manes irgi klause kelinta karta laikau, paskiau, kad 2, tai sako, gerai tada pasirasysiu

nu blin tai jau pirma dabar bus nedrasu eit... is karto jauciu reik moraliskai ruostis antra ar treciam
QUOTE(Mayami @ 2007 05 31, 19:27)
manes irgi klause kelinta karta laikau, paskiau, kad 2, tai sako, gerai tada pasirasysiu 

Jiem tai bet bapkių proga pasirinkt.manęs irgi klausė kelintą kartą laikau.Man,tai pasakė,kad labai gražiai pradėjau o paskui klaidų padariau.Man egzaminatorius palinkėjo neskubėt važiuojant ir sėkmės

QUOTE(Mayami @ 2007 05 31, 19:27)

Tai kai eisiu laikyti,iskart perspesiu kad antra karta laikyti atejau

vaje, mergickos man prasides vairavimo pamokos
Jau paskyre instruktoriu, susitarem del laiko
Bet deja, tik po savaites laisva...
Ir siandien suzinojau, kad norint vazinet su giminem, pakanka tureti kurso baigimo liudijima, ir kad tas, kas moko, turetu medicinine galiojancia ir 5m. staza, tada gali vazineti 3men. nuo kurso baigimo liudijimo isdavimo.
Kai paskambinau instruktoriui, jis mane mergiote vadino
toks idomus...kad tik nerektu, nepriekabiautu ir per daug keistas nebutu... 
Papildyta:
Noriu paklausti, gal kam teko Vilniuj vairuoti pas Petra?

Ir siandien suzinojau, kad norint vazinet su giminem, pakanka tureti kurso baigimo liudijima, ir kad tas, kas moko, turetu medicinine galiojancia ir 5m. staza, tada gali vazineti 3men. nuo kurso baigimo liudijimo isdavimo.

Papildyta:
Noriu paklausti, gal kam teko Vilniuj vairuoti pas Petra?

QUOTE(begike @ 2007 05 31, 22:36)
vaje, mergickos man prasides vairavimo pamokos
Jau paskyre instruktoriu, susitarem del laiko
Bet deja, tik po savaites laisva...
toks idomus...kad tik nerektu, nepriekabiautu ir per daug keistas nebutu... 

Na pamatysi,kas per tipas bus tavo instruktorius,manau ,kad daug daugiau gerų instruktorių yra nei,kad blogų

Aš važinėt baigiau -8 ,o kiti kurie ir 9 gaudavo nevisada išlaikydavo iš pirmo karto,nors jaučiu per papildomą važiavimą ir man būtų parašęs 9,taip knietėjo paklaust,bet neišdrįsau

QUOTE(Auksėja @ 2007 05 31, 19:21)
Nedrąsu vienai
Ne,ne...mano draugė laikė ir padarė klaidų ir egzaminatorius klausia kelintą kartą laikai,ta pasakė,kad 3,tai sako nu tai praleisiu ar kažką tokio
O bent jau atsiminė tave jis? 

Ne,ne...mano draugė laikė ir padarė klaidų ir egzaminatorius klausia kelintą kartą laikai,ta pasakė,kad 3,tai sako nu tai praleisiu ar kažką tokio

atsimine

Papildyta:
reikia man vel registruotis,bet vis bijau

QUOTE(muter @ 2007 05 31, 23:23)
atsimine
sako jau ismokai?
sakau mokejau,tik,kad per ta jauduli velniu pridirbau 
Papildyta:

Papildyta:

nu jau tik registruotis nebijok

QUOTE(Dasha @ 2007 06 01, 08:45)
Tikrai,prisibijot per egzą galėsi,nors geriausia,tai ,kaip tik nesinervuot,nes stresas ir padaro savo.
jau kiek nervų tos teisės atima,kad

geras dar ryte tikrinausi - nebuvo galima atsiimti pazymejimo, dabar paziurejau, jau galima
Ka reikia tureti atsiimant ?pasa ir viskas?

QUOTE(Auksėja @ 2007 06 01, 08:26)
Tikrai,prisibijot per egzą galėsi,nors geriausia,tai ,kaip tik nesinervuot,nes stresas ir padaro savo.
baisu...
O aš kuo toliau,tuo labiau bijau važiuoti
Per visą laiką kol išlaikiau teises na jau rytoj bus savaitė,kai turiu teises,važiavau 2 kartus. 

oj, nu jau ramu, kad ir po 2 kartus per savaite bet gi igusi.. o kai igusi bus drasiau ir dazniau vazinesi

o del nervu.. as jau kartais pagalvoju - velnias nese mane i ta galera, nei man ju reik gal nei ka... ale paskui atsikvosiu - nugi zinoma, kad reik

QUOTE(Dasha @ 2007 06 01, 10:44)