Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno r. Girionių darželis

sveikos mamos smile.gif aš šiame darželyje dirbau auklėtoja, dabar auginu sūnelį. Labai smagu, kad neišgirdau nei vieno blogo komentaro apie darželį. Aišku, "kiekvienas nespjauna į savo šulinį", bet ,aš manau, jis - neblogas darželis. Bent tuo, kad vaikai prižiūrėti ir nevaikšto "nutįsusiais snargliais" smile.gif, kad šio bei to dar išmoksta. Tad neabejokite 4u.gif
Atsakyti
Mes ir uzsirasem i si darzeli nuo rugsejo bet mano suneliui bus tik 2,3 meto gal mazokas dar ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 22, 00:59)
Mes ir uzsirasem i si darzeli nuo rugsejo bet mano suneliui bus tik 2,3 meto gal mazokas dar ?

Gal dar truputuka mazas ax.gif Tokio amziaus dar lopselinukai buna, bet jei aukletoja apsiims toki maziuka turet pas save, jei susitvarkysit su sauskelniu reikalais, tai manyciau kodel gi ne g.gif O tarp didesniu vaiku labai greit ir taviskis visko ismoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2008 02 23, 21:08)
Gal dar truputuka mazas ax.gif Tokio amziaus dar lopselinukai buna, bet jei aukletoja apsiims toki maziuka turet pas save, jei susitvarkysit su sauskelniu reikalais, tai manyciau kodel gi ne g.gif O tarp didesniu vaiku labai greit ir taviskis visko ismoks mirksiukas.gif

Sveikos mamytes,
as irgi planuoju vaika vesti i si darzeli, taciau dar galutinai neapsisprendem smile.gif be to jam bus tik apie 2 metukus, tai kazin ar priims... Gar i lopsiuka pirmiau...
O be to prasidejo deklaravimo metas, tad kad ir tuo 2 proc GPM galetumem su vyru darzeliui pervest smile.gif jau geriau negu kokiam sporto klubui...
Atsakyti
Taigi, mes jau irgi pradesim lankyt si darzeli thumbup.gif Jau tvarkomes dokumentus ir nuo kito menesiuko siausiam. Tai dabar jau galesim dalintis informacija ir ispudziais. Tikiuosi, kad mano mazius gerai adaptuosis ir greit pripras, ir siaip, kad viskas bus gerai, nes dabar, kai jau suzinojom, kad priima, tai kazkaip ir neramu pasidare, ir lyg gaila ax.gif blush2.gif Palinkekit mums sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmammma @ 2008 02 01, 15:03)
sveikos mamos smile.gif aš šiame darželyje dirbau auklėtoja, dabar auginu sūnelį. Labai smagu, kad neišgirdau nei vieno blogo komentaro apie darželį. Aišku, "kiekvienas nespjauna į savo šulinį", bet ,aš manau, jis - neblogas darželis. Bent tuo, kad vaikai prižiūrėti ir nevaikšto "nutįsusiais snargliais" smile.gif, kad šio bei to dar išmoksta. Tad neabejokite 4u.gif

Sveikos mamytės 4u.gif
Aš šiame darželįje prieš 3metus girbau muzike , tai tik galėčiau pasakyti , kad darželis yra super thumbup.gif , tik kad toli man nuo namų buvo tik todėl teko išeisti , bet buvo labai gaila palikti. Auklėtjos Puikios , ir Dikrektorė labai geras žmogus. tad drąsiai galite leisti savo mažylius ir 2 metukų tikrai bus prižiūti . thumbup.gif
Atsakyti
o gal galetum kokia aukletoja rekomenduot?nes mes uzsirasem bet aukletojos nepasirinkom o sake kad galima bet kad nezinau nei apie viena
Atsakyti
Mes lyg tai busim pas Sigita. Cia viena mamyte rase, kad ji labai gera, maloni ir pan. Kai susipazinsim, galesiu parasyt ispudzius. O uzsirasydami mes irgi nepasirinkom aukletojos, nes nei vienos nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 03 29, 14:54)
o gal galetum kokia aukletoja rekomenduot?nes mes uzsirasem bet aukletojos nepasirinkom o sake kad galima bet kad nezinau nei apie viena

Labukas 4u.gif
Visos auklėtojos labai geros . Na aš rekomenduočiau Sigitą, ir Jūratę , bet Jūratė dirbo priešmokyklinės kaip aš dirbau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIEDRŪNĖ: 31 kovo 2008 - 18:14
Labutis visoms mamoms. Sis darzelis mums irgi labai patinka, tik vienas minusas, kad jie neturi savo sporto sales, o apie aukletoja Sigita, tai turiu savo nuomone... schmoll.gif
P.S. cia perskaiciau, kad soduose gyvena labai daug asocialiu zmoniu, tai manau, kad netiesa. Sitame darzekyje lanko beveik puse vaikuciu, kurie gyvena soduose, ir patikekit, dar tiems Kaunieciams iki ju toli (tiek aprangos atzvilgiu, tiek kultura). Mano vaikutis jau lanko cia dvejus metus, tai keiktis net neismoko (ne taip kaip kitur), ir kultura cia aukstam lygyje.
Atsakyti
Smagu, kad nauji zmones atranda sia tema, nes visi kas anksciau rase kazkaip nebeuzsuka smile.gif Nors maniskis tik pora menesiuku pavasari lanke sita darzeli, bet kol kas nusiskundimu neturiu ir as. Neismoke ten jo nei jokiu koviniu veiksmu biggrin.gif , nei negraziu zodziu, o atejusi pasiimti niekada negirdedavau triuksmo grupej, kai tuo tarpu visu mano draugiu vaikai is miesto darzeliu kiekviena diena vis po nauja keiksmazodi parsinesa doh.gif Nezinau kaip bus siais metais, tikiuosi ne blogiau rolleyes.gif
Atsakyti
nuo rugsejo pirmos mes ir keliausim i si darzeli smile.gif
ka reik turet naujokui?
Papildyta:
kelinta reik pasiimt vaikuti ?
Atsakyti