aš skalbiu su Neutral ir skalbiu automatine mašina + įjungiu funkciją- vaikiški rūbai (tan skalauja daugiau).
Vaikiškais milteliais ir skalbimo mašina
pirmom savaitem naudojau paprasta ukiska muila, ir dbr naudoju. O jau ''rimtesnes'' demes skalbiu su Bobu, efektyvi priemone
Dziovinu kieme, tad dar+gaivus kvapas

as skalbimo masinoj "bobu"
As nuo pat vaiko gimimo skalbiu su paprastais milteliais skalbimo masinoje ir nera jokios nei alergijos nieko.Po skalbimo visada islygindavau drabuzeliu isvirkscia puse.Skaitau nereikia vaiko pratint prie specialiu milteliu jeigu butu pas vaika alergija tada savaime aisku kd reiktu skalbti specialiais milteliais

iki siol skalbiu skalbimo milteliais Neutral arba Dzidzius, dazniausiai skalbimo masinoje, kartais jei labai skubu, tai rankomis vaikisku muilu. visada lyginu.
QUOTE(KAMANĖ @ 2007 01 20, 16:21)
Negerai naudoti minkštiklius kūdikėlių drabužiėliams, nes gali alergizuoti odelę, o dar toks stiprus kvapas Lenoro
.

Aš irgi manau, kad nesąmonė 'kvepinti' (naudoti įv.kvepiančius minkštiklius)leliukų rūbeliams, planuoju skalbti mašina su Neutral

mes is pradziu skalbem su Neutral o dabar su persil ir visada skalbiau skalbimo masinoj

Aš skalbiu RINGUVOS natūraliu skalbikliu, ištirpinu vandenuke ir pilu į automatinę skalbimo mašiną, kolkas

as tai skalbiu su BOBAS milteliais ir su vaikisku lenoru