Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 06 26, 19:08)
Nekaltinu saves, nes zinau, kad tikrai stengiausi.  cool.gif O jums pavyksta visada galvoti vien teigiamai, kai vizualizuojat sau ka nors, nelenda priesingos mintys (as tai vizualizuoju vizualizuoju , bet ima ir islenda kokia bloga mintis doh.gif )?

Norejau paklausti, gal priimtumete i savo pozityvisciu buri? 4u.gif

Labas, zinoma, priimam, tik reikia paciai noret tarp musu likti mirksiukas.gif
Kartais musu pasamone parenka mums visai nepriimtinus variantus, kad ir tavo varianta paemus, bet kiek veliau issiaiskina situacija ir dziaugieis, ad butent taip ivyko. Paimk mane, krausciaus paskutine savaite i kita miesta, kur nieko nepazinojau, t.y. sokau i salta vandeni, vizualizavau, ad gaunu is karto po kraustymosi gera darba, kuris netoli namu, gerai uzdirbu ir t.t. Iki siol nesu gavusi teigiamo atsakymo, bet is dalies dziaugiuos, kad dar negavau, nes butu labai sunku viska iveikt siomis dienomis.
Tikekis, kad tavo pasamone ruosia tau zymiai geresni siurpriza mirksiukas.gif
Bet esi teisingam kely, vizualizuok ir svajok tik apie gerus dalykus
Atsakyti
Aciu visom, kad priemet ir palaikot wub.gif
Atsakyti
Aprimusi visai temelė biggrin.gif Galvojau bus ką skaityti, o čia beveik tuščia rolleyes.gif

Labuka 4u.gif

Šnd nusipirkau knygą "Gyvenimas su Himalajų mokytojais" ax.gif rašoma apie vienuolius kurie gyvena kalnuose, mane kol kas žavi ši knyga wub.gif Dar nusipirkau knygą "Joga pradedantiesiems" blush2.gif neįsivaizduoju nuo ko pradėti, bet turbūt svarbiausia ryžtas žengti pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Vava, kai pradėsi ''jogintis'', būtinai parašyk kaip sekėsi ir kiek gera yra ta knygutė, nes mane tai irgi domina mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

ir nuo kokiu geru knygu patartumet pradet skaityti? nes jauciu, kad tikrai reikia kazka daryti, nes jau labai jauciuosi nissekus, vien pesimizmas, reikia kazkaip ji iveikti...
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liuteliute @ 2008 06 28, 08:29)
sveikos,

ir nuo kokiu geru knygu patartumet pradet skaityti? nes jauciu, kad tikrai reikia kazka daryti, nes jau labai jauciuosi nissekus, vien pesimizmas, reikia kazkaip ji iveikti...
verysad.gif

Joseph Murphy "Pasąmonės galia" smile.gif nors aš pirma skaityčiau Robin Sharma "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari" smile.gif Jei esi iš Klp net gi galėčiau paskolinti tas knygas smile.gif
Atsakyti
as dabar pradejau skaityti "pozityvaus mąstymo galia" . Tokia zalia, neatsimenu autoriaus...Bet visai patiko. Turiu ir knyga "joga pradedantiesiems" Tikrai nebloga knyga, tik kol dar nebuvau pradejus praktikuoti jogos, ji man pasirode gana sudetinga...Na tiesiog tam tikri terminai buvo nepazystami. blink.gif
Tik as turiu beda, pradedu skaityt veina knyga...iki puses daskaitau....paskui numetu....po kurio laiko perku nauja kokia nors blink.gif
Vienuolis kuris pardave ferari man patiko...ne stora gal del to blush2.gif
dar skaiciau knyga "pamilk liga savo" is esmes ten irgi apie pozityvu saves programavima...Bet irgi nebaigiau skaityt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
aš tai visas baigiu skaityti, jau kiek jų perskaičiau tai doh.gif ir "Pamilk ligą savo skaičiau" labai gera knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 06 28, 09:37)
Joseph Murphy "Pasąmonės galia" smile.gif nors aš pirma skaityčiau Robin Sharma "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari" smile.gif Jei esi iš Klp net gi galėčiau paskolinti tas knygas smile.gif

