Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės kaina - 2

QUOTE(Kuitulienė @ 2008 01 08, 18:41)
Žinot, merginos, siuvausi suknelę pas dizainerę. Gavosi nuostabi, tokia vienintelė, mano... Žinot, kiek kainavo?... Viskas viskas su viskuo - 2200Lt. Tad kas norit pataupyt, gal visai neblogas variantas....

Rekomenduot galiu - tokia Raimonda, dirba šv. Stepono gatvėj. Problema buvo viena - nors nuėjau pas ją vasarį, suknelė buvo birželį, savaitė prieš vestuves.
Stilius jos toks gana klasikinis, nėra koks iškrypusiai ekstravagantiškas ir pan., bet "su cinkeliu". Pati ieškojo medžiagų, patarinėjo. Meskytia, jei nori telefono - gali parašyt į AŽ wink.gif

Kaune? Tada ir as noreciau jos telefono. Kiek pas ja kainuotu pasiut vasarine suknele?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 01 08, 22:59)
Kaune? Tada ir as noreciau jos telefono. Kiek pas ja kainuotu pasiut vasarine suknele?

Oi ne, Vilniuj ji.
O kiek kainuotų rašiau - man kainavo 2200Lt
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2008 01 09, 16:46)
Oi ne, Vilniuj ji.
O kiek kainuotų rašiau -  man kainavo 2200Lt

Ne, as turejau omeny ne vestuvine, o siaip vasarai suknele kiekviena diena vaiksciot is silko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 01 09, 19:50)
Ne, as turejau omeny ne vestuvine, o siaip vasarai suknele kiekviena diena vaiksciot is silko ax.gif

Aišku smile.gif
Manau, kad tada mažiau smile.gif Sunku pasakyt - mano audinys kainavo virš 1000, likę - darbas. Bet paprasta suknelė 1000 tikrai nekainuotų, gal pora šimtų... O gal ir mažiau. Nežinau blush2.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif nutariau ir as pasipasakot ,tiksliau prajuokinti jus blush2.gif as internete kazkur radau tokia suknele kokios noriu,tikrai grazi.tad nusprendziau pabandyt tokia rast,bent jau panasia wub.gif nuejusi i nuomos punkta radau ja kataloge bigsmile.gif paklausiau kokia jos pirkimo kaina,pirkimo kainos man nepasake,nes sako kad neparduoda o tik nuomoja...tada paklausiau nuomos kaina....nuo 1000 iki 1500lt.jau nusprendziau nuomotis ir dar del viso pikto nuvaziavau i kita salona ir ka jus sau manot ...ten kabo supakuota mano suknele,paruosta pardavimui(savininke uzdaro salona isparduoda sukneles,kai kurios net nedevetos,nes laaabai jau toli nuo centro) pasimatavau,jausmas toks lyg ant manes siuta ir kaina 500lt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif turiu nuotrauka kompe bet nemoku ideti,parodyciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gredesa: 23 sausio 2008 - 11:50
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 01 06, 17:22)
mANO SUKNELES KAINA 800LT
http://www.vestido.lt/galerija.html trecias katalogas galerijoje desiree

Labai grazi! Tiesiog neitiketina, kad tokia daili suknele ir tik tiek praso. O Ievoj visos sukneles tokios nebrangios?
Atsakyti
Mano sukneles nuoma 2500LT
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gredesa @ 2008 01 23, 13:49)
labas merginos 4u.gif nutariau ir as pasipasakot ,tiksliau prajuokinti jus  blush2.gif  as internete kazkur radau tokia suknele kokios noriu,tikrai grazi.tad nusprendziau pabandyt tokia rast,bent jau panasia wub.gif  nuejusi i nuomos punkta radau ja kataloge bigsmile.gif  paklausiau kokia jos pirkimo kaina,pirkimo kainos  man nepasake,nes sako kad neparduoda o tik nuomoja...tada paklausiau nuomos kaina....nuo 1000 iki 1500lt.jau nusprendziau nuomotis ir dar del viso pikto nuvaziavau i kita salona ir ka jus sau manot ...ten kabo supakuota mano suknele,paruosta pardavimui(savininke uzdaro salona isparduoda sukneles,kai kurios net nedevetos,nes laaabai jau toli nuo centro) pasimatavau,jausmas toks lyg ant manes siuta ir kaina 500lt  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif turiu nuotrauka kompe bet nemoku ideti,parodyciau blush2.gif

oho, super pasiseke, sveikinu thumbup.gif o kur cia tas salonas, kuris isparduoda sukneles?
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 01 23, 16:16)
oho, super pasiseke, sveikinu  thumbup.gif o kur cia tas salonas, kuris isparduoda sukneles?

aga pasiseke bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ka tik parsiveziau ja wub.gif o salonas tai mazeikiuose yra "Sakura" vadinasi
Atsakyti
na as nuomavausi vilkaviskyje tokiam mazam salone, suknele tokia kokios ir norejau kaina tik 150lt
Atsakyti
na 2000 ax.gif
Atsakyti
kai as istekejau mazdaug pries 10 metu tai uz savo sukneles nuoma mokejau tik 600 lt 4u.gif
Atsakyti