išskalbiu mašinoje, du kart skalauju ir tiek
Išskalbiu skalbimo mašina, programa spec. kūdikių drabužiams, kur juos pavirina ir žūsta visa tai, kas nereikalinga, o tada su karštu lygintuvu išlyginu

QUOTE(Vaira_1 @ 2008 05 26, 22:23)
Bet ar neteko niekam niekada jokių ligų prisigaudyti nuo tų drabužių dėvėtų?Man nepatikimai atrodo tai, kaiip jie gabenami iki mūsų.O nuo ko ten tose dėvėtų drabužių parduotuvėse kvapas tks specifinis?
Mano ziniomis pries ivezant i Lietuva jie yra visi dezinfekuojami, todel ir yra specifinis kvapas

išskalbiu, išlyginu ir viskas. apie jokias ligas neteko girdėt

QUOTE(tigra_111 @ 2008 05 27, 13:34)
Mano ziniomis pries ivezant i Lietuva jie yra visi dezinfekuojami, todel ir yra specifinis kvapas
(nors ir nemazai tokiu drabuziu pasitaiko nauju su etiketemis
) Bet visada kai nusiperkam deveta drabuzi, iskarto skalbiame, nes vistiek maloniau 

Tai tokį dalyką, kad tie drabužiai dezinfekuojami, girdėjau ir aš, bet tas kvapas per vieną skalbimą neišsiima.Man ten ne kokio nors dezinfekanto kvapas, o pelėsių.Apie neskalbtų drabužių dėvėjimą net minties neturiu.
Vakar kaip tik užsukau į vieną tokių parduotuvių...Na, geriau jau ir nekalbėt.Užjaučiu pardavėjas, kurios tokiam ore turi būti visą diena.
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 24, 00:13)
o as girdejau,kad labai gerai ideti ir pakaitinti pora minuciu mikrobanginej.
bet nezinau,kiek tame tiesos.bet su mama anksciau taip darydavome.
bet nezinau,kiek tame tiesos.bet su mama anksciau taip darydavome.
O ka duoda tas "pakaitinimas"???

Manau, pilnai turetu pakakt skalbimo ir islyginimo

QUOTE(Fudzijama @ 2008 06 20, 10:12)
O ka duoda tas "pakaitinimas"???
Neisivaizduoju, kaip turetu atrodyti... Nu kaip kad drabuzius orkaiteje "pakepti"

QUOTE(Kristalinee @ 2008 07 10, 11:38)

Su rūbeliais viskas aišku- išskalbiam, lygintuvas ir pirmyn.

O aš ir batus vaikui dėvėtus nupirkau (bucai futbolui. Nauji kainuoja apie 150Lt, už dėvėtus 15Lt sumokėjau

QUOTE(indrusele21 @ 2008 11 18, 09:41)
Su rūbeliais viskas aišku- išskalbiam, lygintuvas ir pirmyn.
O aš ir batus vaikui dėvėtus nupirkau (bucai futbolui. Nauji kainuoja apie 150Lt, už dėvėtus 15Lt sumokėjau
). Išskalbiau su skalbimo milteliais ir išdžiovinau. Jau koks pusmetis spardo kamuolį su jais, dar grybelio negavom 

tai jums pasiseke tada

bet nezinia kaip kas devi ,tai cia tokia ir rizika