maniske irgi dar eina pietu miegelio nes matosi kad dar ir pati nori kai pamiega ir zvalesne ir linksmesne buna dar per anksti manau 2metuku vaika neguldyt pietu miegelio

na dauguma rasot,kad 2 metu vaikui reikia butinai pietu miego, as visoms tikrai pritariu. Bet ka daryti,kad tas mazas vaikas jokiais budais neuzmiega,nors ir verciuosi per galva,darau viska, o jis nemiega nors tu ka. Laimei,dabar nors miega darzelyje, bet namie niekaip neizmigs vis vien. Tai,kad nemanau,kad kuri nors mama specialiai neguldo vaiko pietuciu, juk kiekviena supranta,kad vaikui svarbu pailseti.
auginu trecia mazyli.
jam 2,5m.guliu salia po 2 h po pietu.stenguos visaip
na jis nemiega ir viskas
vakare 22h eina miegot ir ryte 8h keliasi
matyt jam tiek to miego ir reikia

Na, jei jau suaugusiems labai sveika popiecio miegas, tai ka kalbeti apie tokius pypliukus
. Jei mano sūnus nepamiega, tada ir nakti blogai miega (nors atrodo turetu buti isvarges, ir ismiegoti), zodziu butinai turi miegoti. Aisku, buna kad labai sunku uzmigdyti, nebent matau, kad jau niekaip neiseis, tada atsikeliam. Tragedijos nedarau, bet tada ir dienele tokia buna siaip sau, irzlus ir verkslenantis del smulkmenu
.

buvo gal pora sykių, kad liko be pietų miego, tai lūžo septintą jau nakčiai,ir jau tokia zyzla buvo
reikalingas maniškei dar miegutis, bet tikrai yra vaikų, kuriems to nereikia, net lopšeliuose būna, kad koks vienas vaikas nemiega, ir tenka su juo užsiimt,kol kiti miega

QUOTE(NI-KO @ 2009 10 14, 14:20)
manau, kad 2 metuku vaikas dar turetu diena pamiegot

mums metai ir astuoni men.,bet maniske jei nepamiega, toookia pikta buna. o as ir pati labai laukiu jos pietu miego,kad galeciau snusteleti.esu tikra,kad tai priklauso nuotevu poziurio i
pietu miega.

esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
http://www.######/ap...433b41e654.html
ten kur #### publika "taskas"lt
Aš griežtai už pietų miegą. mano vyresnioji pietų miegojo iki 5m, o dabar tik retkarčiais nusnūsta, o mažoji be jokių kalbų miega. Man asmeniškai pasirodė, kad vaikiukai kurie nemiega, arba miega kada papuola, būna kažkokie labiau išsibalansavę, na ne tai, kad nervingi, bet kažkaip griebia vieną veiklą, staiga meta ir griebia kitą. Na kažkaip ne taip dėmesį sukaupia gal

Abu didieji miegojo iki beveik 7 metų, mažiukai irgi kol kas sėkmingai miega (tiesa, jei vienam pakanka 1,5 val miego, kitas parpia sau apie 3 valandas
).
Bet šiaip gal ramūs, mažiau dūkstantys vaikai ir neišvargsta? Gal tokiems gana ir tiesiog pagulėti ramiai?

Bet šiaip gal ramūs, mažiau dūkstantys vaikai ir neišvargsta? Gal tokiems gana ir tiesiog pagulėti ramiai?
QUOTE(Emilė @ 2009 11 09, 00:25)
Abu didieji miegojo iki beveik 7 metų, mažiukai irgi kol kas sėkmingai miega (tiesa, jei vienam pakanka 1,5 val miego, kitas parpia sau apie 3 valandas
).

Gal ir pakanka, juk visi vaikai skirtingi. Nors mano abi tai ramios, bet pagulėt nelabai gaunasi, visada užmiega

Maniškiui jau tuoj du metukai sueis.Buvo ir mums laikotarpis, kai bandė atsisakyt pietų miego- na visaip išsisukinėdavo, tai jam gert atnešk, tai tėtį pakviesk, tai brolį, tai močiutę, tai jis sisiuką nori, žodžiu, visais būdais stengėsi pavėlinti miegutį.Buvo ir ašarėlių
.Bet svarbiausia, kai užmiega, tai miega po dvi- tris valandas
Neįsivaizduoju, iki kelių jis pratemptų, jei visgi ''pasiduočiau" ir nemigdyčiau

Neįsivaizduoju, iki kelių jis pratemptų, jei visgi ''pasiduočiau" ir nemigdyčiau