QUOTE(pukita999 @ 2007 10 13, 15:42)
O man su suknele tai s... gaunasi, orginalo neipirksiu, nes kaina mano svajoniu sukneles 15 000 litu
Lietuvoj vos ne vos suradau salona, kuris tas sukneles nuomuoja tai kaina vien tik nuomos 5000 lt (salonas Telsiuose). Bet nuomotis nenoriu, nes tokio grozio negalesiu atgal atiduoti, noriu suknele pasilikt prisiminimui... Suknele noriu nusipirkti arba siutis. Pagaliau siandien atrase is vieno salono kur siuva sukneles tai bent nudziugino, suknyte man tokia pat pasiutu uz 1500 litu aisku dar paskui prisides medziagu kainos ir jeigu dar noresiu puosybos kaina, bet vis tiek manau gausis pigiau nei ja pirkti orginalia...

Sveikute,
nu niekaip negaliu isivaizduoti kokia ta vestuvine suknele uz 5000lt tokiam mazam mieste Telsiuose, jauciu tas salonas isprotejo. Juk Vilniuj, Kaune tokiu kainu reik paieskot ( buna tokiu isskirtiniu pasaulinio lygio firmu suknyciu,kur labai brangiai nuoma kainuoja, bet jos vienetines, labai grazios isskirtines). O jeigu tokia suknele nusipirktu Telsiuose salonas, tai man idomu kas jau ten ja nuomuosis uz tokia kaina? I mazus miestus nuvaziavus,tai sukneliu kainos tikrai mazos, net juokingos kartais, bet aisku jos prastos, nebebaltos, nemadingos.
Gal tu atsimei tos suknytes firma,i detum mums nuotraukyte parodyt tos sukneles?