Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 20, 11:35)
tai teko duoti 20Lt i kisene kaip sakoma  lotuliukas.gif

Nelabai mes cia i tema,bet as teises turiu tik antra savaite,isvaziuodama is namu visada patikrinu ar turiu 20 lt banknotu pinigineje tongue.gif Nors jeigu rimciau prisikabintu tai is baimes tikriausiai pamirsciau apie galimybe taip issisukti...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 20, 09:43)
Nelabai mes cia i tema,bet as teises turiu tik antra savaite,isvaziuodama is namu visada patikrinu ar turiu 20 lt banknotu pinigineje  tongue.gif Nors jeigu rimciau prisikabintu tai is baimes tikriausiai pamirsciau apie galimybe taip issisukti...

Na taip nelabai... biggrin.gif As tikiuosi teises tureti iki liepos vidurio... teks turbut ir man visada pinigineje tureti tokiu kupiuru... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 20, 11:52)
As tikiuosi teises tureti iki liepos vidurio...

Linkiu kad taip ir butu mirksiukas.gif Smagu,kad musu daugeja su 70 zenkliuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 20, 09:58)
Linkiu kad taip ir butu  mirksiukas.gif Smagu,kad musu daugeja su 70 zenkliuku  bigsmile.gif

Labai aciu! Ir as tikiuosi, kad pavyks.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 06 20, 10:58)
Linkiu kad taip ir butu  mirksiukas.gif Smagu,kad musu daugeja su 70 zenkliuku  bigsmile.gif

As deduosi 90,nes Regitroj tik tokiu kruvele buvo.Dar gerai butu kablukas,atsargiai vaikai,blondines-jei toks buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 20, 16:15)
Dar gerai butu kablukas,atsargiai vaikai,blondines-jei toks buna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mačiau kažkur temą apie tai, o šiaip...jei pats save tokiais "kablukais" niekinsi, nėra ko norėt, kad kiti gerbtų...bet čia jau kaip kam atrodo. smile.gif
Kur ten tų 90 lipdukų Regitroj būna ? g.gif Kai aš išlaikiau, nemačiau išvis jokių - tiesa kai laikiau teoriją ir atvažiavau su vaikais, tai vaikam atšvaitus davė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 20 birželio 2007 - 15:22
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 20, 15:20)
Mačiau kažkur temą apie tai, o šiaip...jei pats save tokiais "kablukais" niekinsi, nėra ko norėt, kad kiti gerbtų...bet čia jau kaip kam atrodo.  smile.gif
Kur ten tų 90 lipdukų Regitroj būna ?  g.gif Kai aš išlaikiau, nemačiau išvis jokių - tiesa kai laikiau teoriją ir atvažiavau su vaikais, tai vaikam atšvaitus davė  smile.gif

Jei Kaune,tai Regitroj prikrauta ant stalo,kur praktikai pakviecia,nemokamai.Na,kablukas-tai moteriske uz vairo,kas cia blogo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 20, 15:36)
Jei Kaune,tai Regitroj prikrauta ant stalo,kur praktikai pakviecia,nemokamai.Na,kablukas-tai moteriske uz vairo,kas cia blogo? ax.gif

o 90 tai čia tipo todėl kad max gali važiuot tiek? (na, autostradose) ar kaip? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 06 20, 16:36)

Ne blogo, tiesiog man tai - moters savęs menkinimas (na ir kas, kad moteriškė už vairo, tai lygu kvailė kely ar kaip?) wink.gif Kam atrodo kitaip lai renkasi. Požiūrio klausimas ir viskas.

QUOTE(Dasha @ 2007 06 20, 16:43)
(na, autostradose) ar kaip? mastau.gif

automagistralėse ir greitkeliuose. Bet kitur ikidvimetinukui ribojimas šiaip ar taip - 70 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 20 birželio 2007 - 15:49
o tai galima pasirinktinai 90 arba 70 klijuoti?
Atsakyti
Nu ne - paprastai klijuoji 70, o kai įvarai į autostradą - nusiklijuoji 70 ir prisiklijuoji 90 hihihi.gif Nusišneku, bet kad...nu nesuvesta čia kažkas iki galo mano galva ir viskas.
Būtų koks lapas kaip planavo ir viskas būt aišku.

Taisyklės yra tokios

13. Automobilių, kuriuos vairuoja vairuotojai, neturintys 2 metų vairavimo stažo, transporto priemonių, vežančių pavojingus ar sunkius krovinius, transporto priemonių (jų junginių), kurių matmenys (su kroviniu ar be jo) yra didesni už Susisiekimo ministerijos nustatytuosius, taip pat motorinių transporto priemonių, kurių maksimalus greitis pagal techninę charakteristiką mažesnis už maksimalų greitį, leidžiamą šiose taisyklėse toms transporto priemonėms, gale, kairėje pusėje, turi būti skiriamasis greičio ribojimo ženklas - spalvotas ženklas „Ribotas greitis", kuriame nurodytas leidžiamas greitis. Ženklo skersmuo - 160-250 mm (nelygu transporto priemonės rūšis), apvado plotis - 1/10 ženklo skersmens.

178. Neturintiems 2 metų vairavimo stažo vairuotojams, taip pat asmenims, kurie mokosi vairuoti, leidžiama važiuoti automagistralėse ir greitkeliuose ne didesniu kaip 90 km/h greičiu, kituose keliuose – ne didesniu kaip 70 km/h greičiu.
179. Vairuotojui draudžiama:
179.1. viršyti transporto priemonės gamintojo nurodytą maksimalų greitį;
179.2. viršyti greitį, kuris nurodytas transporto priemonės greičio ribojimo skiriamajame ženkle .

Taisyklėse radau tik tiek. Jei gausiu ženklą 90 gal persiklijuosiu, nes dažnai magistralės prisireikia, antra vertus sunku pasakyt ar kitiem jis informatyvus dėl ko ir klijavau tą 70.
Dar pamąsčiau - važiuoji sau keliu (ne magistrale ir ne greitkeliu) , kuriuo tau galima 70 su ženklu 90, iš paskos tau važiuoja kokia mašina (sakykim fūra cool.gif , kuri dėl eismo iš priekio negali tavęs aplenkt ) ir mato ženklą 90, kai tu tuo tarpu tvarkingai tevažiuoji 70....kaži kaip reakcija, kai žmogus mato kad tau galima daugiau, o tu "velkiesi" unsure.gif cool.gif Ai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 20 birželio 2007 - 18:11
sveikinu su diplominiu,o tu geriau paklausk savo instrutoriaus ar jau gali laikyt,nes man po 2 papildomu grieztai pasake eit laikyt,jis buvo isitikines ,kad islaikysiu tai man tas padejo ir as islaikiau,nors pati taip uztikrintai nesilaikiau.tai sekmes manau neatideliok toli,kaip mano instruktorius sako ka ismokai ta toliau viskas su laiku taip kad sekmes 

na man nesiseka, siandien buvo 8 vairavimas, o karta per savaite vairuodama - nepasistumeju i prieki...instruktorius sako: vel viska pamirshai, o kai pasakiau,kad man reik dazniau vazinet, tas sako: taj kad neisheina ( tipo eiles pas ji ar bala zino kas) ir i prieki neleidzia pasiimt pamoku...buvau 28dienai uzsirasius regitros egzaminui, nes 7 dienos liko, galvoju spesiu pasimokyt, o tas pasake,kad mano 9 vairavimas bus po savaites - 27d...katastrofa...grizus namo nusikeliau egzamina i liepos 5d. ir ketinu i sijolga skambint del papildomu vairavimu kitai savaitei unsure.gif
Atsakyti