Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Pandora @ 2007 06 21, 18:33)
Rytoj 9.30 laikau vairavimo egza  ax.gif Kolkas baimes jokios nejauciu. Kaip bus rytoj nezinau. Turejau tik 10 vaziavimu, instruktorius sake, kad gerai vairuoju, bet labai jau abejoju ar is pirmo karto islaikysiu. Kaip bus, taip bus  biggrin.gif

Sekmes tau dideliausios!!!! lauksim ziniu!!! 4u.gif
Atsakyti
Ir aš Pandorai linkiu išlaikyti. 4u.gif

Na va vakar pirmąkart važiavau. Pabandžiau su vyro mašina, bet ne taip kaip su ta, kuria mokiausi važiuojasi. smile.gif Kažkaip man sunkiai bėgiai mėtosi ir mašina tokia ilga atrodo, nelabai aš ją jaučiu. Viena turbūt su ja bijočiau važiuot. verysad.gif O mentų dar kiek vakar vakare ir daug avarijų, pavažiavau, o po to vyrui perleidau. smile.gif Sako gi teises turi, tai ko dar bijai... Na nežinau, dar kol įgusiu normaliai važiuoti, tai turbūt daug laiko praeis. g.gif
Kai mokiausi su penktu bėgiu tik autostradoj sakė važiuot, o va vyras su juo po miestą važinėja, nežinau, kai kas skiriasi tarp mūsų vairavimų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 06 20, 08:46)
Sveikos. Šnd varau jau teisių pasiimt. biggrin.gif  Vakar po pietų jau buvo pagamintos, kai žiūrėjau nete, bet nelabai laiko buvo. Greit jas kepa. smile.gif

Jau žiūrinėju mašiniuką, bet dar neapsisprendžiau kokią pirkti... Šnd vyras pirks sau kitą, tai gal ir man teks kartais jos. smile.gif

O dėl 70 ženklo, tai gal nelabai jį būtina klijuot... g.gif Nenoriu aš jo, nes tiek piktų ir netolerantiškų vairuotojų gatvėse, kurie jau pamiršę, kad ir patys tokie buvo kaip mes. Gi nepradėjo važinėti kaip profai iškart... Jei sustabdytų mentai ar būtų bauda? g.gif Mano vyras du metus pravažinėjo be jo, buvo sustabdę, bet nieko nesakydavo dėl to ženklo.

as jo neklijuoju,gal ir butu bauda,bet kazkaip pamirstu,bet uztat dar nei vieno nepasitaike,kad pypintu ar dar ka.o del 70 ar 90 tai klaipedoje regitroje tik 90 dalina,taip kad tikrai nesvarbu koki turesi,kad 90 uzsidejau tikrai neturi bausti,cia butu tikra nesamone.kai regitroje aiskino mieste ar taip ar taip vaziuoji 50 70 daugiau gi negalima,o autostradoje 90,jeigu jau su tokiu zenklu ir taip aisku,kad dar nevairuoju 2 metu.
QUOTE(organizatore @ 2007 06 20, 20:54)
na man nesiseka, siandien buvo 8 vairavimas, o karta per savaite vairuodama - nepasistumeju i prieki...instruktorius sako: vel viska pamirshai, o kai pasakiau,kad man reik dazniau vazinet, tas sako: taj kad neisheina ( tipo eiles pas ji ar bala zino kas) ir i prieki neleidzia pasiimt pamoku...buvau 28dienai uzsirasius regitros egzaminui, nes 7 dienos liko, galvoju spesiu pasimokyt, o tas pasake,kad mano 9 vairavimas bus po savaites - 27d...katastrofa...grizus namo nusikeliau egzamina i liepos 5d. ir ketinu i sijolga skambint del papildomu vairavimu kitai savaitei  unsure.gif

nu bet tikrai retai,keisti tie instruktoriai prisigriebia tiek,kad nebespeja su visais normaliai.Jeigu sijolgoje eisi tai iskar pasiskambint,ten su vietom irgi gali but prastai,ir jei busi iskart uzsirasyk kiek noresi i prieki,as taip visalaik darydavau,tai dar karta sekmes tau

