nakviša negirdėt nieko. Kaip dingo taip dingo. Kažin ar darė HCG?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 06 14, 09:50)
Visos išgyvena, tai ir aš išgyvensiu. Eisiu šiandien alc.gif

Stiprybes tau.... wub.gif Tikekimes kad sis kartas buvo treniruote, o sekantis jau - varzybos su finisu 4u.gif
Atsakyti