ar dar svesit kas namie krikstynas?
truputi užmirštas puslapiukas
mes greičiausiai kaimuke darysim krikštynas, ir pagalvojau, kad darysiu kaip užsieny, valgyt ir alkoholį prašysiu svečių atsivežt patiem.ką jūs į tai?

mes greičiausiai kaimuke darysim krikštynas, ir pagalvojau, kad darysiu kaip užsieny, valgyt ir alkoholį prašysiu svečių atsivežt patiem.ką jūs į tai?
Sveikos mes irgi vasara darysim krikstynas..planuojam irgi namie..tiksliau sode kur oras grynas ir vaikam bus kur palakstyt, irgi darysiu kokiu saltu uzkandziu..gal saslyku ar kokiu kepsniu issikepsim dar...Norisi irgi graziai viska paruosti, kad nebutu prasciau nei kavinese, einu perziuresiu temeles ka cia grazaus padaryti...
del sunestinio baliaus tai as UZ, bet nezinau ka sveciai i tai... juk pas mus dar nelabai tai iprasta
del sunestinio baliaus tai as UZ, bet nezinau ka sveciai i tai... juk pas mus dar nelabai tai iprasta

kiek kalbejau, tai kolkas visi ramiai į tai žiūri, bus matyt..
bet šašlykiukas ir pas mus bus
, stala norečiau papuošt plaukiojančiom žvakutėm stikliniuose indukuose, dar į tą vandenuką baltų gėlyčių primesiu
arba maximkoj mačiau mažiukus žibintus su žvakutėm irgi turėtų būti gražu
bet šašlykiukas ir pas mus bus

tai tada isvis gerai..beveik nereiks suk galvos ka gaminti ir pan...
reiks ir man mastyt kaip ta stala graziai papuost ir aplinka... kai viska paciai reiks daryt tai laukia daug darbo
todel sakau jau reikia dabar pradet galvot, nors dar beveik 3 menesiai liko

mes irgi krikstynas darysime liepos men namuose, kieme. Darysiu karsto saslykus ir uzkandziu ivairiu.
Per pirmos dukros krikstynas iskabinau ant palapines ir ten kur imanoma daug prikarpytu baltu angeliuku, ruzavu gelyciu ir baltu-ruzavu balionu...labai graziai atrode. Bandysiu kazka panasaus ir dabar padaryti
Apmastysiu kelis zaidimukus, aisku krikstuku dalinimas sveciams. Zodziu reik dar paskaitineti si psl idemiau
Per pirmos dukros krikstynas iskabinau ant palapines ir ten kur imanoma daug prikarpytu baltu angeliuku, ruzavu gelyciu ir baltu-ruzavu balionu...labai graziai atrode. Bandysiu kazka panasaus ir dabar padaryti

Apmastysiu kelis zaidimukus, aisku krikstuku dalinimas sveciams. Zodziu reik dar paskaitineti si psl idemiau

Sveikos, mes irgi namu saligom švesim, ir labai norėtusi viska gražiai papuošti ir paruosti, jungiuosi ir aš i jusu bureli
as tai galvoju irgi kokiu popieriniu angeliuku pridaryti, isdelioti ant stalo... gal aplinkuj balionu prikabineti kokiu baltu ir zydru, nors jau nuvalkiota tai, bet ka cia daugiau sugalvosi
irgi reiks zaidimu prigalvoti, nesinori vien tik prie stalo sedeti...

irgi reiks zaidimu prigalvoti, nesinori vien tik prie stalo sedeti...
aš ir bandysiu išjudint svečius, nors bus tokių, kuriuos sunku priverst žaist žaidimus, atseit ne suaugusiem
mes planuojam per jonines krikštyt, tad dar yra laiko apmastymam

mes planuojam per jonines krikštyt, tad dar yra laiko apmastymam

sveikos
jungiuosi ir aš į jūsų būrį.Krikštysim ir mes savo žiogą Liepos gale.Dideliausias galvos man sukimas dėl to maisto.Nors sąrašiuką jau pildau kas yra greit padaroma ir nebyjo karsčio nes pvz.vis pagalvoju apie akrsčius o kas jaigu jie bus kaip aną vasarą.taigi jokių majonezinių mišrainių jokios silkių žuvų .

jungiuosi ir aš į jūsų būrį.Krikštysim ir mes savo žiogą Liepos gale.Dideliausias galvos man sukimas dėl to maisto.Nors sąrašiuką jau pildau kas yra greit padaroma ir nebyjo karsčio nes pvz.vis pagalvoju apie akrsčius o kas jaigu jie bus kaip aną vasarą.taigi jokių majonezinių mišrainių jokios silkių žuvų .

sveikos,
na kaip suprantu musu krikstynos anksciausiai bus 05.28 diena
,galvojau is jusu "pasisemsiu" ispudziu
Mes krikstynas darysime gamtoje nuotykiu parke "Tarzanija",nuomojames didele palapine (balta),jau yra keletas minciu kaip ka sudeliosiu,bet dydysis pasiruosimas dar tik laukia.Uzsakiau jau helio balionus,torciukus (nes kartu svesime ir 2-aji gimatdieni),didziausias galvos skausmas maistas,kaip ir ka skaniai pagaminti,ideju vis paieskau SM ir tikrai randu neblogu
Baltu misrainiu ir silkiu tikrai nebus
,darysiu svediska stala tikrai,si ideja pasitvirtino per mano gimtadieni ir labai patiko
po krikstynu pasidalinsiu informacija butinai su jumis,gal kazka galesiu patarti is savo krikstynu patirties
Sekmes besiruosiancioms
na kaip suprantu musu krikstynos anksciausiai bus 05.28 diena

Mes krikstynas darysime gamtoje nuotykiu parke "Tarzanija",nuomojames didele palapine (balta),jau yra keletas minciu kaip ka sudeliosiu,bet dydysis pasiruosimas dar tik laukia.Uzsakiau jau helio balionus,torciukus (nes kartu svesime ir 2-aji gimatdieni),didziausias galvos skausmas maistas,kaip ir ka skaniai pagaminti,ideju vis paieskau SM ir tikrai randu neblogu

Baltu misrainiu ir silkiu tikrai nebus

po krikstynu pasidalinsiu informacija butinai su jumis,gal kazka galesiu patarti is savo krikstynu patirties

Sekmes besiruosiancioms

sveikos
na ir paisausi i jusu buri, nors musu krikstynos arciausiai - 05.21, jas darysime kaimo sodyboje, tad baisoka su maistu. nors patiko jusu "sunestinio" ir svedisko baliaus ideja, reiks apmastyti
kadangi kaimo sodyboje, tad jau uzsiprasiau nertu angeliuku ( ju prikabinesiu visur), o stala papuosiu gelytem, kurios zydes tuo metu, stengsiuos kuo naturaliau
o siaip manau nereikia per daug sukti galva, juk svarbiausia ne baliukas, o pacios krikstynos!
sekmes visoms

na ir paisausi i jusu buri, nors musu krikstynos arciausiai - 05.21, jas darysime kaimo sodyboje, tad baisoka su maistu. nors patiko jusu "sunestinio" ir svedisko baliaus ideja, reiks apmastyti
kadangi kaimo sodyboje, tad jau uzsiprasiau nertu angeliuku ( ju prikabinesiu visur), o stala papuosiu gelytem, kurios zydes tuo metu, stengsiuos kuo naturaliau
o siaip manau nereikia per daug sukti galva, juk svarbiausia ne baliukas, o pacios krikstynos!
sekmes visoms