Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(Kaktusė @ 2008 06 29, 09:19)
Pažiūrėjau The Secret.. Sužavėjo ir privertė susimąstyti.

Atsiprašau, kad įsiterpsiu. blush2.gif
Būtent šio filmo dėka pakeičiau mąstymą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gili Gelmė @ 2008 06 29, 10:24)
Būtent šio filmo dėka pakeičiau mąstymą. thumbup.gif


Bijau kad ir man taip bus smile.gif tik gį reikės pažiūrėt dar, ir ne vieną kartą.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 06 29, 09:33)
Bijau kad ir man taip bus  smile.gif 

O ko bijai? smile.gif
Atsakyti
Man tai "The secret" toks biški "perdėtas" bet jis veikia, o tai turbūt ir yra svarbiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gili Gelmė @ 2008 06 29, 10:36)
O ko bijai? smile.gif


Bijau, nes tai tarsi kelialapis į naują gyvenimą, kuris man dar nesuvokiamas.
Atsakyti
QUOTE(Gili Gelmė @ 2008 06 29, 10:24)
Atsiprašau, kad įsiterpsiu. blush2.gif
Būtent šio filmo dėka pakeičiau mąstymą. thumbup.gif



labas
gal galit parašyti šio filmo adresą.Kažkada lyg žiūrėjau, bet pamiršau.dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 06 29, 10:39)
labas
gal galit parašyti šio filmo adresą.Kažkada lyg žiūrėjau, bet pamiršau.dėkoju.

http://video.mail.ru...siness/543.html
Atsakyti
http://video.google....164291444052003

lietuviškas įgarsinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 29 birželio 2008 - 10:53
Labas rytas,
vel verda diskusijos, kas gerai, o kas ne. Kaktuse, gali bti, kad tu kuri laika perdetai "ryjai" viska apie pozityvizma ir pasamones paveikima noru issipildymo link? Gal tau neidomu patapo, nes nejauti jokio issukio tame, nes nereikia daug stengtis? Tai gal paprasciausiai pabandyk sikart pasamones poveiki "atjungt" ir paprasciausiai kuri laika plaukt pasroviui? Nes susidariau ispudi, kad jauti tam tikra stresa, nes tau gaunasi ne kaip "normaliems" zmonems mirksiukas.gif Nesakysiu, kad reikia kasdien but dekinga uz tai, ka turim, kuo galim dziaugtis (geru oru, sveikata). Kiekvienas iesko savo stimulo. Sakyciau, uzsiimk tuo, ka seniai uzmetei, bet teike dziaugsma (sianakt sapnavau, kad vel piesiu, ko jau apie 15 metu nedariau), kartais pomegiai turi drastisku tempu ir skirtumu keisis, kad atrasti tam tikra pusiausvyra.
Del knygu pasirinkimo pozityvaus mastymo pradzioje, irgi siulyciau Joseph Murphy "Jusu pasamones galia". JI lengvai skaitosi, lengva suvokti, apie ka eiga. Tik siuo metu man nesiskaito jokia knyga, tad sprendziu galvoskius, nes jie nevercia susimastyt apie gyvenimo filosofija, o tik iisjungia smegenine kitai veiklai, argi ne taip, Gabija? Sudoku, siuo metu mano megstamiausias uzsiemimas, nes ten reikia logiskai mastyt ir skaiciuot.
"The Secret" adresai: rusiskai http://rutube.ru/tra...bd53b1a3393e092, pirma dalis angliskai http://www.youtube.c...h?v=_b1GKGWJbE8, kitas turetum lengvai susirasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kas skaitet A. Svijaso "Ismintingas pasaulis"? Dabar ja skaitau smile.gif Kokias dar Svijaso knygas vertetu paskaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 29 birželio 2008 - 11:14
Labas rytas,
įdomios pasirodė mintys iš knygos "Gyvenimas šviesoje":

