Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų miegas

mano bernui 2.5 diena dazniausiai nemiega, nors as labai noreciau, kad miegotu, nusibodo man ji kankinti, na jei per 2 valandas neuzmiega o tik kankinasi lovoj ir as kankinuosi ir piktuoju ir graziuoju... doh.gif na nereikia jam to miego. o kai diena nepamiega, tai ir vakare dar neimanoma nuvaryti schmoll.gif toks jau labai nemiegalius wub.gif ryte apie 9 - 10 keliames blush2.gif kazin kaip bus kai i darza nueis? g.gif
Atsakyti
Mano maze jau keli menesiai kai diena miega tik apie 20 minuciu. Jeigu kartais ismiega kokia valanda, tai cia jau buna didziausia svente man. Bet taip buna retai.
Atsakyti
Maniskis irgi daznai nemiega pietu blink.gif bet megsta i pavakare mamytes pienuka besiurbdamas snustelet lotuliukas.gif matyt tiek ir uztenka energijai atgaut
Atsakyti
maniskis diena pamiega tik tada kai ryte atsikelia 6 doh.gif ta va as renkuosi geriau ilgiau ryte pamiegot ir anksciau vakare migdau, nes 6 keltis neturiu noro 4u.gif
Atsakyti
Turbut ir maniskei atejo laikas nebemiegoti pietu miego, nes per pietus bent valanda reikia migdyt, kol uzmiega, o vakare be 24val niekaip neuzmiega unsure.gif
Atsakyti
nuo charakterio priklauso.energingas pirmagimis pries miegus buvo nuo2 metu.dukra dar3.6metu budama nueina ir pati užmiega,nes yra lėta,flegmatiško temperamento.1.7jaunėlis-miega dar pietuku,bet budriai,ji kas ateina ar šuo suloja,keliasi ir smalsauja-kas čia.pastebiu ,kd jis užmiega trumpesniam laikotarpiui.o gal aplinkoje kas nors pasikeitė?darželis,auklė ar pan?man tai geriausiai vaikai užmigdavo po kelionės iš kiemo-taip nulūždavo,kads maista pamiršdavo.dėl miego neverta nerimauti gerai čia kažkas rašė-svarbu kad bent 10val.išmiegotu.
Atsakyti
Mes savo vaikinuką jau migdom vieną kartą ir visada lauke (jei geras oras, tai auklė vaikšto su juo lauke, jei blogas - migdo terasoj). Lauke pramiega tris valandas ir užmiega greitai. Jei miegotų namie - tai geriausiu atveju būtų viena valanda.
Atsakyti
Mano mažėlė visad miega pietų miegelio, tik reikia jos rankytę palaikyti. ax.gif Ji pas mus tokia miegalė, tai iki 1m. 6 mėn. dar miegodavo du kartus per dieną. smile.gif
Atsakyti
mano dukrytei 1,9 men. miegoti eina noriai ir pati uzmiega.Anksciau guledavau salia(iki kokiu 1,4 men.) bet karta nusprendziau pabandyti ir iseiti is kambario.pradzioje nesuprato manes biggrin.gif atsistojo lovytej ir ziuri i duris,tai as iejau paguldziau sakau miegok.tai dar kokius 3 kartus taip atsistojo ir viskas.Dabar ir uzmiega daug greiciau kai viena kambaryje.Tiesa sirgom tai tai ji buvo vel usimanius kad guleciau salia(gal saugesne norejo jaustis),bet pasveikom ir vel viena uzmiega.
Atsakyti
musu 1m ir 10men sunelis per diena miega viena karta,tiesa ne visada
Atsakyti
Maniškiui be kelių dienų metukai thumbup.gif Konkretus vyturėlis doh.gif Anksčiau kaip laikrodukas (nesvarbu kada paguldysi) keldavosi 5-6 val. ryto...dėkui dievui, dabar jau iki 7 val. ryto ištempiam bigsmile.gif thumbup.gif tada privalomi pusrytėliai ir žaidimai. Apie 9-10 val. griūnam miegelio gerom 2 val., o tada pietūs, žaidimai. 17 val. vėl prašosi miegučio. Leidžiu miegot net ilgiau 1,5 val., kitaip naktį prastai miega. O naktinio miego guldom 21 val. Tik dėl dantukų pradėjo labai neramiai naktį miegot unsure.gif O migdau labai paprastai - perengiu pižamytę, įkišu į miegmaišį (čia jau žiemą, kad nesušaltų nusispardęs), porą kartelių pasūpuoju ant rankų ir paaiškinu,kad visi maži berniukai dabar daro aaa-a, paguldau į lovelę, paglostau galvytę ir uždarau kambario duris thumbup.gif Ir viskas, dažniausiai (žinoma, būna išimčių) mano vaikas miega bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Mano Margiris vis dar miega pietų miegelį, nors valandą kitą. Jis jau reikšti savo nuomonę išmoko ir norėtų nebegult jau pietų, bet vis dėl to dar per mažas. Jei nepaguldau, tai paskui pats sminga apie 6 vakaro, o tada tai jau bėda, nes miegot be vidurnakčio nenuvarysi doh.gif . Tai stengiuos paguldyt kasdien, nors ir protestuoja bigsmile.gif rolleyes.gif O užmiega tai irgi pats vienas, tik prieš tai būtinai pasaką reikia paskaityt thumbup.gif

Nors aš pastebėjau, kad nemažai vaikų tokio amžiaus jau nebemiega per pietus g.gif Keista man, nes pamenu mumis tai turbūt iki 4m guldydavo pietų, jei ne dar ilgiau. Darželį gi visus suguldo ir tiek.
Atsakyti