mano mm irgi neraguliarios, kazkiek jas sureguliavo nakvisu aliejus, jis veikia hormonu sistema. As savo vaisinguma stebiu pagal gimdos kakleli ir gleives, kurios kiekviena ciklo perioda buna kitokios. Persergu mm ir po ju sau leidziu nesisaugot apie 3 d, poto naud. prezervatyva. Kadangi spermazoidai gali islikti gyvybingi kokias 3 d. Tada sulaukiu vaisingu dienu, kai jos praeina (pasikeicia kaklelio isvaizda, iki mm vel galima nesisaugoti. Tas periodas buna apie 2 savaites. Siaip ziuriu pagal situacija. Nes karta buvo, kai maniau, kad jau praejo vaisingas periodas, nors buvau jo neuzfiksavus, o jis dar buvo neatejes, atejo 2 savaitem veliau

O as neziurejau savo kuno zenklu, maniau, kad jis mane apgavo...

, o reikejo pasitiket. Taigi netycia galejau pastot. Taip derinu toki buda su gumytem apie puse metu. Va, cia parasyta apie ta metoda. As derinu ji su Bilingsu. Galima ir temperatura matuot, bet mano gyvenimas toks issiderines, tai nezinau, kaip iseitu
http://www3.vdu.lt/life/pv/Mgimd.htm
Beja kol buvau negimdziusi, bandziau irgi taip daryt, nejauciau vaisingu dienu

kaklelio metodas labiau gimdziusioms tinka. Ir ji reikia derint su kitu.
tai va as to netycia galejau pastoti ir bijau....
gal darba kaip nors istempsim, o pries planuojant anntra vaikiuka, kai jau nebus baimes pastoti bandysiu si metoda, gal pavyks ji ivaldyti