Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

Mes nuo pat draugystes pradzios pirkdavom dovaneles kiekviena menesiuka kaip sukaktuves drinks_cheers.gif , bet tai tesesi koki pusantru meteliu, o dabar reikia priminti kad dovanu reiketu per valentino diena, gimtadieni, vestuviu sukaktuves ir t.t fool.gif o ka kalbeti apie nereiksmingas...... kas menesi aggressive.gif buvo geri laikai. bet ir as nelabai stengiusi kaip pries tai- lakstydavau po pardes kaip nukvakusi kuo geresni daigteli nupirkti doh.gif
Atsakyti
As dievinu staigmenas! Aisq, kol mano mylimasis mane "mergino" ju sulaukdavau vos ne kasdien, dabar tik retkarciais, bet vis tiek malonu blush-anim-cl.gif
Jo gimimo dienos proga paruosiau ir as staigmena - uzsakiau mums romantiska savaitgali Druskininkuose. Kita penktadieni pagruobsiu ji is darbo, uzrysiu akytes ir iki pat Druskininku laikysiu nezinioj .... Tikiuosi jam patiks ir man bus tai atlyginta su kaupu blush2.gif
Atsakyti
Oi, noreciau jusu patarimo... 4u.gif As irgi kita savaitgali suorganizavau vyrui staigmena ir uzsakiau viesbuti Druskininkuose. Bet as neturiu vairavimo teisiu... Tai kaip ta staigmena islaikyti kuo ilgiau?!... unsure.gif Speju reiks atskleist paslapti ir pats brangusis tures mus iki ten nuvairuoti, o taip norisi, kad iki paskutines minutes nezinotu kur vaziuojame..... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Tai gal vaziuokit autobusu? O kita vertus, manau ir taip jis ivertins tavo pastangas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 01 21, 08:36)
Oi, noreciau jusu patarimo...  4u.gif  As irgi kita savaitgali suorganizavau vyrui staigmena ir uzsakiau viesbuti Druskininkuose. Bet as neturiu vairavimo teisiu... Tai kaip ta staigmena islaikyti kuo ilgiau?!...  unsure.gif Speju reiks atskleist paslapti ir pats brangusis tures mus iki ten nuvairuoti, o taip norisi, kad iki paskutines minutes nezinotu kur vaziuojame.....  unsure.gif  unsure.gif

O tu pasakyk paskutine akimirka, manau, kad irgi bus gerai. ax.gif
Atsakyti
O siaip tai karta, paemiau uzsipyliau benzino baka, paskambinau brangiausiajam , sakau vaziuojam. Tas dar pradejo zirzet, buvo pavarges, tik mazdaug jau gerokai uz Kauno suprato, kad vaziuojam prie juros tongue.gif Buvo mazdaug 9 vakaro. Buvo pati nuostabiausia naktis... Jura, vejas.. Fantastika, nakvojom masinoj miegmaisiuose ir nieko baisiai nekainavo. Buvo baisiai laimingas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake @ 2005 01 18, 11:47)
o man patinka ji stebinti.ir valgyt jam gaminti irgi patinka.bet ir jis atsiligina tuo paciu:kiekviena savaitgali pagamina man vakariene tongue.gif
nors...tai jau nebe staigmena,nes jau pripratau kad kai griztu namo vakariene jau ant stalo:)

o kazkada nustebinau ji per valentinke: grizes is darbo rado mane lovoj,o ant manes buvo didelis raudonas kaspinas. blush-anim-cl.gif jam patiko biggrin.gif

Atsiprasau...o kaspinas skersai ar isilgai ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2005 01 21, 21:48)
Atsiprasau...o kaspinas skersai ar isilgai ? blink.gif

Manau didelio skirtumo nera biggrin.gif
Atsakyti
ir man patinka nustebinti savaji,daznai kanors sugalvoju tai sampanas,tai pilna vonia su ziedlapiais,tai skanesne vakariene.ir kazkaip nemanau,kad jis turi atsidekot tuo paciu,bet jis irgi nustebina thumbup.gif .tik va dabar senokai nieko nesulaukiu,tai nelabai senai padaviau jam pinigeliu ir pasakiau,noreciau geliu biggrin.gif ,tai dabar laukiu,manau jis suprato ir tikrai vel nustebins wub.gif .
ir labai senai vis mastau koki cia zaidimuka sugalvot su tais rasteliais ir jau paskaicius cia tema atsirado minciu,kaip gerai dar turiu laiko tai galvoju iki Valentino viska apgalvosiu ir iskresiu poksta,ot bus smagu,dabar galvoj mintys tik laksto jau laukiu jo reakcijos!
Atsakyti
oi kaip čia jus gražiai savo vyrus nustebinat net pavydas ima. maniškis tai nelabai ir suprastu kam tie žiedlapiai vonioje.
Atsakyti
Bravada,o tu pabandyk,pradek nuo mazu,maloniu smulkmenu,manau visom is pradziu buna nejauku,nes atrodo,kad vyras blink.gif .o gal po to jis atsakys tau tuo paciu wub.gif juk pabandyt verta
Atsakyti
nežinau nežinau,tikrai nesupras .pernai metais mes su sunum jam dabar 16 metu,per V alentino švente nupirkom tortuka,po vakarienes paruošem toki gražu stala uždegem žvakute-širdute padarem kavos ir pakvietem teti,is karto nieko nesake o paskui sako kam ta žvake ,labai akina.man per širdi net perejo o sunus sako čia gi tau tete.nežinau pagal mane negražu taip elgtis.esu užgrudinta gyvenimo ,daug ko nebeimu i galva .,gyvenam kartu jau daug metu taciau tokie jo pasisakymai labai pjauna
Atsakyti