QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2008 08 18, 18:52)
Sveikos merginos
Siek tiek pasiskaiciau forume, na siaip idomios ir naudingos jusu patirtys ir mintys
Pati vienareiksmiskos nuomones apie KT neturiu. Be abejo, visi pasaliniai dalykai dazniausiai turi salutini poveiki, bet kiek jie itakoja organizma sunku ivertinti. Na, bet is kitos puses KT yra labai patogu
As pradejus pries 6 men. vartoti KT pleistra pastebejau keleta dalyku, menesines ziauriai susilpnejo , o pries tai buvo kaip reikiant
, o ir kresuliuku kazkaip atsirado kraujuojant ir siaip isskyru padaugejo. Vat nesuprantu kiek cia normalu? Pati esu rukanti.
Kitas dalykas tai ryskiai pasimate celiulitas, be abejo as jo nenoriu, gal man vertetu pabandyti kitus KT, kurie nekaupia skysciu
? Butu idomu isgirsti jusu nuomone apie tai, nes man kazkaip su gydytojais nepavyksta rasti normalaus kontakto, na neteko kol kas isgirsti is ju normaliu konsultaciju
p.s. dabar teiraujuosi apie KT, tad prasau rasykit i tema, nenoriu klausytis litaniju apie kitus kontracepcijos budus
)

Siek tiek pasiskaiciau forume, na siaip idomios ir naudingos jusu patirtys ir mintys

As pradejus pries 6 men. vartoti KT pleistra pastebejau keleta dalyku, menesines ziauriai susilpnejo , o pries tai buvo kaip reikiant

Kitas dalykas tai ryskiai pasimate celiulitas, be abejo as jo nenoriu, gal man vertetu pabandyti kitus KT, kurie nekaupia skysciu

p.s. dabar teiraujuosi apie KT, tad prasau rasykit i tema, nenoriu klausytis litaniju apie kitus kontracepcijos budus

Pasiskaityk internete apie Yasminelle,gali rašyti paieškos žodžius "Prisimink lt." arba "Rožinė mažylė" arba šių kt pavadinimą,ten rasi visą info,kaip veikia kt,kaip juos naudoti ir t.t.