Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Nu sakes kaip jums faina islaikiusioms smile.gif as tai tik teorija vaziouju laikyti ketvirtadieni unsure.gif ,vairavimo tai kazkaip visai nebijau,na matot automata laikysiu gal del to.Manes taip pat laukia masiniukas po langais vyras gimtadieniui nupirko biggrin.gif tai reik gi labai jau lekt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 07, 19:00)
Sveikinu muter. 4u.gif  4u.gif  4u.gif Oi kaip tau faina, jaučiu tą dieną kai išlaikysiu egzą šokinėsiu iš laimės. biggrin.gif
Na šnd buvo man papildomas važiavimas pas Liną. Na bet koks jis fainas instruktorius, net nemaniau, kad tokių būna.  thumbup.gif Ir važiavau sakyčiau gerai ir aikštelėje viskas sekėsi, kur dar neaišku buvo paaiškino. O tik įlipusi pas jį sakiau, kad nelabai moku ką. smile.gif Buvau iš pradžių užgesusi, bet jis nepyko, o po to įsivažiavau. Dar šeštadienį pavažinėsiu, o antradienį į egzą trauksiu. Kaip bus, taip bus, bet po šnd važiavimo jau taip labai nebijau. Jaučiuosi drąsiau. Vat, daug ką reiškia instruktorius. smile.gif

labai priklauso!!as gailejausi,kad mokykloje nepakeiciau,senai,gal jau butu viskas baigta g.gif o man vis buvo nekaip pasakyti,kad pakeistit doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 07, 21:33)
Nu sakes kaip jums faina islaikiusioms smile.gif as tai tik teorija vaziouju laikyti ketvirtadieni unsure.gif ,vairavimo tai kazkaip visai nebijau,na matot automata laikysiu gal del to.Manes taip pat laukia masiniukas po langais vyras gimtadieniui nupirko biggrin.gif tai reik gi labai jau lekt mirksiukas.gif

o kodel automatas?? rolleyes.gif jei jau ejai,tiek nervu ir sveikatos padejai,tai gal reikejo mehanine??poto gali ir su automatu vazineti mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip ten su tuo atsaukimu, galima nors ir pacia egzamino diena atsaukt? ar tik kokia diena pries? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 07, 14:33)

Nesijaudink,jeigu jau ilipai i sita bala,kelio atgal nera-turesi issilaikyti teises  smile.gif Linkiu kad uztektu vieno karto  mirksiukas.gif

Nagi žinau žinau, bet tai sakau kad jau išsilaikiusioms fainai viskas baigta belieka tik su mašiniuku gatvėm riedėt rolleyes.gif
Tas tavo palinkėjimas man labai prie širdies tikėkimės taip ir bus tongue.gif

QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 07, 16:30)
ai ka cia gailet, uch tik kad  aju noras dingo vairuot va kur beda, vyras va laisvas, o as net neprasau masinos su juo pavairuot doh.gif
SVEIKINU 4u.gif

Vat čia manau kad ir yra blogiausiai kaip jau vairuot nebenori, bet gal greit atsiras tas noras, o kaip išsilaikysi teisiukes mašiniuko iš nagų nebepaleisi biggrin.gif Aišku jei savo nuosavą turėsi ir nereiks su niekuo dalintis mirksiukas.gif
QUOTE(Ugnia @ 2007 06 07, 23:16)

o kaip ten su tuo atsaukimu, galima nors ir pacia egzamino diena atsaukt? ar tik kokia diena pries?  ax.gif

Galima ir tą pačią dieną atšaukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2007 06 07, 21:30)
labai priklauso!!as gailejausi,kad mokykloje nepakeiciau,senai,gal jau butu viskas baigta  g.gif  o man vis buvo nekaip pasakyti,kad pakeistit  doh.gif
Papildyta:
o kodel automatas??  rolleyes.gif  jei jau ejai,tiek nervu ir sveikatos padejai,tai gal reikejo mehanine??poto gali ir su automatu vazineti  mirksiukas.gif

Net nezinau man tiesiog nepatinka mechanine smile.gif o man tai kazkaip nei nervu nei sveikatos nekainavo labai fainai viskas praejo,turiu omeny mokslus. mirksiukas.gif
Atsakyti
na as tai neislaikiau. aikstelei gairele prilieciau ir visas vaziavimas sad.gif ;(
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 08, 15:19)
na as tai neislaikiau. aikstelei gairele prilieciau ir visas vaziavimas sad.gif ;(

neliudek ir linkiu kita kart islaikyt toli neatidek ir viskas bus gerai mirksiukas.gif cia jaudulys pakiso koja
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 08, 15:19)

As lygiai taip pat pirma karta laikydama padariau doh.gif labai apmaudi klaida, ir viskas per nervus doh.gif uztad antra karta ideliai susikaupus pravaziavau, nesinervuok ir linkiu sekmes kita karta, teisingai sako - tik neatideliok mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 08, 14:19)

Bet nors truputi pinigeliu sutaupei kitam kartui mirksiukas.gif Man 1-as vairavimas baigesi 500m nuo regitros tvoros,tai buvo baisiai pikta doh.gif
Pasiemiau teises,tai dabar galesiu vaziuoti ne tik ant vyro tongue.gif Ir pastebejau,kad siandien tikrai daug merginu gryzinejo ir regitra neislaikiusios verysad.gif
Atsakyti
bet jus isivaizduojat kaire koja ant sankabos taip pradejo drebet, kad negaliu, sako tas egzaminuotojas sustok taip nesijaudink, sustojau trumpam vel vaziuot ir vel dreba niekaip negaliu nedrebyt kad ir kaip stengciausi, vat kokie nervai
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 08, 15:20)
bet jus isivaizduojat kaire koja ant sankabos taip pradejo drebet, kad negaliu, sako tas egzaminuotojas sustok taip nesijaudink, sustojau trumpam vel vaziuot ir vel dreba niekaip negaliu nedrebyt kad ir kaip stengciausi, vat kokie nervai

man tas pat buvo pirma karta doh.gif kojos sulaikyt negalejau,dauzesi i vaira ,o sirdis kaip plaka tai manau instruktorius girdejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(junglegirl @ 2007 06 08, 14:19)

QUOTE(junglegirl @ 2007 06 08, 15:20)

Nenusimk, kita karta pasisek. Man tai kai pirma karta drebejo koja, tai net labai garsiai girdejosi ir svarbiausia kad pirma karta idealiai aiksteleje vaziavau ir susivariau keli km iki regitros doh.gif
Atsakyti