Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

[COLOR=blue]sveikos paneles,noreciau jusu paklausti kaip jus nustebinat savo vyrus,vaikinus?kas jiems patinka ir panasiai. smile.gif man patinka savaji stebinti,bet as siaip paprastai,tai valgyt pagaminu,tai siaip ka nors padarau uz ji.man malonu kazka daryti kitiem gera,ir pati tada gerai jauciuos,kai zinau,kad kazkam kazka malonaus padariau tongue.gif
Atsakyti
Ir as kazkada vyra taip stebinau.Ka nors gero jam padarydama pvz.:atnesdavau ledu prie teliko,pusrycius i lova ir t.t.Jis taip dekingai sypsodavos.O po kiek laiko jis pradejo stebetis kodel dar kazko tai nepadariau.Paslaugos eme darytis i privalomus darbus.Pamirses buvo kur virtuve ir kur saukstai.Jei buciau sriuba atnesus su sakute tai taip ir valgytu.Bet nieko,po keliu nekalbadieniu,burbadieniu pradejo vel rasti kas kur padeta thumbup.gif .Taigi prie gero greit priprantama. doh.gif
Atsakyti
O as saviski ir po tiek metu dar megstu stebinti tongue.gif
Tai valgyt nebedarau,tai kojiniu nebepaduodu blink.gif
Atsakyti
Mano labiausiai pavykes siurprizas: palikau matomiausioje vietoje rasteli, kad trumpam islekiau, vakariene puode, o i puoda rasteli su uzrasu "surask mane", as tuo metu pilnoje vonioje vandens su putonis ir roziu ziedlapiais sedejau, kad nebutu tamsu zvakiu prisidegiau, vyras liko suzavetas, vakariene teko valgyti kavineje.
Atsakyti
Tas ir yra,jei karta paduodi kojines,tai po to is nuostabos net pamelynuoja,kodel dar jos neuzmautos. unsure.gif
Atsakyti
Savaji as stebinau , keisdama plauku spalva kas menesi ir dar tokiom kur ne kiekviena ryztasi tokiam zingsniui-praktiskai ant savo galvos turejau visa spalvu palete megalol.gif bet stebejosi jis metus,du - dabar iprato ir nereaguoja-tiksliau jokiu blink.gif neigiamu emociju,numoja ranka,sako jau ipratau megalol.gif siaip nustebinu ir kitkuo - tik si tema jau miegamajam tiktu wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2005 01 12, 16:58)
Mano labiausiai pavykes siurprizas: palikau matomiausioje vietoje rasteli, kad trumpam islekiau, vakariene puode, o i puoda rasteli su uzrasu "surask mane", as tuo metu pilnoje vonioje vandens su putonis ir roziu ziedlapiais sedejau, kad nebutu tamsu zvakiu prisidegiau, vyras liko suzavetas, vakariene teko valgyti kavineje.

cia tai gera staigmena thumbup.gif bet as tokios negaliu padaryti,nes mes kartu negyvenam schmoll.gif
Atsakyti
Atvira,idomu butu suzinoti ir kuom lovoje nustebini,man tokie stebinimai irgi patinka biggrin.gif
Lotose,gerai cia pasakei,sakai per daug ipratinti prie gero mera gerai?na galbut,as vis padarydavau valgi,jam labai patikdavo,o poto kai ateidavo,tai ir klausdavo kas vakarienei wink_3.gif tai kuri laika jau visai nebedariau,bet dabar visai nesenai sakau padarysiu,nes ir draugam jau apsigyre,kad skaniai gaminu lazanija thumbup.gif tai savaitgali kartu gaminom,tiksliau jam "leidau fainiausia darba"padaryt,svogunus ir cesnakus supjaustyt megalol.gif
Atsakyti
Na kas liecia valgi, tikrai nieko nesakau.Visada gaminu nebent bunam sutare,kad eisim kur kitur pavalgyti.O jei jis tau siulosi padeti(bent jau ranka ant peties)-neatsisakyk! thumbup.gif Gali daryt jam geras paslaugas.Bet leisk suprasti,kad jis galetu atsilyginti tuo paciu.Jei siandien jam i lova atnesi arbatos,tegul rytoj tau atnesa kavos.Cia tik pavizdys,kad veliau nereiktu griaust nagu. biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
Lotose,as suprantu,kad turbut reikia kiekvienam daryti vienas kitam kazka malonaus:) jis padetu man daugiau kur,tik as nesileidziu tongue.gif
Atsakyti
megalol.gif megalol.gif megalol.gif
QUOTE(bru @ 2005 01 12, 16:51)
O as saviski ir po tiek metu dar megstu stebinti tongue.gif
Tai valgyt nebedarau,tai kojiniu nebepaduodu blink.gif

Atsakyti
Bru???pralinksminai tu cia ...reiks ir man tokiu staigmenu paruost......
Atsakyti