Įkraunama...
Įkraunama...

kaip nustebinti vyra?

Man seip patika kai jis man daro steigmenas,man neuztenka fantazijos ka nors sugalvot tai paprastai ka nors jam nuperku ir padovanoju be jokios progos,man atrodo kad jam buna malonu.O seip tai MES esame ju dovanos.....pacios brangiausios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wrezija @ 2005 01 14, 18:13)
O seip tai MES esame ju dovanos.....pacios brangiausios cool.gif

Na, bent jau ma tai tikrai nepatiktu, jei vyras imtu tvirtinti, kad jis man yra didziausia dovana ir daugiau dovanu man nebereikia mad.gif As zmoniu dovanomis nelaikau- jie yra draugai, kolegos, partneriai, gimines... Vyras man yra pats brangiausias zmogus, bet ne dovana schmoll.gif
Atsakyti
Karts nuo karto reiketu palepinti. bet ne per daznai nes pradeda reikalauti, ir pykciai prasideda
Atsakyti
Vyrai greitai pripranta prie gero ir labai sunkiai atpranta !!!
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 01 14, 19:06)
Na, bent jau ma tai tikrai nepatiktu, jei vyras imtu tvirtinti, kad jis man yra didziausia dovana ir daugiau dovanu man nebereikia  mad.gif  As zmoniu dovanomis nelaikau- jie yra draugai, kolegos, partneriai, gimines... Vyras man yra pats brangiausias zmogus, bet ne dovana  schmoll.gif

As turejau omeny ,kad savo vyrui daug siurprizu daryti nereikia smile.gif tu gal manes nesupratai teisingai wink_3.gif Galvoju kad zmonos,merginos tai jiems jau dovana juk jie turi mus ko jiems daugiau reikia....o tai kad Dieva s jus suviede tai yra didele dovana jums.Aisku negalima.Zodziu vieni turi viena nuomone kiti kita ir tt. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o aš laukiu, kada mane nustebins, tada jau aš stebinsiu
taip ir laukiam
Atsakyti
o as jau nieko gero nelaukiu.visgi mane vyras kartais nustebina,tik ne gerais darbais,o savo kaip stuobrio savybemis.kaip gaila,kad po 1.5 metu povedybinio gyvenimo dingo tas rupinimasis vienas kitu.kartais jam padarau staigmena,tai avon ka uzsakau,tai skaniau valgyt padarau,bet jam gal niekada gyvenime neateis i galva padaryti man vakariene jei gristu namo veliau nei jis,nors jam grizus anksciau,vakariene kvepia ir garuoja ant stalo
Atsakyti
as irgi laukiu,kad mane nustebintu,bet taip ir nelabai sulaukiu.... schmoll.gif nu gal kada ir i mano namus ateis svente thumbup.gif laukiam laukiam wink_3.gif
Atsakyti
pakisti po nosim lapeli su noru- pageidavimu sarasiuku, manau nustebtu biggrin.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(-ienė @ 2005 01 15, 16:09)
o aš laukiu, kada mane nustebins, tada jau aš stebinsiu
taip ir laukiam

nu prajuokiniai......
linksmas skyrelis......nuotaika pakelia kai paskaitai......bet gi tikra teisybe rasot
Atsakyti

o man patinka ji stebinti.ir valgyt jam gaminti irgi patinka.bet ir jis atsiligina tuo paciu:kiekviena savaitgali pagamina man vakariene tongue.gif
nors...tai jau nebe staigmena,nes jau pripratau kad kai griztu namo vakariene jau ant stalo:)

o kazkada nustebinau ji per valentinke: grizes is darbo rado mane lovoj,o ant manes buvo didelis raudonas kaspinas. blush-anim-cl.gif jam patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaake @ 2005 01 18, 11:47)
o man patinka ji stebinti.ir valgyt jam gaminti irgi patinka.bet ir jis atsiligina tuo paciu:kiekviena savaitgali pagamina man vakariene tongue.gif
nors...tai jau nebe staigmena,nes jau pripratau kad kai griztu namo vakariene jau ant stalo:)

o kazkada nustebinau ji per valentinke: grizes is darbo rado mane lovoj,o ant manes buvo didelis raudonas kaspinas. blush-anim-cl.gif jam patiko biggrin.gif

o kuriam gi nepatiktu? blush-anim-cl.gif
Atsakyti