Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(wioletukas @ 2008 03 18, 02:08)
Manosios nuomos kaina 1400 Lt
Pritariu visu 100%.

As irgi pritarciau, bet manau merginos, juk sukneles kaina kiekviena menesi vis pinga,jei ji yra nuomuojama . Tai juk neparasysi ant suknes kainos birzelio menesiui, liepai, rugpjuciui. Tai kiek tu kainu turetu buti? Reikia nusiteikti ir neimti i galva, juk cia toks salonu biznis,kaip ir visoje Lietuvoje. Kas kaip moka,tas taip sukas.
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2008 03 18, 10:33)
kaip saunu  thumbup.gif  gal gali pasidalinti kuriam salone cia tau pasiseke?  blush2.gif

kazkodel itariu,kad tai salonas "fanatzija" siluteje biggrin.gif ar klystu?
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 02 03, 01:57)
as isiteksiu i 1000lt  kiek ziurejau labai patiko viena, tai kainavo nuoma 800lt:)

tai vat, galiu sakyt kad nereikejo nei 800, isitekau i 700 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 18, 10:48)
nu aš irgi su tuo sutinku, nes kai atėjau pamatavau suknelę, tai tipo 1500 lt. pasakiau, kad noriu pigiau, tai pradėjo iškart krapštytis tipo oj va gi bus nuomojama balandį, tai galim už 1000 lt išnuomoti. o aš buvau pasakius, kad už tiek noriu  biggrin.gif  būčiau žinojus, sakyčiau mažiau  lotuliukas.gif  tik gal proginems yra stafke, o vestuvinėms, tai pažiūri į žmogų ir sako verysad.gif

Man panasiai buvo vienam salone - atejau ir pasakiau, kad noriu sukneles iki 1000 Lt, tad visos siulomos sukneles buvo "siaip tai 1200-1300, bet kaip man tai gali ir 1000" isnuomoti... Galejau sakyti, noriu uz 700, gal ir uz tokia kaina butu atsiradusios, nes siaip sukneliu apacia tokia pilksvoka buvo - ryskiai jau keleta vestuviu maciusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2008 03 19, 00:46)
Man panasiai buvo vienam salone - atejau ir pasakiau, kad noriu sukneles iki 1000 Lt, tad visos siulomos sukneles buvo "siaip tai 1200-1300, bet kaip man tai gali ir 1000" isnuomoti... Galejau sakyti, noriu uz 700, gal ir uz tokia kaina butu atsiradusios, nes siaip sukneliu apacia tokia pilksvoka buvo - ryskiai jau keleta vestuviu maciusios  ax.gif

nu mano tai suknelė baltut baltutelė, nes nauja visiškai yra, net su etiketė buvo, bet vistiek ta kaina man pasirodė tikrai iš lemputės. kai išėjom mama sakė, reikėjo sakyt mažiau biggrin.gif bet visi protingi kai kažkas jau įvyksta
Atsakyti
Man patiko sita.

http://fashionbride....02/balcanes.jpg
http://fashionbride....2/balcanes2.jpg
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 03 19, 11:53)

grazi labai wub.gif
Atsakyti
Aciu uz komentara.

Kad ir kokios tos sukneles butu grazios, kiekvienai mersinai sava smile.gif
Atsakyti
ir man sita grazi bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas domejosi vestuviniu sukneliu pirkimu? Kaip kam sekesi. Nes savo issvajuota suknele noreciau pirkti.
Daug zmoniu klausia manes "Kam?" Salonas turi mano norima suknele size 40, o man reikia size 36. Nelabai suvokiu, kaip galima sugebeti keliom ismerom idealiai pataisyti suknele nekerpant jos. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 03 20, 10:00)
Merginos, gal kas domejosi vestuviniu sukneliu pirkimu?  Kaip kam sekesi. Nes savo issvajuota suknele noreciau pirkti.
Daug zmoniu klausia manes "Kam?"  Salonas turi mano norima suknele  size 40, o man reikia size 36. Nelabai suvokiu, kaip galima sugebeti keliom ismerom idealiai pataisyti suknele nekerpant jos.  blink.gif

Aš savąją pirkau, dabar laukiu, kol atsiųs wink.gif
Jeigu ketini pirkti, turėk omeny, kad perkant jas pristato per 3-4 mėn., vienam salone išvis pasakė, kad reiktų apie 5 mėn. laukti blink.gif
O šiaip sukneles gali padidinti/pamažinti maždaug vienu dydžiu, bet ne nuo 40 iki 36.
Atsakyti
As savaja suknele pirkau tik praeita savaite, mokejau 3500, bet pasiemiau is karto kai tik sumokejau, visiskai nereikejo laukti. Savaite iki vestuviu rekes grizti i salona, kad pataisytu pagal mane. suknele tikrai ispudinga ir manau tikrai pakankamai ne daug sumokejau uz ja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lianuza @ 2008 03 19, 12:15)
grazi labai  wub.gif

Sita suknele ziurejau pirkti, bet jos kaina 6000, man pasirode siek tiek per daug verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 03 19, 11:53)

Pasakiskas grozis wub.gif
Atsakyti