Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių vanduo

Kažkurioj parduotuvėj pigiai buvau radus jazminų, tik jie neekologiški. Pagalvojau, ar juos tikrai galima gerti. Rožių nesu radusi, bet paieškosiu - gal ir Kaune kur bus. Dėl tų lietuviškų rožių, mano nuomone, jas tikrai verta gerti, nors ir nėra pačios geriausios.
Atsakyti
Na cia ir sudominot su ta roziu arbata blink.gif as naudoju veidui kaip tonika smile.gif turiu ta gryna roziu vandeni is KN. reiks isbandyt pasiulyta recepta su sauksteliu sio vandens ir silto vandens stikline wink.gif
Atsakyti
O roziu vandens tik KN buna? Kitur kazko nesu uzmaciusi jo
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 11 13, 19:33)
O roziu vandens tik KN buna? Kitur kazko nesu uzmaciusi jo

sorry uz toki klausyma, bet kas tas KN? doh.gif
Atsakyti
Nežinau ar kas min ėjo, bet mačiau vaistinėje JIva firmos ekologišką rožių žiedlapių vandenuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshulia @ 2009 11 14, 00:11)
sorry uz toki klausyma, bet kas tas KN?  doh.gif

Kvapų namai.

http://www.kvapunamai.lt/

(Tikriausiai ;D)

Dar norėjau paklaust, kokius hidrolatus galima gerti, tik rožių ar dar kokius nors? Ir kuo jie naudingi būtų? Kažkurie greičiausiai nuodingi, turbūt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sliver: 14 lapkričio 2009 - 10:39
as pirkau kaune vienoj klinikoj prie stoties
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 11 14, 11:28)
Dar norėjau paklaust, kokius hidrolatus galima gerti, tik rožių ar dar kokius nors?

zinau, kad tikrai galima gerti roziu, pelargoniju, levandu hidrolatus
Atsakyti
bet nuo kiekwieno skirtingo gerimo skirtingas poweikis?ar ne? g.gif apskritai, ka duoda tas gerimas tu wisokiausiu geraliuku? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu koks yra skirtumas tarp roziu vandens ir terminio saltinio vandens? smile.gif ar roziu vandeni irgi galima purksti veido drekinimui? Ar jis naudojamas nuolat kaip tonikas?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 20, 20:42)
Nelabai suprantu koks yra skirtumas tarp roziu vandens ir terminio saltinio vandens? smile.gif ar roziu vandeni irgi galima purksti veido drekinimui? Ar jis naudojamas nuolat kaip tonikas?

Aš tai bent nemačiau tokiuose įpakavimuose, kaip terminis vanduo. kai turėjau naudojau kaip toniką.
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 12 21, 21:36)
Aš tai bent nemačiau tokiuose įpakavimuose, kaip terminis vanduo. kai turėjau naudojau kaip toniką.

Aciu 4u.gif kazkoki radau bulgariska parduoda purskiama..
Atsakyti