Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

Mums 2m ir kelios dienos ax.gif pietu dar miegame,bet sunkiai prisiverciam,nes jei ne miegam dideli oziukai bunam biggrin.gif nors nuo rugpjucio teks atprasti,nes eisim i darzeli unsure.gif
Atsakyti
tokio amziaus vaikuciams, dar butinas pietu miegelis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena ax.gif

Dukrytei 2 m. ir 1 men. pietu miegeli vis dar miega ir tikiuosi dar ilgai miegos (nors iki 5 metuku) blush2.gif
Atsakyti
Miegojom pietuku iki 5 metu 4u.gif
Atsakyti
Nors mums 5m5men, bet pietu dar miegam
Atsakyti
Dukrytei 2m.3mėn wub.gif .ir pietų visada miegam.Bet jei važiuojam mašina ar bunam svečiuose,užmigti nepavyksta.O vakare piktis ir ožiukai liejasi per kraštus.O sunus nuo metų nemiegodavo pietų.Bet vakare 20val.jis jau parpdavo.Čia manau nuo vaiko priklauso. tongue.gif
Atsakyti
Maniškė 1,2m.miega tik lauke,vežimėlyje ax.gif
Kai nebetilps į jį-ko gero baigsis pietų miegas,nes kambary užmigdyt neina arba 10min tik doh.gif
nebent dar variantas-palaikytų kompaniją sesei ar broliui ax.gif
Atsakyti
maniskiam greit bus treji... taciau diena miega dar ohoho.. ded i aki po 3 val. dar.. as tuo tik dziaugiuosi... ax.gif turiu alisvo laiko o ir vaikas ramesnis pamiegojes smile.gif
Atsakyti
Maniskiui 1,8men.,pamiega 1,5-2val.,o didzioji nuo pusantru metu nebemiegodavo.
Atsakyti
mano panai tuoj seseri, bet jei anksti keliasi eina posmo nusnausti, nors noro didelio nerodo, o sunui pusantru metuku, buna kad kartais ir du kartus i diena miega.
Atsakyti
Musiskiui 1m 11men ir dar miega dienomis, bet nuo kitos savaites i darzeliuka iskeliauja, o pas mus norvegijoje vaiku darzelyje nemigdo, tad nezinau, kaip bus. Turbut savaime atpras, anksciau vakare gal uzmigs. g.gif
Atsakyti
mano sūnelis, nuo vasaros ( jam tada buvo 1.9mėn), kaksur jau nemiegojo niekad pietu (jis tik eidavo pagulėt apie 1-1.5 val ), bet aš del to nesijaudinau, kadangi jis nakty išmiegodavo 13 val thumbup.gif , bet va nuo šios savaitės (jam dabar 2.4 mėn), vel pradejo eit miegot pietu doh.gif , o keltis 8 ryto doh.gif ....
Atsakyti