Kažkurioj parduotuvėj pigiai buvau radus jazminų, tik jie neekologiški. Pagalvojau, ar juos tikrai galima gerti. Rožių nesu radusi, bet paieškosiu - gal ir Kaune kur bus. Dėl tų lietuviškų rožių, mano nuomone, jas tikrai verta gerti, nors ir nėra pačios geriausios.
Na cia ir sudominot su ta roziu arbata
as naudoju veidui kaip tonika
turiu ta gryna roziu vandeni is KN. reiks isbandyt pasiulyta recepta su sauksteliu sio vandens ir silto vandens stikline

QUOTE(kuku2 @ 2009 11 13, 19:33)
O roziu vandens tik KN buna? Kitur kazko nesu uzmaciusi jo
sorry uz toki klausyma, bet kas tas KN?

Nežinau ar kas min ėjo, bet mačiau vaistinėje JIva firmos ekologišką rožių žiedlapių vandenuką 

QUOTE(Agnieshulia @ 2009 11 14, 00:11)
Kvapų namai.
http://www.kvapunamai.lt/
(Tikriausiai ;D)
Dar norėjau paklaust, kokius hidrolatus galima gerti, tik rožių ar dar kokius nors? Ir kuo jie naudingi būtų? Kažkurie greičiausiai nuodingi, turbūt.
as pirkau kaune vienoj klinikoj prie stoties
QUOTE(sliver @ 2009 11 14, 11:28)
Dar norėjau paklaust, kokius hidrolatus galima gerti, tik rožių ar dar kokius nors?
zinau, kad tikrai galima gerti roziu, pelargoniju, levandu hidrolatus
bet nuo kiekwieno skirtingo gerimo skirtingas poweikis?ar ne?
apskritai, ka duoda tas gerimas tu wisokiausiu geraliuku?

QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 20, 20:42)
Nelabai suprantu koks yra skirtumas tarp roziu vandens ir terminio saltinio vandens?
ar roziu vandeni irgi galima purksti veido drekinimui? Ar jis naudojamas nuolat kaip tonikas?

Aš tai bent nemačiau tokiuose įpakavimuose, kaip terminis vanduo. kai turėjau naudojau kaip toniką.
QUOTE(kamius @ 2009 12 21, 21:36)
Aš tai bent nemačiau tokiuose įpakavimuose, kaip terminis vanduo. kai turėjau naudojau kaip toniką.
Aciu