kai skalbiu automatine skalbimo mašina naudoju bobas skalbimo miltelius, o jei skalbiu rankomis tai - ūkišką muilą . kartais ringuva ištirpinu vandenyje ir pilu į mašiną
QUOTE(Candy_lips @ 2006 02 04, 16:35)
Dabar naudoju SURCARE miltelius, minkstikli ir indu plovikli. Pigiau uz Neutral, bet kokybe gera 

Aš taip pat juos naudoju ir esu patenkinta. O skalbiu viską skalbimo mašino ir laiko sutaupo ir ramiau, kad viskas geriau išsiskalaus.
aš ištirpinu Ringuvą ir pilu į automatinę skalbimo mašiną.
Surcare milteliai ir minkstiklis - ir i skalbimo masina
O kam rankom skalbt?

Isbandziau Bobas ir Dziuda, bet nepatiko man ju kvapas.Tai kol kudikelis buvo tai skalbiau ukisku muilu.Dabar Ariel, taciau jokiu minkstikliu ar balikliu nenaudoju.
Papildyta:
Skalbiu automatine masina, rankomis taip gerai milteliai neissiskalauja.
Papildyta:
Skalbiu automatine masina, rankomis taip gerai milteliai neissiskalauja.
QUOTE(Norincioji @ 2006 02 04, 12:28)
Sveikos mamytes
,
Norejau pasiteirauti kokiomis priemonemis skalbiate naujagimiu rubelius? Rankomis ar skalbimo masinoje? Ka naudojate, kokias priemones ir kur jas perkate?

Norejau pasiteirauti kokiomis priemonemis skalbiate naujagimiu rubelius? Rankomis ar skalbimo masinoje? Ka naudojate, kokias priemones ir kur jas perkate?
Aš skalbiu mašinoje su Surcare skalbimo milteliais ir tokiu pačiu minkštikliu

skalbiu paprastais milteliais, pilu Lenor sencitive ir mums gerai
QUOTE(Luana @ 2006 02 27, 15:48)
kai skalbiu automatine skalbimo mašina naudoju bobas skalbimo miltelius, o jei skalbiu rankomis tai - ūkišką muilą . kartais ringuva ištirpinu vandenyje ir pilu į mašiną
mes lygiai taip pat,tik dar naudojam minkstikli lenor sencitive

QUOTE(Grytute @ 2006 02 11, 20:31)
O as tikriausiai mamyte bailiuke - iki siol apatinius mazylio drabuzelius skalbiu su ukisku muilu, o virsutinius su milteliais Bobas ir tik rankomis!
as tokia buvau pries 6 metus. puse metu skalbiau ukisku muilu ir rankom, paskui su skalb masina ir Ringuvos milteliais. O dabar mano antram vaikui 4 men, iki 3 men skalbiau su Dzidzius , laba patiko, kvapas geras. skalbiau kol viena diena nepasibaige milteliai, o butinai reikejo iskalbt maziaus rubelius ir tada pabandziau su paprastais Bonux . Dabar jau visa men skalbiu su Bonux ir jokios alergijos, absoliuciai nieko.
Aš kaip ir dauguma mamų skalbiu Bobas milteliais automatinėje mašinoje, o jei reikia kokį drabužėlį greit išskalbti - tai ūkišku Ringuvos muilu. Kadangi pirmas mažius buvo alergiškas, tai taip pat tirpindavau Ringuvos ūkiško muilo drožles karštame vandenyje ir pildavau į skalbimo mašinos vidų (t.y. būgną). Po to sugalvojau, kad galima skalbti ne ūkiško muilo drožlėmis, bet skalbimo milteliais, tik nustatydavau papildomą skalavimo programą - taip skalbiant Bobas milteliais jokia alergija nepasireiškė.
as tai skalbiu ringuvos ukisko muilo drozlemis
kol kas viska skalbiu rankomis