Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno r. Girionių darželis

sveikos mamytes happy.gif as pati dirbau girioniu darzelyje 7 metus tai tikrai labai geros visos aukletojos direktore irgi atsidavus siam darbui nebijokit vest tikrai papuls y geras rankas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke123 @ 2009 02 14, 20:54)
sveikos mamytes  happy.gif  as pati dirbau girioniu darzelyje 7 metus tai tikrai labai geros visos aukletojos direktore irgi atsidavus siam darbui nebijokit vest tikrai papuls y geras rankas thumbup.gif  thumbup.gif

mano dukra lanke girioniu darzeli ir buvau lb patenkinta ir aukletoja ir auklyte. manau ir sunus po 2m eis ten.
Atsakyti
o gal patarsit kokia aukletoja geriau rinktis? Ar ten visos geros bigsmile.gif Kazkaip galvojau nuo rudens leist, bet paskui pamasciau, kad gal geriau nuo kito pavasario, kaip tik bus sueje 3metai, tada ir gales keliaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2009 02 17, 20:17)
o gal patarsit kokia aukletoja geriau rinktis? Ar ten visos geros  bigsmile.gif Kazkaip galvojau nuo rudens leist, bet paskui pamasciau, kad gal geriau nuo kito pavasario, kaip tik bus sueje 3metai, tada ir gales keliaut  biggrin.gif

kad ten visos lb gerai priziuri. maniske lanke ten ir prailginta grupe tad teko susidurti ne su viena aukletoja tam darzelyje,bet visos man patiko thumbup.gif
Atsakyti
ir priesmokyklinuku grupes geros aukletojos. kiek girdziu is vaikau, tai vaikai labiau dale megsta. nors ir giedre gera
Atsakyti
sveikos mamytes, as savo maziu i si darzeli leidziu nuo rugsejo, ir esu tikrai juo patenkinta, tiek aukletojom, tiek direktore,beje pastaroji isties yra tikrai l. geras zmogus. Man sis darzelis turi viena labai dideli pliusa- vaikai buna daug lauke, ko negaleciau pasakyti apie kai kuriuos miesto darzelius.O kas abejojet del pareiskimu, tai tikrai nepatarciau ilgai delsti,nes i si darzeli tikrai yra nemazai norinciuju. sekmes pasirinkime 4u.gif
Atsakyti
O į kokią grupę einate, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2009 05 07, 11:12)
O į kokią grupę einate, jei ne paslaptis?

i trecia grupe smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

skambinausi dėl priėmimo į šį darželį, tai kai paklausiau dėl kainos - kiek maždaug reik mokėti, tai pasakė, kad nuo rugsėjo kainuos apie 450 lt blink.gif
Ar jūs ką nors apie tai girdėjot? Ar čia mus tik pagąsdinti norėjo kažin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drucke @ 2009 05 30, 13:29)
Sveiki,

skambinausi dėl priėmimo į šį darželį, tai kai paklausiau dėl kainos - kiek maždaug reik mokėti, tai pasakė, kad nuo rugsėjo kainuos apie 450 lt blink.gif
Ar jūs ką nors apie tai girdėjot? Ar čia mus tik pagąsdinti norėjo kažin ax.gif

Tai gal nenugirdot, gal kalbejo apie 150 lt g.gif Nes nuo geguzes menesio panaikino beveik visas lengvatas ir kaina pakilo, bet ne taip baisiai. As uz geguze sumokejau beveik 190 lt, bet ko gero per velai uz balandi sumokejus buvau tai dar kaip skola priskaiciavo, siaip aukletoja sake apie 144 lt turetu but. Mes iki siol puse kainos mokejom, tai ir tas 140 labai baisiai atrodo kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 05 30, 18:08)
Tai gal nenugirdot, gal kalbejo apie 150 lt g.gif Nes nuo geguzes menesio panaikino beveik visas lengvatas ir kaina pakilo, bet ne taip baisiai. As uz geguze sumokejau beveik 190 lt, bet ko gero per velai uz balandi sumokejus buvau tai dar kaip skola priskaiciavo, siaip aukletoja sake apie 144 lt turetu but. Mes iki siol puse kainos mokejom, tai ir tas 140 labai baisiai atrodo kol kas biggrin.gif

Aišku,

ačiū nuraminot... smile.gif
Lauksim rugsėjo tada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drucke: 31 gegužės 2009 - 14:26
QUOTE(drucke @ 2009 05 31, 15:20)
Aišku,

ačiū nuraminot... smile.gif
Lauksim rugsėjo tada smile.gif

galiu pasakyti kad tokiu kainu nera galit paskaiciuoti koks mokestis uz darzeli jeigu viena diena su trimis maitinimais kainuoja 6litai 40centu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti