Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynas švenčiam namuose

QUOTE(laukine @ 2007 06 05, 22:25)
mes irgi darysim namuose  thumbup.gif
o maista as dar ir kaip sureiksminu  doh.gif man tur buti ne tik kad skanu, bet ir grazu, o is vis geriausia - kad lengvai ir greitai paruosiama  ax.gif
jau pasidariau preliminaru meniu, bet ryt idesiu, nes tingiu eit apacion ieskotis  blush2.gif
bet esme ta - kad salti uzkandziai a la vieno kasnio (sumustinukai, uzkandeles , etc.) 4u.gif nes bus svediskas stalas  ax.gif kazkaip prie stalu sedeti tai man atrodo ne to susirinksim  biggrin.gif
karstam tai saslykas smile.gif
vaisiu stalas, saldus stalas ir dar galvoju vyrams alaus stala padaryti  ax.gif

šalti užkandžiai ir man patinka, bet aš 100 proc žinau, kad jiems paruošti neturėsiu laiko krikštynų dieną, o iš vakaro paruošti vasarą, kai bus karšta, yra neįmanoma, ir bet kokiu atveju užkandžius reikia ruošti prieš svečiams ateinant, tai laiko tikrai nebus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2007 06 06, 13:57)
šalti užkandžiai ir man patinka, bet aš 100 proc žinau, kad jiems paruošti neturėsiu laiko krikštynų dieną, o iš vakaro paruošti vasarą, kai bus karšta, yra neįmanoma, ir bet kokiu atveju užkandžius reikia ruošti prieš svečiams ateinant, tai laiko tikrai nebus 4u.gif  ax.gif

as planuoju atsikelt ansciau ir paruost ryte, padesiu saltai, ir palauks jie keleta valandu kol baznycioj busim, nieko manau neatsitiks jiems...
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2007 06 06, 14:49)
as planuoju atsikelt ansciau ir paruost ryte, padesiu saltai, ir palauks jie keleta valandu kol baznycioj busim, nieko manau neatsitiks jiems...

nu matai, aš anksčiau atsikelt planuoju todėl, kad kirpėja "liepė" atvažiuoti, nes nori mane pašukuoti, o ir aš irgi noriu hihihi.gif , krikštas mūsų 14.45 val, o 13,45 pas vadovę, tai jei padarysiu aš tuos užkandžius apie 12 val ir įdėsiu į šaldytuvą, tai iki vakaro jie vistiek apdžius, nes namie tikrai bus karšti patiekalai ir šiaip mėsyčių papjaustysiu, tradiciškai ax.gif ne nu iš esmės, man labai patinka užkandžiai, bet tingėsiu ir nenorėsiu aš jų pati ruošti krikštynų dieną, ir viskas ax.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mes tai po bažnyčios važiuosime prie jūros, ten padarysiu mini pikniką. Planuosu sumuštinukus( panevėžio file, majonezas, agurkiukas ir duonytė), kepti sparniukai, kepta duona, sūrių asoti, daržovės vaisiai ir saldumynai. Visą maitą sudėsiu į vaikiškų mašinų priekabas, kibirėlius ir pan... Vyras prilankstys laivelių, bus pradžioj kaip dekoras, paskui su linkėjimais į jūrą paleisim( galima lėktuvėliu į orą, bet negražu šiukšlinti, nebent tik ant stalo, kaip papuošimas) Gėrimas, bus vyro padaryta gira. Kaškas panašaus, dar laiko yra, reiks pamąstyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2007 06 07, 12:22)
nu matai, aš anksčiau atsikelt planuoju todėl, kad kirpėja "liepė" atvažiuoti, nes nori mane pašukuoti, o ir aš irgi noriu  hihihi.gif , krikštas mūsų 14.45 val, o 13,45 pas vadovę, tai jei padarysiu aš tuos užkandžius apie 12 val ir įdėsiu į šaldytuvą, tai iki vakaro jie vistiek apdžius, nes namie tikrai bus karšti patiekalai ir šiaip mėsyčių papjaustysiu, tradiciškai  ax.gif  ne nu iš esmės, man labai patinka užkandžiai, bet tingėsiu ir nenorėsiu aš jų pati ruošti krikštynų dieną, ir viskas ax.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

jei apvyniotumei maistine plevele .. neapdziutu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano Benedikto krikstynos jau ne uz kalnu (liepos1 diena 13 val mirksiukas.gif ) Mes svesime sode, nes kavinese svesti labai brangu ir banalu g.gif cia mano nuomone... taigi labai noreciau, kad viskas butu labai smagu ir fainai bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif , noreciau padaryti uzkandu, taciau niekaip nepavyks, nes iki baznycios nebus kada, o po baznycios tuo labiau nebus verysad.gif todel maistas bus iprastas, tik noreciau kaip nors idomiau papuosti stala (gal pavyks nusiusti drauge, kuri ir papuos rolleyes.gif ) tiesa prigalvojau ivairiu zaidimu, truputukas tradiciju, neturetu buti liudna, kad tik oras butu geras ax.gif