"Jei pasaulis yra mūsų veidrodis, tai viskas, ką jame matome, kažkokiu būdu atspindi tai, ką turime savyje. Turime prisiimti už tai atsakomybę ir norėti keisti jį savo viduje, jei norime pamatyti jį keičiantis išorėje. Taigi, kai žiūrime į pasaulį ir matome skurdą, skausmą, smurtą ir chaosą, turėtume sau pasakyti: "Kokį skurdą, skausmą, smurtą ir chaosą manyje visa tai atspindi? Žinau, kad pasaulis yra mano veidrodis ir tam tikra prasme mano kūrinys. Jei tų dalykų, kuriuos matau, nebūtų manyje, jie negalėtų egzistuoti pasaulyje."
Esmė - ne prisiimti kaltę už pasaulio problemas. Nei vienas nesame iš tikrųjų atsakingas už kitų žmonių gyvenimus; visi kartu kuriame pasaulį. <...> Čia esame tam, kad sužinotume, kas nėra tobula, bet ne kaltintume save dėl to. <...>
Pavyzdžiui, jei juos (žmones) baugina reportažai apie smurtą, prašau pasižiūrėti, kokį vaidmenį smurtas suvaidino jų gyvenime. Ar kas nors prieš juos smurtavo vaikystėje? Gal jie patys jautė agresyvias mintis ir jausmus? Ar jie užgniaužė, ar atsiribojo nuo savo agresyvių jausmų? Kokią agresiją jie yra patys panaudoję savo atžvilgiu savyje (griežtai save kritikuodami ir panašiai)?
<...>Jei jus ypač jaudina skurdas, kuriame šiuo metu gyvena didžiulė pasaulio dalis <...> pažvelkite į savo vidų ir paieškokite, kaip jūs pripažįstate skurdą ar nepriteklių savo pačių gyvenime. Tai nebūtinai pinigų klausimas - galbūt gyvenate emociniame arba dvasiniame skurde, nors jus supa materialinė prabanga. Arba galite jausti dvasinę ir emocinę ramybę, bet įsikibote įsitikinimo, jog pinigai yra blogis, ir palaikote savo pačių finansinį skurdą.
Skurdas asmeniniame ir pasauliniame lygmenyje yra palaikomas mūsų masinės sąmonės tikėjimo nepritekliumi. Giliai savyje bijome, jog nepakanka visko, ko mums reikia: pinigų, maisto, meilės, energijos, įvertinimo. Taigi sukuriame pasaulį, kuris šį tikėjimą palaiko."
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2008 06 29, 13:13)
Sveikos smile.gif
Gal kas skaitet A. Svijaso "Ismintingas pasaulis"? Dabar ja skaitau smile.gif Kokias dar Svijaso knygas vertetu paskaityti?


Skaitau "Šypsokis, kol ne vėlu". Kitų jo knygų neskaičiau, bet girdėjau, kad į knygą "Šypsokis, kol nevėlu" sutraukti visi pagrindiniai principai apie kuriuos rašo kitose savo knygose. Negaliu pasakyt, kiek tame tiesos ir kiek tai pletkų lygis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 06 29, 09:31)
Labas rytas  4u.gif

aš tai labai norėčiau susitikti su pozityvistėmis, kurios yra iš Klaipėdos  blush2.gif  arba tos kurios užsuks į Klaipėdą  bigsmile.gif  Tai jei ką brūkštelėkit man į až  bigsmile.gif

Aš tebeskaitau knygą apie Himalajų vienuolius, žavi knyga paremta pamokančiais pasakojimais  wub.gif

O aš va kažkaip dar su tuo pozityvumu vietomis  "kertuosi", pati kuo puikiausiai lyg ir suvokiu kas ir kaip veikia, kitiems mielai patariu, bet sau kartais nesugebu pritaikyti ir iš kažkur sukyla abejonės  doh.gif galbūt tai tiesiog patikrinimas iš aukščiau  g.gif

Geros dienelės visoms  wub.gif



Ka mazdaug raso toj knygoj apie Himalaju vienuolius? Ar verta pirkti?

Perskaiciau visas knygas Robin Sharmos, isskyrus paskutine. Labiausiai patiko knygos: "Vienuolio, kuris pardave Ferrari seimos isminties paslaptys" ir "Vienulio, kuris pardave Ferrari lyderiavimo ismintis", pirma knyga kazkaip nelabai prilipo, gal todel, kad ne pacia pirma perskaiciau. O seip daug kas tose knygose kartojasi.

Nanete, sios mintys tikrai priverte mane susimastyti. Niekad nepagalvojau, kad pasaulis atspindi mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama: ): 29 birželio 2008 - 12:19