Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

aš skalbiu su Neutral ir skalbiu automatine mašina + įjungiu funkciją- vaikiški rūbai (tan skalauja daugiau).
Atsakyti
Vaikiškais milteliais ir skalbimo mašina
Atsakyti
pirmom savaitem naudojau paprasta ukiska muila, ir dbr naudoju. O jau ''rimtesnes'' demes skalbiu su Bobu, efektyvi priemone thumbup.gif Dziovinu kieme, tad dar+gaivus kvapas
Atsakyti
as skalbimo masinoj "bobu"
Atsakyti
As nuo pat vaiko gimimo skalbiu su paprastais milteliais skalbimo masinoje ir nera jokios nei alergijos nieko.Po skalbimo visada islygindavau drabuzeliu isvirkscia puse.Skaitau nereikia vaiko pratint prie specialiu milteliu jeigu butu pas vaika alergija tada savaime aisku kd reiktu skalbti specialiais milteliais smile.gif
Atsakyti
iki siol skalbiu skalbimo milteliais Neutral arba Dzidzius, dazniausiai skalbimo masinoje, kartais jei labai skubu, tai rankomis vaikisku muilu. visada lyginu.
Atsakyti
ukisku muilu
Atsakyti
QUOTE(KAMANĖ @ 2007 01 20, 16:21)
Negerai naudoti minkštiklius kūdikėlių drabužiėliams, nes gali alergizuoti odelę, o dar toks stiprus kvapas Lenoro schmoll.gif .

Aš irgi manau, kad nesąmonė 'kvepinti' (naudoti įv.kvepiančius minkštiklius)leliukų rūbeliams, planuoju skalbti mašina su Neutral 4u.gif
Atsakyti
Salbiu su bobas arba dzidzius ir nekart nesualergizavo.
Atsakyti
mes is pradziu skalbem su Neutral o dabar su persil ir visada skalbiau skalbimo masinoj thumbup.gif
Atsakyti
Aš skalbiu RINGUVOS natūraliu skalbikliu, ištirpinu vandenuke ir pilu į automatinę skalbimo mašiną, kolkas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as tai skalbiu su BOBAS milteliais ir su vaikisku lenoru
Atsakyti