QUOTE(Dasha @ 2007 06 18, 08:24)
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 18, 07:28)
Ir man reikėjo ten palaukt kol pravažiuos visos mašinos. O po to dar teko laukt prie sankryžos kai važiavau į Raudondvario pl.
As klausiu,nes yra ir buda kuriuo galima tiap sustoti ir nepanaudojus rankinio, bet greiciausiai pagal visas taisykles teks uztraukti..
O kas del to isvaziavimo i raudondvario plenta, tai ir man baisu, brrrr, ten tiek tu masinu visada buna, sakes ..
Niu ka merginos, maniau kad si men laikysiu, bet teks kitam menesio pradziai perkelti, nes ner kada mokintis, niu nebent per kelias paras speciau kelis kartus pavazinet. Siandien va neiseis-reikalai, rytoj-sese is anglijos atvaro, ant dienu krikstynos, Palanga
.Zodziu bijau atsipalaiduoti, kad nepamirsciau kaip vazinet. o seip tai instruktoriu uzsisakiau jei ka Liepos 2 dienai
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 18, 08:40)
Niu ka merginos, maniau kad si men laikysiu, bet teks kitam menesio pradziai perkelti, nes ner kada mokintis, niu nebent per kelias paras speciau kelis kartus pavazinet. Siandien va neiseis-reikalai, rytoj-sese is anglijos atvaro, ant dienu krikstynos, Palanga
.Zodziu bijau atsipalaiduoti, kad nepamirsciau kaip vazinet. o seip tai instruktoriu uzsisakiau jei ka Liepos 2 dienai
Bet jei tu sakei, kad su vyru važiavai be klaidų, tai kam tau tas instruktorius? Vietoj tavęs bandyčiau taip laikyti...O pamiršt tai kažin ar pamirši kaip reik važiuot. Pas mane ir buvo tarpai tarp
Šnd pažiūrėjau dėl įdomumo vakare, tai buvo net kelios vietos rytojui laikyti.
Beje, kada krikštynos? Mūsų irgi greit tas laukia, birželio 30d.
Siandien einu laikyt vairavimo egzamino,oi nervuojuos,stengiuos susimt,bet baisu
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 19, 08:35)
Sekmes! Ir nebijok, nes baime gali tik pagadinti...
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 19, 10:35)
laikykis,nusiteik,kad is auksciau jau viskas suplanuota,o jau kaip bus lemta suzinosi greitai
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 19, 10:35)
Sėkmės
Man keista ,kad nei kojos nei rankos nedrebėjo per egzą,bet po jo verkt norėjau
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 19, 09:58)
Sėkmės
nervus į konservus
.
liūdna man labai buvo,kad padariau klaidų ir išlaikiau
Visi sveikina ,kad iš pirmo karto išlaikiau,kaip gerai ir panašiai,o man taip verkt norisi,net draugams kurie laikė kumščius nenorėjau nei skambint ,nei rašyt,kad išlaikiau
Nesuprantu,kas man tada buvo. 
man egzamino vidury kojos baisia drebėt ėmė, jau norėjau stot ir sakyt, kad nebegaliu vairuot... nu kažkaip...
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 18, 20:20)
Bet jei tu sakei, kad su vyru važiavai be klaidų, tai kam tau tas instruktorius? Vietoj tavęs bandyčiau taip laikyti...O pamiršt tai kažin ar pamirši kaip reik važiuot. Pas mane ir buvo tarpai tarp
Krikstynos 22 d, 26 d i palanga mausime, tad tik sia vaite galeciau laikyt arba jau kita men
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 19, 11:28)
Krikstynos 22 d, 26 d i palanga mausime, tad tik sia vaite galeciau laikyt arba jau kita men 
nu su šia savaite tai sudėtinga, registruokis iš karto kada laisva vieta tau patogiu laiku - pasikeisi.
o ka jūs manot, kad laikytis mažesniam mieste?