Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėti rūbeliai

iskalbiu skalbimo masinoje ir viskas
Atsakyti
Aš ir išskalbiu skalbimo mašinoj ir išlyginu,o jei oro sąlygos leidžia jiems išdžiūti lauke tai iš vis gerai. ax.gif
Atsakyti
as skalbiu masinoje ir kiek leidzia galimybes dar ilgai laikau po to lauke.
Atsakyti
isskalbiu ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 03 19, 13:58)
isskalbiu ir tiek

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Išskalbiu skalbimo mašinoje ir išdžiovinu. Jokių problemėlių lyg ir nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
o as girdejau,kad labai gerai ideti ir pakaitinti pora minuciu mikrobanginej.
bet nezinau,kiek tame tiesos.bet su mama anksciau taip darydavome.
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 24, 00:13)
o as girdejau,kad labai gerai ideti ir pakaitinti pora minuciu mikrobanginej.
bet nezinau,kiek tame tiesos.bet su mama anksciau taip darydavome.

hihihi.gif blush2.gif
Mes tik skalbiame skalbimo masina, galima temperatura padidinti ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 03 10, 18:56)
iskalbiu skalbimo masinoje ir viskas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažkada brolienė atvežė man labai gražų šliaužtinuką. Net nustebau, kad dėvėtų drabužių parduotuvėse tokių galima rasti.Bet pabijojau rengti, nors jis buvo iškalbtas.Tai dar visą naktį mirkiau, paskui skalbiau su vanišu, skalbimo milteliais...Bet nieko nenutiko.Daugiau kol kas bijau rizikuot ir pirkt dėvėtus drabužius...
Atsakyti
Skalbiu su vaiksikais skalbimo milteliais ant tam tikros funkcijos (ten temperatura didesne ir gal skalavimu daugiau), ir poto islyginu. Didesniam vaikui manau uztenka ir paprasto vieno skalbimo + lyginimo kas be ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabvidas @ 2008 03 11, 17:43)
Aš ir išskalbiu skalbimo mašinoj ir išlyginu,o jei oro sąlygos leidžia jiems išdžiūti lauke tai iš vis gerai. ax.gif

drinks_cheers.gif Beje aš visus beišimties rūbus liginu nu negaliu nešioti nelyginto rūbo blush2.gif
Atsakyti