Įkraunama...
Įkraunama...

Mankšta

Na va, ir vel tinginiuskas issisuko i mano dienotvarke blush2.gif
bet kita saivaite, tai jau tikrai apsilankysiu Gemmos centre bent jau apsisniukstineti kas ir kaip rolleyes.gif
Atsakyti
As tai atejau budama apie 2 men. nestuke.gif tai sake palaukti iki maz daug 3 men. nestuke.gif nes taip anksti pavojinga mankstintis ax.gif
Atsakyti
As irgi uzsirasiau kita savaite i Gemma. Mano nestumui jau 21 sav., pavojingas laikotarpis praejes, jauciuosi gerai, tai manau, kad lengva mankstele bus tik i nauda nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2009 07 23, 13:23)
As irgi uzsirasiau kita savaite i Gemma. Mano nestumui jau 21 sav., pavojingas laikotarpis praejes, jauciuosi gerai, tai manau, kad lengva mankstele bus tik i nauda  nestuke.gif

Sveika 4u.gif , tai ar jau buvai nors karta Gemoj ax.gif ? Patiko? o baseinas ten yra? kazkaip labiau noreciau i baseina nei i sale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiLiute @ 2009 07 28, 12:43)
Sveika  4u.gif , tai ar jau buvai nors karta Gemoj  ax.gif  ? Patiko? o baseinas ten yra? kazkaip labiau noreciau i baseina nei i sale  blush2.gif

Baseino ten tikrai nera ax.gif , yra tik vertikali vonia, bet ten turbut individualiai mankstinasi (as taip manau), as asmeniskai einu i Impulsa - siaip ten yra mankstos baseine tongue.gif , bet as einu tiesiog paplaukioti (ir pigiau ir ateini bet kuriuo laiku thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(ZiLiute @ 2009 07 28, 13:43)
Sveika  4u.gif , tai ar jau buvai nors karta Gemoj  ax.gif  ? Patiko? o baseinas ten yra? kazkaip labiau noreciau i baseina nei i sale  blush2.gif

Sveika, taip jau buvau ten vienoje treniruoteje. Labai patiko ir zadu lankyti ir toliau smile.gif O baseino ten tikrai nera... jei nori ne tik paprastai pasiplaukioti, o uzsiemimu su treneriu, tada kainos Vilniuje nezmoniskos - netoli 300 lt menesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2009 07 30, 21:30)
Sveika, taip jau buvau ten vienoje treniruoteje. Labai patiko ir zadu lankyti ir toliau smile.gif O baseino ten tikrai nera... jei nori ne tik paprastai pasiplaukioti, o uzsiemimu su treneriu, tada kainos Vilniuje nezmoniskos - netoli 300 lt menesiui  doh.gif

doh.gif 300 lt, absurdas blink.gif , na reiks eititi seip kur i baseiniuka pasiplaukioti. Zadejau visa vasara ilisti i ezera lotuliukas.gif bet lova nugalejo blush2.gif
Atsakyti
Kaune, Aleksote šeimos klinikoje Sveikatos ratas dirba kinezeterapeutė Jurgita, tai ji ir vaikučius mankština, ir nėštukes individualiai mankštintis priima ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
norejau pasiklausti, ar kas nors buvot nueje i Mama mia Grybo gatveje, internete radau, kad pas juos yra nesciuju joga
cia Gemma matau labai giria busimos mamytes, tai nezinau, kur butu geriau - pas juos, ar i Gemma nesciuju mankstele g.gif
aisku pati galeciau nueiti ir viska issiaiskinti, bet galvoju, gal kas padetu ir eiti nereikes blush2.gif

beje, dar radau, kad Northway centre irgi yra mankstos baseine, tai galvoju, kad viena diena eiciau mankstos, o viena i baseina...
eiciau i impulsa, bet kad ten viskas dienos metu, o man iki atostogu dar toooli schmoll.gif
Atsakyti
kaip supratau is visos temukes ,kad ant kamuolo reikia svelniai sokineti ?ir dar ratu galima sukti dubeny ? ka dar galima ant kamuoliuko ,paskutini nestumo menesi daryti ?
Atsakyti
Aš einu į Northway kliniką, nėščiųjų mankštą baseine smile.gif Labai patinka, vanduo atpalaiduoja, nuima sunkumą viso kūno, po mankštelės dar paleidžia masažinius burbulus, labai gera būna blauzdas, šlaunis, pečius pasimasažuot thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, planuoju nuo lapkricio lankyt baseina mazylyje, gal yra ka snorinciu jungtis i kompanija? Cia kaunas smile.gif planuoju eit nuo lapkricio
Atsakyti