QUOTE(wrezija @ 2005 01 14, 18:13)
Na, bent jau ma tai tikrai nepatiktu, jei vyras imtu tvirtinti, kad jis man yra didziausia dovana ir daugiau dovanu man nebereikia

Karts nuo karto reiketu palepinti. bet ne per daznai nes pradeda reikalauti, ir pykciai prasideda
Vyrai greitai pripranta prie gero ir labai sunkiai atpranta !!!
QUOTE(Will @ 2005 01 14, 19:06)
Na, bent jau ma tai tikrai nepatiktu, jei vyras imtu tvirtinti, kad jis man yra didziausia dovana ir daugiau dovanu man nebereikia
As zmoniu dovanomis nelaikau- jie yra draugai, kolegos, partneriai, gimines... Vyras man yra pats brangiausias zmogus, bet ne dovana 

As turejau omeny ,kad savo vyrui daug siurprizu daryti nereikia

o as jau nieko gero nelaukiu.visgi mane vyras kartais nustebina,tik ne gerais darbais,o savo kaip stuobrio savybemis.kaip gaila,kad po 1.5 metu povedybinio gyvenimo dingo tas rupinimasis vienas kitu.kartais jam padarau staigmena,tai avon ka uzsakau,tai skaniau valgyt padarau,bet jam gal niekada gyvenime neateis i galva padaryti man vakariene jei gristu namo veliau nei jis,nors jam grizus anksciau,vakariene kvepia ir garuoja ant stalo
as irgi laukiu,kad mane nustebintu,bet taip ir nelabai sulaukiu....
nu gal kada ir i mano namus ateis svente
laukiam laukiam

pakisti po nosim lapeli su noru- pageidavimu sarasiuku, manau nustebtu

QUOTE(-ienė @ 2005 01 15, 16:09)
nu prajuokiniai......
linksmas skyrelis......nuotaika pakelia kai paskaitai......bet gi tikra teisybe rasot
o man patinka ji stebinti.ir valgyt jam gaminti irgi patinka.bet ir jis atsiligina tuo paciu:kiekviena savaitgali pagamina man vakariene

nors...tai jau nebe staigmena,nes jau pripratau kad kai griztu namo vakariene jau ant stalo:)
o kazkada nustebinau ji per valentinke: grizes is darbo rado mane lovoj,o ant manes buvo didelis raudonas kaspinas.

QUOTE(rudaake @ 2005 01 18, 11:47)
o man patinka ji stebinti.ir valgyt jam gaminti irgi patinka.bet ir jis atsiligina tuo paciu:kiekviena savaitgali pagamina man vakariene
nors...tai jau nebe staigmena,nes jau pripratau kad kai griztu namo vakariene jau ant stalo:)
o kazkada nustebinau ji per valentinke: grizes is darbo rado mane lovoj,o ant manes buvo didelis raudonas kaspinas.
jam patiko 

o kuriam gi nepatiktu?