Įkraunama...
Įkraunama...

Gimimo laiką pasirinkau pats :)

4u.gif labai grazi istorija ax.gif Sveikinimai ir mamytei ir Trojukui 4u.gif tongue.gif O eilerastuka perskaicius - apsiverkiau blush2.gif Labai jau grazu ! Sekmes Jums augant 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija wub.gif O senelės dovana anūkiukui wub.gif wub.gif wub.gif Dar ir dabar ašaros rieda wub.gif
Atsakyti
ai, kaip grazu... mamyte ca parase?
Atsakyti
Graži istorija - tokia nuoširdi ir paprasta cry.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sauni istorija, ir sunus saunuolis, kad spejo pats gimti, netreikejo jega krapstyti biggrin.gif o mama tai "s karablia na bal" - tiesiai anuka i glebi paimt thumbup.gif ir vardas grazus - mano drauges vyras tokiu vardu, labai geras zmogus, rupestingas, mylintis, vyriskas, linkiu ir tavo berniukui tokiam uzaugti 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė mamytė 4u.gif

Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Super grazi istorija, ir vardelis sunelio toks tvirtas ir grazus. Mociute tai isvis fantastiskus zodelius sugeba uzrasyt, sekmes ir daug daug meiles jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės 4u.gif

QUOTE(chris @ 2007 07 11, 16:29)
Gera istorija thumbup.gif  Šauni mamytė. O vardas matyt nuo senovės miesto kilęs mirksiukas.gif

Kažkaip įstrigo tas akušerės posakis "kakok", man irgi taip pat sakė ir niekaip negalėjau suprasti kodėl g.gif  Na man gimdymas visai nepanašus į tą veiksmą schmoll.gif Gal ir akušerė ta pati? (Zita?)Sėkmės jums 4u.gif

Nea, ten buvo berods Roma smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2007 07 12, 00:27)
Puiki istorija..
Sita eilerasti as taip pat gavau nuo savo mamos 18 gimtadienio proga.. Ji visus 18 metu nuo mano gimimo rase mano dienorasti. Ka kokia diena ismokau, iskreciau, nuveikia ar atradau.. Kada pirma karta pamelavau ar kaip pirsciodama zengiau pirmuosius zingsnius.. 18 gimtadienio diena, paskutinis irasas buvo sitas eilerastis.... Nors esu dukra, bet eilerascio zodziai tiesiog turi kazka tokio didelio, grazaus ir turtingo, kad visada apsiverkiu ji skaitydama...

Sekmes ir daug daug silumos Jusu seimai.  4u.gif

Kaip šauniai tavo mamytė sugalvojo 4u.gif Aš irgi galvoju, ką čia savo sūneliui įdomaus užaugusiam padovanoti. Juk tas laikas taip greit bėga, o tokios mielos smulkmenos užsimiršta...

QUOTE(Gili @ 2007 07 23, 20:41)
ai, kaip grazu... mamyte ca parase?

Nea, tiesiog iš kažkur buvo gavus tuos žodžius, bet man jie labai gražūs ir visai nesvarbu, kas jų autorius mirksiukas.gif
Atsakyti
wow, kaip gražiai parašei wub.gif o tas eilėraštis... wub.gif
Atsakyti
na va, ir as apsiasarojau eilerasti skaitydama... grazu wub.gif
aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija, zliumbiau nuo pradzios iki galo.
Atsakyti
Grantėja, gerai, kad viskas laiku ir lengvai. wub.gif
Atsakyti