Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(pukita999 @ 2007 10 13, 15:42)
O man su suknele tai s... gaunasi, orginalo neipirksiu, nes kaina mano svajoniu sukneles 15 000 litu  verysad.gif Lietuvoj vos ne vos suradau salona, kuris tas sukneles nuomuoja tai kaina vien tik nuomos 5000 lt (salonas Telsiuose). Bet nuomotis nenoriu, nes tokio grozio negalesiu atgal atiduoti, noriu suknele pasilikt prisiminimui... Suknele noriu nusipirkti arba siutis. Pagaliau siandien atrase is vieno salono kur siuva sukneles tai bent nudziugino, suknyte man tokia pat pasiutu uz 1500 litu aisku dar paskui prisides medziagu kainos ir jeigu dar noresiu puosybos kaina, bet vis tiek manau gausis pigiau nei ja pirkti orginalia... 4u.gif  ax.gif

Sveikute,

nu niekaip negaliu isivaizduoti kokia ta vestuvine suknele uz 5000lt tokiam mazam mieste Telsiuose, jauciu tas salonas isprotejo. Juk Vilniuj, Kaune tokiu kainu reik paieskot ( buna tokiu isskirtiniu pasaulinio lygio firmu suknyciu,kur labai brangiai nuoma kainuoja, bet jos vienetines, labai grazios isskirtines). O jeigu tokia suknele nusipirktu Telsiuose salonas, tai man idomu kas jau ten ja nuomuosis uz tokia kaina? I mazus miestus nuvaziavus,tai sukneliu kainos tikrai mazos, net juokingos kartais, bet aisku jos prastos, nebebaltos, nemadingos.

Gal tu atsimei tos suknytes firma,i detum mums nuotraukyte parodyt tos sukneles?
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 13, 14:42)
O man su suknele tai s... gaunasi, orginalo neipirksiu, nes kaina mano svajoniu sukneles 15 000 litu  verysad.gif Lietuvoj vos ne vos suradau salona, kuris tas sukneles nuomuoja tai kaina vien tik nuomos 5000 lt (salonas Telsiuose).........

O parodyt jos neiseina? Idomu butu pamatyt.
Atsakyti
Suknele yra is Hollywood dreams kolekcijos. Sukneles modelis vadinasi India. Pabandysiu kaip nors ta paveksliuka cia ikelti. Na nezinau, bet as bent internete kiek ieskojau tai radau, kad Telsiuose vienas salonas tai firmai atstovauja, nusiunciau jiems laiska su uzklausimu, tai sake to sukneles modelio dar Lietuvoje nera, bet galima uzsakyti ir parase, kad nuomos kaina siektu 5000 litu doh.gif doh.gif Na cia Uk ta suknele kainuoja 3000 svaru, as ja ziurejau Londonderry mieste vienam salone. Kad visos sitos kolekcijos suknles labai brangios, bet labai prabangiai atrodo uztat 4u.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
O suknyciu modelius tos kolekcijos galite paziureti cia: http://www.hollywood...o.uk/intro.html
wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif
Papildyta:
4u.gif wub.gif
Papildyta:
bandau ieskot sukneles galo nuotraukos kai rasiu ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 13, 18:30)
O suknyciu modelius tos kolekcijos galite paziureti cia: http://www.hollywood...o.uk/intro.html
wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif

Na, man tai jos tiek pat prabangios, kiek ir kitu zinomu kompaniju atrodo ax.gif Gal kiek perpompastiski "kieti" tortai jos man pasirode blush2.gif nors esu tikrai UZ puosnuma ir prabanga TA diena.
Bet va vienas gifiurinis korsetas gana originalus pasirode.
Pasius tau tokia suknia, aisku, tik imkis darbo - pradek derint su jais viska ir pan mirksiukas.gif sijonui daug medziagos reikes.
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 13, 18:39)
bandau ieskot sukneles galo nuotraukos kai rasiu ikelsiu  4u.gif

O faina - sijonas grazus.
Atsakyti
Niu tikiuosi dabar iseis gala ikelti, man sukneles pats galas tai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
O del medziagos tai sake siuveja tikrai nemazai reikes, vien tik pirmam virsutiniui sluoksniui apie 8 metrus doh.gif Ir beveik tiek pat dar vienam o kur dar pasijoniai ir t.t... As galvoju gal sukneles prieki kazkaip kitaip siutis, kad butu lengvesnis, o is sito modelio tik gala tokipasidaryti... g.gif g.gif
Papildyta:
Gaila, kad mazas paveksliukas tik isikele kai didesne tai tada visas grozis matosi wub.gif
Atsakyti
bet as isivaizduoju kokio jinai sunkumo g.gif bent atrodo tai labai sunkiai
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 08 03, 12:00)
4u.gif  Uz savo vestuvine suknele sumokejau beveik 5000 lltu.  ax.gif

QUOTE(Iron(ic) @ 2007 08 31, 10:15)
Manoji svajonė kainavo apie 2000$  ax.gif

Idomu butu pamatyt nuotraukytes tokiu brangiu suknyciu ax.gif
Atsakyti
4u.gif wub.gif
Papildyta:
bandau ieskot sukneles galo nuotraukos kai rasiu ikelsiu 4u.gif
[/quote]

pukita999, nepyk aisku cia tik mano nuomone, bet man tai kazkaip si suknele ne atrodo ant 5 000 ... seip aisku yra labai prabangi, grazi ... taciau as tikrai ne deciau 5 000 ... tik uz nuoma jei pirkti, tai dar pagalvociau, bet manau galima rasti panasu modeli daug daug pigiau ...
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2007 10 13, 18:58)
As galvoju gal sukneles prieki kazkaip kitaip siutis, kad butu lengvesnis, o is sito modelio tik gala tokipasidaryti... g.gif  g.gif

As tai daryciau korseta koki idomesni. O sijonas laabai grazus... priekio jo nematau, tai nezn g.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus, buvau matuotis sukneliu praeita savaite Lisburne "Reflection" salone, tad realiai issirinkau visai kita suknele. Ji bus aukso spalvos (balta man visai splava netiko) is MY Lady kolekcijos. wub.gif O kainos salonuose cia tikrai aukstos. doh.gif Na bet cia juk ir algos kitokios nei LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suknutė kainuos 1140 Lt su siuvinėta suknute ir nuometu bigsmile.gif labai jos laukiu wub.gif pareitą sav. užsisakiau, mirštu kaip noriu ją kuo greičiau pamatyti, bet žinoma ir kiek baisu verysad.gif
Atsakyti
Manoji kainavo beveik 3000LT, bet nepaprastai daili ir tinkanti. Nesigailiu, kad sumokėjau tokius pinigus ax.gif
Atsakyti