Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2008 08 18, 18:52)
Sveikos merginos  smile.gif
Siek tiek pasiskaiciau forume, na siaip idomios ir naudingos jusu patirtys ir mintys smile.gif Pati vienareiksmiskos nuomones apie KT neturiu. Be abejo, visi pasaliniai dalykai dazniausiai turi salutini poveiki, bet kiek jie itakoja organizma sunku ivertinti. Na, bet is kitos puses KT yra labai patogu thumbup.gif

As pradejus pries 6 men. vartoti KT pleistra pastebejau keleta dalyku, menesines ziauriai susilpnejo , o pries tai buvo kaip reikiant  doh.gif, o ir kresuliuku kazkaip atsirado kraujuojant ir siaip isskyru padaugejo. Vat nesuprantu kiek cia normalu? Pati esu rukanti.
Kitas dalykas tai ryskiai pasimate celiulitas, be abejo as jo nenoriu, gal man vertetu pabandyti kitus KT, kurie nekaupia skysciu  rolleyes.gif ? Butu idomu isgirsti jusu nuomone apie tai, nes man kazkaip su gydytojais nepavyksta rasti normalaus kontakto, na neteko kol kas isgirsti is ju normaliu konsultaciju smile.gif
p.s. dabar teiraujuosi apie KT, tad prasau rasykit i tema, nenoriu klausytis litaniju apie kitus kontracepcijos budus smile.gif )

Pasiskaityk internete apie Yasminelle,gali rašyti paieškos žodžius "Prisimink lt." arba "Rožinė mažylė" arba šių kt pavadinimą,ten rasi visą info,kaip veikia kt,kaip juos naudoti ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2008 08 18, 19:52)
(...)
p.s. dabar teiraujuosi apie KT, tad prasau rasykit i tema, nenoriu klausytis litaniju apie kitus kontracepcijos budus smile.gif )

kazkaip mano manimu ne i ta skireli parasei.susirask savo KT tema ,ten ir rasyk ir nebus tau LITANIJU doh.gif smile.gif
Atsakyti
sweiki,nusprendziau gerti KT tabletes. pasirinkau mercilan, ipradejau gerti pirma menesiniu diena, po 5 dienu menesines nebebuwo gausios ejo y pabaiga, bet po poros dienu wel prasidejo labai gausios.. galwojau kd wiskas susitwarkys bet nea.. menesines tesesi 15 dienu, nebegeriau tableciu ir po 3 dienu man jos baigesi.. gal man jos netinka? ar wertetu meginti gerti kitos rusies kt tabletes? nezinau ka daryti ? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mielybe111 @ 2008 08 22, 22:34)
sweiki,nusprendziau gerti KT tabletes. pasirinkau mercilan, ipradejau gerti pirma menesiniu diena, po 5 dienu menesines nebebuwo gausios ejo y pabaiga, bet po poros dienu wel prasidejo labai gausios.. galwojau kd wiskas susitwarkys bet nea.. menesines tesesi  15 dienu, nebegeriau tableciu ir po 3 dienu man jos baigesi.. gal man jos netinka? ar wertetu meginti gerti kitos rusies kt tabletes? nezinau ka daryti ? verysad.gif  unsure.gif

Pirma tai tu papuoliai į temą kur merginos kategoriškai prieš tabletes,o antra tai tau reikėjo pakentėt,nes taip organizmas galėjo suraguot į pokyčius,o trečia tai eik pas ginekologę ir ji pasakys ką tau toliau daryt.
Atsakyti
Ojoj, jeigu gausus kraujavimas nenustojo per 15 dienu tai pirmas dalykas, kuri reikejo padaryti, tai pasitart su gydytoja.
O negausus tepliojimas per pirma menesi ar du tai normalus dalykas.
Atsakyti
Sveiki visi. Paskaičiau aš čia atsiliepimus apie KT net baisu pasidarė blush2.gif g.gif Ir koks pasiūlymas. Geriu jau gal 4m. Tai kaip suprantu pats laikas mesti?Bet dar vaikučių nesinori. Osu jomis(KT) labai gerai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2008 08 23, 13:00)
Sveiki visi. Paskaičiau aš čia atsiliepimus apie KT net baisu pasidarė blush2.gif  g.gif  Ir koks pasiūlymas. Geriu jau gal 4m. Tai kaip suprantu pats laikas mesti?Bet dar vaikučių nesinori. Osu jomis(KT) labai gerai... doh.gif

Tai jai tau jie tinka,tai ir vartok,aš jau 7 metai vartoju su vaikelio susilaukimo pertrauka ir nesuku sau galvos,nes jaučiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 08 23, 14:29)
Tai jai tau jie tinka,tai ir vartok,aš jau 7 metai vartoju su vaikelio susilaukimo pertrauka ir nesuku sau galvos,nes jaučiuos thumbup.gif

na jauiuosi puikiai. Jokių pašalinių poveikių nejaučiu. smile.gif Ir nenoriu jokių problemų. Tai bus taip kaip bus. Čia turbūt nuo kiekvienos organizmo priklauso. blush2.gif
Atsakyti
Taip, istorija baisi, liūdna, bet iš tiesų, kaip ir daug kas mano, tai viskas priklauso nuo organizmo individualiai kiekvienai... Bet bent jau man, kontraceptinės jokio pliuso beveik neduoda.... Dažnai skauda širdį, galvą beprotiškai skauda ir dar visokių bajerių būna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2008 08 27, 12:33)
Taip, istorija baisi, liūdna, bet iš tiesų, kaip ir daug kas mano, tai viskas priklauso nuo organizmo individualiai kiekvienai... Bet bent jau man, kontraceptinės jokio pliuso beveik neduoda.... Dažnai skauda širdį, galvą beprotiškai skauda ir dar visokių bajerių būna  blink.gif

Kreipkis į gyditoja,nes jaunam žmogui širdies ir galvos skausmas yra rimtas dalykas.Kvaila manyt,kad tai tik nuo kt ir nieko nedaryt,tai gali būt rimtos ligos pradžia.
Atsakyti
Idomu butu isgisti kaip kam sekesi kai atsisakete KZ? Nes po KT man labai plaukai slinko, su svoriu problemos... doh.gif
Dabar noriu KZ atsisakyti, nes netinka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 13, 22:57)
Idomu butu isgisti kaip kam sekesi kai atsisakete KZ? Nes po KT man labai plaukai slinko, su svoriu problemos... doh.gif
Dabar noriu KZ atsisakyti, nes netinka...  doh.gif

Nieks tau tiksliai neatsakys,nes kiekvienos moters organizmas skirtingai reaguoja į vienokią ar kitokią kontracepsija,tačiau galiu pasakyti tik tiek,kad kž ir kt yra hormoninė kontracepsija,tik viena per viena gala,o kita per kitą galą veikia.Tačiau skirtingos kt skirtingai mus veikia,taip ir kž naudojimo nutraukimas gali kitaip veikt organizmą nei nutraukus kt.Tu negali tiksliai žinot,kad tau būtent dėl kt nutraukimo slinko plaukai,aišku galėjo taip būt dėl hormoninių pokičių,bet galėjo ir būt kitų priežasčių,o su nutraukimu tik sutapimas.Tikėkis,kad viskas bus gerai,nebijok plika neliksi,plaukai atauga. 4u.gif
Atsakyti