Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėti rūbeliai

išskalbiu mašinoje, du kart skalauju ir tiek
Atsakyti
Išskalbiu skalbimo mašina, programa spec. kūdikių drabužiams, kur juos pavirina ir žūsta visa tai, kas nereikalinga, o tada su karštu lygintuvu išlyginu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet ar neteko niekam niekada jokių ligų prisigaudyti nuo tų drabužių dėvėtų?Man nepatikimai atrodo tai, kaiip jie gabenami iki mūsų.O nuo ko ten tose dėvėtų drabužių parduotuvėse kvapas tks specifinis?
Atsakyti
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 26, 22:23)
Bet ar neteko niekam niekada jokių ligų prisigaudyti nuo tų drabužių dėvėtų?Man nepatikimai atrodo tai, kaiip jie gabenami iki mūsų.O nuo ko ten tose dėvėtų drabužių parduotuvėse kvapas tks specifinis?

Mano ziniomis pries ivezant i Lietuva jie yra visi dezinfekuojami, todel ir yra specifinis kvapas mirksiukas.gif ax.gif (nors ir nemazai tokiu drabuziu pasitaiko nauju su etiketemis mirksiukas.gif ) Bet visada kai nusiperkam deveta drabuzi, iskarto skalbiame, nes vistiek maloniau blush2.gif
Atsakyti
išskalbiu, išlyginu ir viskas. apie jokias ligas neteko girdėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tigra_111 @ 2008 05 27, 13:34)
Mano ziniomis pries ivezant i Lietuva jie yra visi dezinfekuojami, todel ir yra specifinis kvapas  mirksiukas.gif  ax.gif (nors ir nemazai tokiu drabuziu pasitaiko nauju su etiketemis  mirksiukas.gif ) Bet visada kai nusiperkam deveta drabuzi, iskarto skalbiame, nes vistiek maloniau  blush2.gif

Tai tokį dalyką, kad tie drabužiai dezinfekuojami, girdėjau ir aš, bet tas kvapas per vieną skalbimą neišsiima.Man ten ne kokio nors dezinfekanto kvapas, o pelėsių.Apie neskalbtų drabužių dėvėjimą net minties neturiu.
Vakar kaip tik užsukau į vieną tokių parduotuvių...Na, geriau jau ir nekalbėt.Užjaučiu pardavėjas, kurios tokiam ore turi būti visą diena.
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 24, 00:13)
o as girdejau,kad labai gerai ideti ir pakaitinti pora minuciu mikrobanginej.
bet nezinau,kiek tame tiesos.bet su mama anksciau taip darydavome.

O ka duoda tas "pakaitinimas"??? blink.gif Neisivaizduoju, kaip turetu atrodyti... Nu kaip kad drabuzius orkaiteje "pakepti" g.gif
Manau, pilnai turetu pakakt skalbimo ir islyginimo g.gif
Atsakyti
seip rubus skalbiu ir lyginu,o devetu neperku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2008 06 20, 10:12)
O ka duoda tas "pakaitinimas"???  blink.gif Neisivaizduoju, kaip turetu atrodyti... Nu kaip kad drabuzius orkaiteje "pakepti"  g.gif
Manau, pilnai turetu pakakt skalbimo ir islyginimo g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pakepti ,nu gal ir nieko butu hihihi.gif o jei rimtai tai bent jau as isskalbiu masinoj paskui keliauja i balkona issdziuti ir jokio kvapo tikrai nelieka mastau.gif islyginu ir psio irnesakyk.gif o apie ligas tai tikrai nieko negirdejus ,tik niekada NEPERKU batu ,nes nezinia kas devejo ir ttttt... labai greit galima pagauti grybeli karsta.gif tai va ,jei ka ir nuperku tai tik rubeli flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 10 liepos 2008 - 10:39
As isskalbiu (tiksliau masina ta atlieka smile.gif ir islyginu
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 07 10, 11:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pakepti ,nu gal ir nieko butu  hihihi.gif  o jei rimtai tai bent jau as isskalbiu masinoj paskui keliauja i balkona issdziuti ir jokio kvapo tikrai nelieka  mastau.gif  islyginu ir psio  irnesakyk.gif  o apie ligas tai tikrai nieko negirdejus ,tik niekada NEPERKU batu  ,nes nezinia kas devejo  ir ttttt... labai greit galima pagauti grybeli  karsta.gif  tai va ,jei ka ir nuperku tai tik rubeli  flirt.gif

Su rūbeliais viskas aišku- išskalbiam, lygintuvas ir pirmyn. mirksiukas.gif
O aš ir batus vaikui dėvėtus nupirkau (bucai futbolui. Nauji kainuoja apie 150Lt, už dėvėtus 15Lt sumokėjau rolleyes.gif ). Išskalbiau su skalbimo milteliais ir išdžiovinau. Jau koks pusmetis spardo kamuolį su jais, dar grybelio negavom g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusele21 @ 2008 11 18, 09:41)
Su rūbeliais viskas aišku- išskalbiam, lygintuvas ir pirmyn. mirksiukas.gif
O aš ir batus vaikui dėvėtus nupirkau (bucai futbolui. Nauji kainuoja apie 150Lt, už dėvėtus 15Lt sumokėjau rolleyes.gif ). Išskalbiau su skalbimo milteliais ir išdžiovinau. Jau koks pusmetis spardo kamuolį su jais, dar grybelio negavom g.gif

tai jums pasiseke tada mirksiukas.gif tvarkingas vaikas devejo juos tikriaiusiai rolleyes.gif
bet nezinia kaip kas devi ,tai cia tokia ir rizika mirksiukas.gif

Atsakyti