QUOTE(jpaula @ 2009 07 07, 12:54)
Iš tiesų, tik gydytojai, dirbantys iš pašaukimo, žmogui, nerekomenduoja naudot KT. Mane nustebino tai, kad, nors ir neilgai vartijau KT, bet prasidėjo skrandžio bėdos, net neįtariau, kodėl. Tyriausi pas 3gydytojus. vienas iš jų tiesiai šviesiai pasakė, kad nuo KT. Kitas, kad kuo greičiau mesk gerti, nes ateities kartoms pakenksi. ir tik viena gydytoja nieko nesakė. Kas idomu, kad šie gydytojai ne ginekologai, o gastroenterologai.Nemanau, kad dar kada nors gyvenime vartosiu KT
Suprantama, kad KT visgi vaistai, bet kuo saugotis, kad butu patikima? (prezervatyvai, zvakutes - nepatikima

)Ar tarkim, spirale geriau uz KT?

As spirales bijau labiau nei KT.
Papildyta:
QUOTE(Triufelita @ 2009 06 24, 20:05)
Ir aš lygiai taip pat
Tik va galvoju, kad galėjo tas požiūris pasikeisti gerokai anksčiau...
Na, as irgi is tu, kur tarkim, KT nelaikau paciu geriausiu sprendimu, nes pries pastojant teko susidurti su nereaguliariu ciklu po KT, galiausiai reikejo ovuliacija sukelti vaistais, bet viskas gerai praejo, gime sveikas vaikas ir as taip pat. Ilgai maitinau pienu, o dabar priejau "liepto gala", reikia kazkaip imti saugotis patikimai, nes kaip viena forumiete sake, kad beveik visi pasinaudojimai gumytemis baigesi ne visai idealiai, gerai, kad tuo metu, matyt, nebuvo ovuliacijos. Taip gyventi labai sunku. Spirales kazkaip bijau, nes cia svetimkunis, kuris nemanau, kad labai gerai sitiek metu savyje nesiot, beje, gali ir iskristi ir iaugti..

ir visokiu ligu sukelti (is giminiu atvejo), tai kas belieka, vel grizti prie KT...

Nors ir nenoriu, bet turbut reikia rinktis viena is geriausiu blogybiu?
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2009 06 24, 12:09)
Kaip keista skaityti tokius pasakymus, kad su sargiais neimanoma jausti malonumo

Galbut tai sneka vyru iskiepitas egoizmas

As esu atsakinga uz savo organizma - musu poroje niekada net nebuvo galvojama apie tai, kad malonumas nusvertu sveikatos bukle

Kadangi neturiu tu baisiuju pms sindromu, tai matyt man lengviau kalbeti. Taciau esu pries nusistatyma, kad sargiai - blogis. Juk jie tokie ploni (ne viduramziai juk

).
As irgi uz sveikata, bet jie tokie ploni, kad greitai plysta

Taip, kad kartais tenka rinktis ta, ko nenoretum

Juk negimdysi kasmet.