na aciu, bet esu ne is Klp. Eisu siandien i knygyna , nusipirksiu Robin Sharma " Vienuolis, kuris pardave Ferrari". tikiuosi man man pades, vel bus mano mintyse - optimizmas...gyvenimo dziaugsmas...
nes dabar kaip atrodo nesistengiu galvoti apie gera, vis kokia niuri mintis, o jei kas dar ir pasitaiko netaip tai is karto atrodo kad didziausia katastrofa. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuteliute: 28 birželio 2008 - 12:29
Sveikutės bigsmile.gif 4u.gif

ką tik baigiau skaityti "pagydyk savo gyvenimą" (Louise hay) thumbup.gif tikrai puiki knygelė thumbup.gif beje, tiesą sakant panašias knygas, visokią psichologinę literatūrą kas tik pakliūdavo į rankas rydavau nuo kokios 8-9 klasės, bet ypač paauglystėj nuolat buvau nelaiminga.. nebent trumpam nusiramindavau ir save paguosdavau.. kaip bebūtų keista iš esmės daug ką perpratau ir pradėjau suprasti po filmo "the Seacret". Anksčiau gal net tų visų knygų teisingai nesuvokdavau doh.gif arba giliai širdy tuo netikėdavau ir jausdavausi kad tik apgaudinėju save doh.gif na, iš esmės tas filmas mane privertė patikėti ir suprasti blush2.gif po to sąžiningai perkračiau savo gyvenimą, įvairius gerus ir blogus nutikimus ir tikrai pamačiau, kad traukos dėsnis veikia... dabar tuo neabejoju, tik stengiuosi išmokti mąstyti kuo labiau teigiamai... ir mylėti save...

beje, penktadienį knygyne atsitiktinai akys užkliuvo už knygos "liaukitės vaikus auklėti, padėkite jiems augti" ... ir nusipirkau (nors į knygyną nuėjau nežinia ko- be tikslo, pačios kojos nunešė biggrin.gif )..... kurį laiką vis jaučiausi ne visai gera mama.. atrodė ir kad laiko vaikui per mažai skiriu, ir kad nemoku naudingai/įdomiai/turiningai užsiiimti su juo ir tt... prieš kelias savaites susivokiau kad save dėl to labai graužiu g.gif ... ir savo kartojamų minčiu ir teiginių sąrašą papildžiau : "esu labai gera mama, moku teisingai auklėti, naudingai užimti, suteikiu visą kas geriausia mano vaikučiui"... tai va, galvoju pasąmonė man šitą knygą suorganizavo biggrin.gif iš dalies ji irgi moko pozityvizmo smile.gif tik tiek kad nepasako kaip/kodėl tie teigiami sakiniai (žodelio "NE" pakeitimas kitokiais sakiniais) veikia (ne apie tai knyga) ... bet kadangi aš dabar žinau apie traukos dėsnį tai man viskas aišku cool.gif dar neįpusėjau skaityti, bet kol kas man ši knyga atrodo puiki- patarčiau esamoms ir būsimoms mamytėms 4u.gif

geros dienos 4u.gif o mes snd bandysim trise su maziuku vyro gimtadienį atsvesti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 29 birželio 2008 - 06:41
Labas rytas 4u.gif

aš tai labai norėčiau susitikti su pozityvistėmis, kurios yra iš Klaipėdos blush2.gif arba tos kurios užsuks į Klaipėdą bigsmile.gif Tai jei ką brūkštelėkit man į až bigsmile.gif

Aš tebeskaitau knygą apie Himalajų vienuolius, žavi knyga paremta pamokančiais pasakojimais wub.gif

O aš va kažkaip dar su tuo pozityvumu vietomis "kertuosi", pati kuo puikiausiai lyg ir suvokiu kas ir kaip veikia, kitiems mielai patariu, bet sau kartais nesugebu pritaikyti ir iš kažkur sukyla abejonės doh.gif galbūt tai tiesiog patikrinimas iš aukščiau g.gif

Geros dienelės visoms wub.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau The Secret.. Sužavėjo ir privertė susimąstyti.

Pagalvojau, kas nutiktų, jei viskas mano gyvenime būtų gerai, ir taip, kaip noriu. Man šovė mintis: gyvenimas taptų neįdomus. Gal aš esu iš tų žmonių, kurie mėgaujasi nelaimėmis, kuriem jos atrodo neišvengiamos?

JUk būna žmonių, kuriems lengviau dūsauti, nei keisti savo gyvenimą.

Turbūt nesuprasit ką čia parašiau. Dabar esu gilioj susimąstymo būsenoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 29 birželio 2008 - 09:23