Papildyta:
QUOTE(begike @ 2007 06 20, 21:59)
noriu iterpti ir savo liezuvi  tongue.gif  zenkla privaloma klijuoti 70, ne jokius ne 90. Automagistralej galima vaziuoti 90, bet zenklas vistiek 70, ir jokio nusizengimo nera. Nesuprantu kas cia neaisku.  g.gif
Papildyta:

kad privaloma,gal ir sutinu,bet,kad butina 70 ne 90 schmoll.gif klaipedoje dalina regitroje tik 90 zenklus
Atsakyti
na mergaitės, laikykit kumščius - lekiu unsure.gif o jau bijau... jau daba lūzere jaučiuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 22, 12:13)
na mergaitės, laikykit kumščius - lekiu  unsure.gif  o jau bijau... jau daba lūzere jaučiuos  verysad.gif

SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 22, 11:13)
na mergaitės, laikykit kumščius - lekiu  unsure.gif  o jau bijau... jau daba lūzere jaučiuos  verysad.gif

Dasha sekmes 4u.gif Ir laikau kumscius,jeigu dar nevelu smile.gif
Atsakyti
jap sekmes dideliausios smile.gif man irgi jau snd pagamino va paziurejau, as kaip nuotrauka nesiau tai per savaite ir dvi dienas pagamijo biggrin.gif aisku jeigu buciau ten fotograpijas darius tai butu anksciau, bet man ir taip gerai, niekur neskubu ploja.gif laukiam ziniu dasha
Atsakyti
Nu žinokit man tai vidurius jau suka fear.gif Visa šią savaitę vakarais prieš užmiegant vis įsivaizdavau kaip aikštelėj įvairias figūras atlikinėju labiausiai tai bijau tos kur prie šaligatvio reik pasistatyt,nes kaip buvau aikštelėj pasižiūrėt tai moteriškė laikė egzą ir per tą šaligatvį neišlaikė atsitrenkė į jį doh.gif O man egzas rytoj 13h.Nu ką manau reikia nusiteikt optimistiškai, o kaip bus taip jau bus rolleyes.gif

Laikančioms sėkmės !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LYRAA @ 2007 06 22, 11:30)
Nu žinokit man tai vidurius jau suka  fear.gif Visa šią savaitę vakarais prieš užmiegant vis įsivaizdavau kaip aikštelėj įvairias figūras atlikinėju labiausiai tai bijau tos kur prie šaligatvio reik pasistatyt,nes kaip buvau aikštelėj pasižiūrėt tai moteriškė laikė egzą ir per tą šaligatvį neišlaikė atsitrenkė į jį  doh.gif O man egzas rytoj 13h.Nu ką manau reikia nusiteikt optimistiškai, o kaip bus taip jau bus  rolleyes.gif

Laikančioms sėkmės !!!  4u.gif

Sekmes ir tau rytoj!!! Nesinervuok svarbiausia ir viskas bus gerai... Jei kazkas kazko nepadare, tai nereiskia, kad tu nepadarysi... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LYRAA @ 2007 06 22, 14:30)
Nu žinokit man tai vidurius jau suka  fear.gif Visa šią savaitę vakarais prieš užmiegant vis įsivaizdavau kaip aikštelėj įvairias figūras atlikinėju labiausiai tai bijau tos kur prie šaligatvio reik pasistatyt,nes kaip buvau aikštelėj pasižiūrėt tai moteriškė laikė egzą ir per tą šaligatvį neišlaikė atsitrenkė į jį  doh.gif O man egzas rytoj 13h.Nu ką manau reikia nusiteikt optimistiškai, o kaip bus taip jau bus  rolleyes.gif

Laikančioms sėkmės !!!  4u.gif

sekmes ir tau,taip negalvok jei viena nepadare tai ir tu nepadarysi,man kaip tik saligatvis lengviausias viska daryk letai ir bus uztikrintai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 22, 13:44)
Sekmes ir tau rytoj!!! Nesinervuok svarbiausia ir viskas bus gerai... Jei kazkas kazko nepadare, tai nereiskia, kad tu nepadarysi...  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(koposs @ 2007 06 22, 13:46)
sekmes ir tau,taip negalvok jei viena nepadare tai ir tu nepadarysi,man kaip tik saligatvis lengviausias viska daryk letai ir bus uztikrintai  mirksiukas.gif

Dėkui už palaikymą rolleyes.gif
Kadangi jau kaip minėjau, kad bandysiu laikytis egzą Alytuj tai naujieną pranešiu sekmadienį.
(kad tik neužsirovus ant to dėdulės kur sakė kad pas jį nieks neišlaiko ) blink.gif
Atsakyti
schmoll.gif bet jau si karta i miesta isvaziavau biggrin.gif
dar taip negirdejau - bet prisikabino kad aikstelej per mazas greitis doh.gif nu kur ten isivaziuosi labai?? ir sankryzoj is antros i pirma isukau.. is karto sustabde. et
Atsakyti