Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikų vartojimo pasekmės

daikteliautoja, o tu manai viską žinanti apie vyrus, gėjus, prezervatyvus, KT ir kitą velnią? Man labiau juokas ima iš tavo bandymo saugotis dušo srove nuo nėštumo lotuliukas.gif
Jei nepatinka mano postai, patariu jų tiesiog nepastebėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerdukas @ 2007 05 23, 18:25)
Kiekvienai moteriai - jaunesniai ir vyresniai, kuri naudoja kontraceptikus siulau paskaityt apie ju zala - gal atrasit savo ligu priezastis! Nueikit i tinklapi: http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm

Ir neisigaskit - alternatyva kontraceptikams yra - tai naturalus seimos planavimas.

Man labai patiko straipsnio pradzia apie kontracepsijos suteikiama laisve ir venerines ligas,cia toks poziuris i moteris blink.gif tai visa kita nublanko.O naturalus seimos planavimas tai isvis jokia apsauga,nes moterys net per menesines pastoja. ax.gif
Atsakyti
Pritariu,kad kontraceptikai kenkia.Bet ką daryti jei ciklas yra nereguliarus ir savęs pažinti neišeina?Rizikuoti nepatikimai saugotis,o po to eiti daryti ab...Manau mažesnė blogybė tada yra KT. unsure.gif
Atsakyti
Paskaiciau straipsni, tiksliau kazkoki nerisku copy-paste darini su prastu vertimu. Daugybe argumentu nieko verti, pvz. minimas kraujavimas (tikriausiai tepimas) ir menesiniu sutrikimai atsiranda tada, kai KT organizmui netinka savo sudetimi. Tuo tarpu hormoniniu KTpagalba menesiniu problemos kaip tik sureguliuojamos (net nutraukus KT mano ciklas buvo labai regulairus, ko nebuvo pries tai). Dar pilna ivairiausiu kvailysciu, kur i viena jungini sudeta daug "protingu" zodziu, kurie kartu sudaro absoliuciai nesamoninga (moksliskai) teigini, kuri bet kuris ta dalyka issamiau pastudijaves zmogus ivertins kaip naiviu zmoniu bandyma paveikti neva "moksliniais" irodymais.
Nesakau, kad KT yra vien geris, turi jie trukumu, bet tikrai nera kazkoks baubas.

Ir dar, jei jau renkami argumentai, tai tikrai validumui nepadeda visu kontraceptiku neigiamu savybiu suplakimas i viena ir dar pridejimas kazkokiu baznycios nuostatu.

Eilinis naivuoliu gasdinimas, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Gerdukas @ 2007 05 23, 18:25)
Kiekvienai moteriai - jaunesniai ir vyresniai, kuri naudoja kontraceptikus siulau paskaityt apie ju zala - gal atrasit savo ligu priezastis! Nueikit i tinklapi: http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpasekm.htm

Ir neisigaskit - alternatyva kontraceptikams yra - tai naturalus seimos planavimas.

kazkoks savadarbis straipsnis. kokios nors pamisusios moteriskes pries KT kurtas. as net neskaiciau viso. juokina tokie zodziai "supermodelemis" - keliskart skaiciau kol supratau... ir neaiskus minciu destymas schmoll.gif
as uz KT, man paciai prezervatyvai nepatinka. jie tinka toms, kurios partnerius keicia arba vyras neaisku kur eina...
Atsakyti
Cia tai jau ziauriai pasakei kad gumytes tinka tik toms kurios pacios per vyrus eina arba ju vyrai nezinia kur vaiksto, NETIESA!!!
Atsakyti
QUOTE(tumyliuke @ 2008 03 24, 22:27)
Cia tai jau ziauriai pasakei kad gumytes tinka tik toms kurios pacios per vyrus eina arba ju vyrai nezinia kur vaiksto, NETIESA!!!

nesakau, kad tik toms. naudoja ir paaugliai ir moterys, kurios nenori naudoti kitas kontraceptines priemones. bet ta grupe zmoniu daugiau naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Ameya @ 2008 03 25, 18:14)
nesakau, kad tik toms. naudoja ir paaugliai ir moterys, kurios nenori naudoti kitas kontraceptines priemones. bet ta grupe zmoniu daugiau naudoja.

As naudojau, nes KT netiko, o NSP nepasitikiu 100% blush2.gif
Atsakyti
Pati porą metų naudojau KT, nesu prieš jas, kiekvieno teisė rinktis. Buvo daug pašalinių poveikių, bet saugumo jausmas didelis taip pat smile.gif

Neseniai teko pabuvoti jaunesnės pusseserės gimtadienyje. Susėdusios jaunos 20metės merginos diskutavo apie KT, kuri kokias vartoja, kalbėjo kurios krūtinė nuo kokių padidėjo, dėl spuogų sumažėjimo gyrėsi g.gif Keisčiausia, kad iš diskutuojančiųjų gal 6 merginų, tik viena turi pastovų rimtą draugą doh.gif O vartoja visos ir didžiuojasi blink.gif

Sorry gal ne visai į temą blush2.gif Bet vistiek šiuo atveju pasėkmių gali būti, jei vartoja nuo paauglystės, o gimdys po dešimtmečio pvz g.gif
Atsakyti
Hm, na net nežinau... Jau labai ilgai vartoju KL, gal kokius 3-4 metus. Na darau pertraukas. Bet kai jas darau tai kas antra savaite perku nestumo testa biggrin.gif
Labai man padejo, nes mano mmmmm buvo laaaabai skausmingos, net pykindavo. Tai jos man padėjo labai.
Bet jau pakeičiau 2 rūšių tabletes, priežastis - skaudanti krūtinė. Nžn kodėl, bet ilgiau pavartojus vienos rūšies man pastoviai pradeda skaudėti blink.gif g.gif
Gal kuriai jau taip buvę?
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 04 04, 11:53)
Bet jau pakeičiau 2 rūšių tabletes, priežastis - skaudanti krūtinė. Nžn kodėl, bet ilgiau pavartojus vienos rūšies man pastoviai pradeda skaudėti  blink.gif  g.gif
Gal kuriai jau taip buvę?

man skaudedavo pradzioje, dabar kazkur isnyko sitas skausmas. galbut ateina toks laikas ilgiau pavartojus, kai reikia keisti KT?
Atsakyti
sveikutes,

as naudoju kontraceptini pleistra jau kazkur 7 menuo, viskas butu labai thumbup.gif bet ta savaite, kai buna menesines kokias 1-3 dienas labai ziauriai skauda galva ir nepadeda jokie citramonai, aspirinai ir pan. ar nebus cia su hormonu kaitom kokiom nors susije? gal kam yra taip buve? ar tai reiskia, kad pleistras netinka? nors per ta laika kol naudoju susireguliavo ciklas, dingo skausmai, zodziu viskas rodos butu i gera puse... g.gif
Atsakyti