Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

Na as irgi nuomosiuosi uz 3000, bet ji verta kainos! Apejau kitus salonus, bet nieko gero neradau, nes ir mano figura nemanekenes:)
Tai buvo pirma suknele, kuria matavausi ir kuris labiausiai patikos.
Aisku, matavausi ir uz 700 ir uz 2000, bet visa laika jas lyginau su ja:)
Pagalvojau, kad as verta geriausio!
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 04 14, 11:02)
Na as irgi nuomosiuosi uz 3000,  bet ji verta kainos! Apejau kitus salonus, bet nieko gero neradau, nes ir mano figura nemanekenes:)
Tai buvo pirma suknele, kuria matavausi  ir kuris labiausiai patikos.
Aisku, matavausi ir uz 700 ir uz 2000, bet visa laika jas lyginau su ja:)

o gal turi nuotraukyte blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 04 14, 09:02)

thumbup.gif teisingas poziuris mirksiukas.gif jei turi foto sukneles, butinai prasom pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
As mokejau 700 Lt. uz nuoma. Labai super suknele. smile.gif
Bet cia ne salone nuomavausi, o is drauges gavau kontaktus kur konsultantes atvaziuoja i namus ir galima kiek nori sukneliu matuotis ir issirinkt. Cia labai patogu bent jau man, nes taip ir kur kas pigiau nei salonuose.
Jei kam idomu galiu parasyti nuoroda: www.vestuvines-sukneles.lt

Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 03 19, 12:53)

kokia grazi wub.gif
Atsakyti

O stai ir mano suknele biggrin.gif , kaina kaip jau rasiau nemaza bet man atrodo suknele verta
jos smile.gif benjamin roberts
Atsakyti
Aš už nuomą mokėsiu 1800 Lt., bet jaučiu eisiu dar ieškotis kitos suknelės, nes kažkodėl nebepatinka man ji. Manau, kad storina, be to visada svajojau apie šampaninę suknelę ir kuklią, o gavosi balta ir tikrai ne kukli ax.gif Nesuprantu kaip ją išsinuomavau g.gif O gal čia tik natūrali priešvestuvinė nuotaikų ir nuomonių kaita? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yoyo: 22 balandžio 2008 - 08:03
QUOTE(tes69 @ 2008 04 22, 08:28)
O stai ir mano suknele  biggrin.gif , kaina kaip jau rasiau nemaza bet man atrodo suknele verta
jos  smile.gif benjamin roberts

Gražutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gredesa @ 2008 01 23, 12:49)
labas merginos 4u.gif nutariau ir as pasipasakot ,tiksliau prajuokinti jus  blush2.gif  as internete kazkur radau tokia suknele kokios noriu,tikrai grazi.tad nusprendziau pabandyt tokia rast,bent jau panasia wub.gif  nuejusi i nuomos punkta radau ja kataloge bigsmile.gif  paklausiau kokia jos pirkimo kaina,pirkimo kainos  man nepasake,nes sako kad neparduoda o tik nuomoja...tada paklausiau nuomos kaina....nuo 1000 iki 1500lt.jau nusprendziau nuomotis ir dar del viso pikto nuvaziavau i kita salona ir ka jus sau manot ...ten kabo supakuota mano suknele,paruosta pardavimui(savininke uzdaro salona isparduoda sukneles,kai kurios net nedevetos,nes laaabai jau toli nuo centro) pasimatavau,jausmas toks lyg ant manes siuta ir kaina 500lt  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif turiu nuotrauka kompe bet nemoku ideti,parodyciau blush2.gif

reik urmu uzsiprikt, jei taip pigiai lotuliukas.gif juk vis tiek kada prireiks, o dabar kai toookia infliacija, tai manau visai apsimoketu lotuliukas.gif thumbup.gif

juokauju as cia zinoma biggrin.gif

bet tuo paciu ir dziaugiuos, kad kazkam sitaip pasiseke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 03 19, 11:53)

Sveikos. Labai nereali suknelė, gal žinote nuomos kainą?
Atsakyti
QUOTE(tes69 @ 2008 04 22, 08:28)
O stai ir mano suknele  biggrin.gif , kaina kaip jau rasiau nemaza bet man atrodo suknele verta
jos  smile.gif benjamin roberts

Sita suknele viena forumiete praeita vasara nuomavosi uz 1500 Lt smile.gif
Atsakyti
Pravalas.....
Atsakyti