Įkraunama...
Įkraunama...

kuo skalbiate vaikučio rūbelius?

QUOTE(bluse @ 2007 03 05, 09:04)
Va va as irgi atradau tas "Ringuvos" muilo drozles, tooooks superinis daiktas biggrin.gif  thumbup.gif  anksciau kai mazesne dukryte buvo tai skalbiau rankom su ukiniu irgi "Ringuvos" muilu, o dabar tai tas drozles pilu i skalbianke vietoj milteliu, tai sakau rezultatu buvau maloniai nustebinta ir patenkinta biggrin.gif  ir kaina jauciu maziausia ir visu priemoniu su kuriom galima skalbt ax.gif  zinoma isskyrus muila biggrin.gif

Nuo tu drozliu labai genda skalbimo masinos.Viena drauge irgi skalbe, sugedo skalbianke, atvaziavo meistras, pamate, kad turi maza vaika, tai pirmas klausimas buvo:"tai su Ringuvos drozlem skalbiat?". verysad.gif
Atsakyti
Mano mergaitėms bus tuoj 2,5 metų, bet vis dar skalbiu su vaikiškais, alergiškiems žmoniems skirtais milteliais. Kažkur esu skaičiusi kad reikia iki 4 metų skalbti su vaikiškais milteliais. Bet jaučiu jau reiks pradėti skalbti su paprastais milteliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 18 kovo 2007 - 00:19
Nuo metuku skalbiu iprastais milteliais ax.gif
Viskas ciki! biggrin.gif
Atsakyti
Skalbiu Neutral ir Bobas skalbimo milteliais. Kai netingiu, tai istirpinu Ringuvos drozliu ir pilu jas i skalbianke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 02 27, 15:26)
Labai geri ir nebrangūs "Dzidzius" milteliai (būna "Norfoj"), jei su mašina.

Skalbiau vaikučio megztukus, tookia kraupi smarvė man nuo tų miltelių. schmoll.gif Nuo Ringuvos drožlių tikrai nėra tokio stipraus ūkiško muilo dvoko cool.gif
Atsakyti
Iki 1 metuku skalbiau su "Bobas",o dabar su visais kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 03 18, 15:39)
Skalbiu Neutral ir Bobas skalbimo milteliais. Kai netingiu, tai istirpinu Ringuvos drozliu ir pilu jas i skalbianke ax.gif

aš tai drožlių netirpinu, pilu taip ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 20, 00:35)
Skalbiau vaikučio megztukus, tookia kraupi smarvė man nuo tų miltelių. schmoll.gif  Nuo Ringuvos drožlių tikrai nėra tokio stipraus ūkiško muilo dvoko cool.gif

Ar tikrai su Dzidzius skalbete?Ten toks baltas maisas su leliuku ir lygtais mama ant jo.Klausiu nes jis kaip tik labai svelniai ir mielai kvepia g.gif
Atsakyti
Ar irgi skalbiu su Dzidzius. Tikrai labai gerai kvepia. thumbup.gif Mano vyresnėlė net kaifuoja nuo šio kvapo. biggrin.gif Tikrai nieko panašaus į ūkišką muilą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituze @ 2007 03 21, 08:46)
Ar tikrai su Dzidzius skalbete?Ten toks baltas maisas su leliuku ir lygtais mama ant jo.Klausiu nes jis kaip tik labai svelniai ir mielai kvepia  g.gif

taip, su jais.
Bet dabar supratau, kame esmė: skalbiau 30 laipsnių temperatūroje, nes man reikėjo tokių, kur galėčiau skalbti žemoje temperatūroje ir būtų veiksmingi. O pasirodo, jie visai neveiksmingi, ir skalbinių dvokas liko nuo gerai neišplauto atpilto mišinuko doh.gif cool.gif Minusas skalbimo milteliams schmoll.gif
Atsakyti
skalbdavau rankomis su spec. muilu, veliau pradejau su iprastais milteliais, atskirai tik vaikiskus rubelius skalbti, o dar veliau jau mesdavau visus bendrai. Jokiu blogu pasekmiu neturejome thumbup.gif
Atsakyti
Mes skalbiame Amway SA8 Baby skalbimo milteliais. Jie labai puikiai panaikina dėmes ir tikrai nealergizuoja. Kaifuoju, kad jie neturi jokių šlykščių kvapų.
Atsakyti