Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

QUOTE(Natali @ 2006 02 05, 00:30)
O mes kaitaliuojame Neutral ir Surcare, o dabar dar pabandėme sensetive ...... pamiršau pavadinimą...  doh.gif

Papildau save - Persil Sensitive thumbup.gif
Viską skalbiu skalbimo mašinoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As irgi naudoju bobas miltelius smile.gif Man tai jie labai patinka, gerai atsakbia visas demes smile.gif dazniausiai tai skalbiu rankomis, nes 2 sliauztinuka skalbimo masinon gi nedesi ax.gif Na nebent kai jau daug susikaupia... na bet as stengiuosi nekaupti biggrin.gif Tai ir gaunasi, kad plaunu kasdien g.gif
Na bet nesiskundziu, norisi gi kad leliukas butu svarus ir grazus tongue.gif
Atsakyti
As skalbiu vaikucio rubelius milteliais ir minkstikliu Surcare,tikrai gerai isskalbia visus nesvarumus.
Atsakyti
As nuo pat pradziu naudoju Bobas milteliu ir kolkas esu jais patenkita thumbup.gif
Atsakyti
skalbiu su Neutral masinoj. Brangoki, bet taupiai gaunasi, be to, jokiu kvapikliu ten nera...
Atsakyti
skalbe masina arba kartais su rankomis. naudoju Neutral arba neutral balans(kazkas pan, tiksliai neatsimenu) ax.gif ir dar ipilu neutral minkstiklio biggrin.gif
Atsakyti
mes rubelius skalbiame skalbimo masinoje.Labai retai kada plaunam rankomis.Plauname skystu vaikisku skalbikliu,o perskalavimui naudoju dazniausiai balta silan.
Atsakyti
Aš naudoju Surcare, ir skalbimo miltelius, ir minkštiklį. Man jie thumbup.gif ir nebrangūs.
Atsakyti
Naudoju Bobas miltelius. Jokių minkštiklių nededu. thumbup.gif

Jei tenka paskalbti rankomis, tai naudoju tokį Maksima balinantį ūkinį muilą specialiai vaikiškų rūbų skalbimui (ukrainietiškas, pirkau "Norfoj")
Atsakyti
Nuo pirmų dienų skalbiu su Persil power sensitive skalbimo mašinoje mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmas savaites visus rubelius skalbiau rankomis su Ringuvos ukinio muilo drozlemis smile.gif o dabar dazniausiai masinoje su Bobas milteliais wink.gif
Atsakyti
Bndžiau kelių rūšių vaikiškus miltelius ,bet bobas thumbup.gif thumbup.gif .Dabar skalbiu paprastais saklbimo milteliais.Nežinau ar gerai g.gif ,bet mažė rodos nealergiška jiems,tai ir pamaniau - kam pirkti ir skalbti atskirai.O skalbiu skalbimo mašinoje,nes kartais ji būna tokia murzina blush2.gif doh.gif ,kad rankomis skalbiant nebūna jokios naudos tongue.gif
Atsakyti