Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėti rūbeliai

Niu svarbiausia islygint smile.gif Vaikams rubelius reikia lygint po skalbimo visada, nepriklausomai nuo to kur jie pirkti ir kelinta karta skalbiami, nes auksta lygintuvo temperatura uzmusa visoki bruda thumbup.gif
Atsakyti
Perskabliu skalbynkej, viska islyginu ir dabinames lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai kaip daugelis iš jūsų, tik išskalbiu ir išlyginu gerai, kartais jei jau kas nepatinka ar kvapas lieka, tai dar kartą pakartoju procedūras iš naujo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klastune @ 2007 07 16, 00:14)
Aš tai kaip daugelis iš jūsų, tik išskalbiu ir išlyginu gerai, kartais jei jau kas nepatinka ar kvapas lieka, tai dar kartą pakartoju procedūras iš naujo.  ax.gif

pritariu dėl skalbimo ir lyginimo drinks_cheers.gif tik dažniausiai pirmą kartą skalbdama iš padėvėtos parduotuvės rūbus - uždedu papildomą skalavimą ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
As skalbiu 60 temperaturoj, jei galima ir butinai lyginu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 07 17, 11:52)
As skalbiu 60 temperaturoj, jei galima ir butinai lyginu  thumbup.gif

o spalvos nenublunka tokioj aukštoj temperatūroj skalbiant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 16, 20:09)
pritariu dėl skalbimo ir lyginimo  drinks_cheers.gif tik dažniausiai pirmą kartą skalbdama iš padėvėtos parduotuvės rūbus - uždedu papildomą skalavimą ir vsio  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif, jei balti tai dar į ACE pamerkiu
Atsakyti
Iskalbiu su programa skirat skalbti vaikiskus rubus(ten daugiau skalavimu daro) ir viskas
Atsakyti
As visiems drabuziams naudoju brangus Amway miltelius. Kvapas dinga po vieno skalbimo 4u.gif
Atsakyti
as taip labai nesureiksminu sito dalyko.Dezinfekuoti jie jau buna,o koki purva besivalkiojant skudurynuose tai kartais tik rankom su skalb. milt. praskalbiu ir tiek.Jei galima-islyginu.
Atsakyti
Girdejau nemazai kalbu ir dar cia jus paskaiciau, kad padevetu drabuziu parduotuvese galima rasti labai sauniu drabuzeliu. Buvau uzsukus Savanoriu pr. i "geras rubas", na bet ten tikrai "skudurynas"!
Gal kas parekomenduotu gera parduotuve?
Atsakyti
TIESIOG SPALVOTUS SKALBIU 40 LAIPSNIŲ TEMPERATŪROJE O BALTUS AUKŠTESNĖJE BŪTINAI ĮJUNGIU PAPILDOMĄ SKALAVIMĄ IR PILU VANISH ARBA ACE DELICATE IR DAR MINŠTIKLIO IR PSIO ax.gif NU DAR LYGINU BET NE VISUS O STRIUKYTES VALAU VALYKLOJE
Atsakyti