Saunuoles, kad si skyreli sukurete thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Elena @ 2007 06 16, 09:57)
Sveikutes, mano Benedikto krikstynos jau ne uz kalnu (liepos1 diena 13 val  mirksiukas.gif ) Mes svesime sode, nes kavinese svesti labai brangu ir banalu  g.gif  cia mano nuomone... taigi labai noreciau, kad viskas butu labai smagu ir fainai bigsmile.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif , noreciau padaryti uzkandu, taciau niekaip nepavyks, nes iki baznycios nebus kada, o po baznycios tuo labiau nebus verysad.gif todel maistas bus iprastas, tik noreciau kaip nors idomiau papuosti stala (gal pavyks nusiusti drauge, kuri ir papuos  rolleyes.gif ) tiesa prigalvojau ivairiu zaidimu, truputukas tradiciju, neturetu buti liudna, kad tik oras butu geras  ax.gif
Saunuoles, kad si skyreli sukurete  thumbup.gif

o tai visdelto koki maistuka zadi ruosti, na vistiek kazka desi ant stalo
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2007 06 06, 15:49)

drinks_cheers.gif as taip pat zadu, kai ka is vis is vakaro paruosiu - saldytuve neprapuls smile.gif o krikstynos pas mus 11 val, tai jau 12 kaipo ir prasides uzkandziai cool.gif
Atsakyti
As planuoju padaryti keleta misrainiu ir mesytes su suriu uzkandai, nes kepsime saslykus smile.gif stengsiuosi, kaip ir kitos mamytes, atsikelti anksciau ir nuvaziavusi i soda zaviau papuosti stala mirksiukas.gif manau tai svarbiau, nei uzkandu ivairove g.gif
siaip tai musu krikstynos baznycioje tik 13 val, o krikstateviai i namus atvaziuoja jau 11 val doh.gif tai i soda teks vaziuosi kokia 8 ryto blink.gif blink.gif o vyrui palikti maziuka su buteliuku verysad.gif

ai dar vakar suzinojau, kad is sveciu daug kas atkrenta, tai labai nuliudau unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
mes šventėme sodyboje, tai visą maistą pati dariau thumbup.gif : tortą, kad mažylė galėtų irgi paragauti biggrin.gif , kepiau krepšelius į kuriuos dėjau mišrainėe, puošniai atrodo, kepiau vieno kasnio pyragėlius su mėsa( iš sonatino receptų), kad mažylė irgi galėtų valgyti,mėsytės griežinėlį apsukau aplink raugintą agurką ir persmeigiau pagaliuku, mažyčius sumuštinukus, kepiau blauzdeles kurias apvyniojau sloksniuota tešla su įdaru ir apkeptos orkaitėje, beto dar šašlykai, tai maisto dar ir liko.čia kelios muotraukytės kaip atrodė stalas thumbup.gif
http://public.fotki....a/dscf3095.html
tortas

http://public.fotki....a/dscf3097.html
vaišių stalas

user posted image
Gimė 4000g 57 cm
user posted image
Gimė 2840 g 44 cm

Atsakyti
Sveiki 4u.gif Greitai mano mergaitės krikštynos.Nutarėmė jas švęsti sodyboje ir norime užsakyti karštus patiekalus kavinėje.Ar esate kuri užsakiusi?Įdomu ar yra galimybė kad juos išsivežimui duoda su marmitais, kad kuo ilgiau išliktų karšti?
Atsakyti
QUOTE(tutiaaa @ 2010 06 28, 22:10)
Sveiki  4u.gif Greitai mano mergaitės krikštynos.Nutarėmė jas švęsti sodyboje ir norime užsakyti karštus patiekalus kavinėje.Ar esate kuri užsakiusi?Įdomu ar yra galimybė kad juos išsivežimui duoda su marmitais, kad kuo ilgiau išliktų karšti?

o nėra firmų kurios pristato karštus patiekalus? g.gif paieškokit, gal ką rasit... o be marmitų tai iš vis man sunkiai išsivaizduojama, kur tuos karštus reiktų sudėti transportuojant...
Atsakyti