bet kita saivaite, tai jau tikrai apsilankysiu Gemmos centre bent jau apsisniukstineti kas ir kaip
Na va, ir vel tinginiuskas issisuko i mano dienotvarke
bet kita saivaite, tai jau tikrai apsilankysiu Gemmos centre bent jau apsisniukstineti kas ir kaip
As tai atejau budama apie 2 men.
tai sake palaukti iki maz daug 3 men.
nes taip anksti pavojinga mankstintis
As irgi uzsirasiau kita savaite i Gemma. Mano nestumui jau 21 sav., pavojingas laikotarpis praejes, jauciuosi gerai, tai manau, kad lengva mankstele bus tik i nauda
QUOTE(Deja Vu @ 2009 07 23, 13:23)
As irgi uzsirasiau kita savaite i Gemma. Mano nestumui jau 21 sav., pavojingas laikotarpis praejes, jauciuosi gerai, tai manau, kad lengva mankstele bus tik i nauda 
Sveika
QUOTE(ZiLiute @ 2009 07 28, 12:43)
Sveika
, tai ar jau buvai nors karta Gemoj
? Patiko? o baseinas ten yra? kazkaip labiau noreciau i baseina nei i sale 
Baseino ten tikrai nera
QUOTE(ZiLiute @ 2009 07 28, 13:43)
Sveika
, tai ar jau buvai nors karta Gemoj
? Patiko? o baseinas ten yra? kazkaip labiau noreciau i baseina nei i sale 
Sveika, taip jau buvau ten vienoje treniruoteje. Labai patiko ir zadu lankyti ir toliau
QUOTE(Deja Vu @ 2009 07 30, 21:30)
Sveika, taip jau buvau ten vienoje treniruoteje. Labai patiko ir zadu lankyti ir toliau
O baseino ten tikrai nera... jei nori ne tik paprastai pasiplaukioti, o uzsiemimu su treneriu, tada kainos Vilniuje nezmoniskos - netoli 300 lt menesiui 
Kaune, Aleksote šeimos klinikoje Sveikatos ratas dirba kinezeterapeutė Jurgita, tai ji ir vaikučius mankština, ir nėštukes individualiai mankštintis priima
Sveikutes,
norejau pasiklausti, ar kas nors buvot nueje i Mama mia Grybo gatveje, internete radau, kad pas juos yra nesciuju joga
cia Gemma matau labai giria busimos mamytes, tai nezinau, kur butu geriau - pas juos, ar i Gemma nesciuju mankstele
aisku pati galeciau nueiti ir viska issiaiskinti, bet galvoju, gal kas padetu ir eiti nereikes
beje, dar radau, kad Northway centre irgi yra mankstos baseine, tai galvoju, kad viena diena eiciau mankstos, o viena i baseina...
eiciau i impulsa, bet kad ten viskas dienos metu, o man iki atostogu dar toooli
norejau pasiklausti, ar kas nors buvot nueje i Mama mia Grybo gatveje, internete radau, kad pas juos yra nesciuju joga
cia Gemma matau labai giria busimos mamytes, tai nezinau, kur butu geriau - pas juos, ar i Gemma nesciuju mankstele
aisku pati galeciau nueiti ir viska issiaiskinti, bet galvoju, gal kas padetu ir eiti nereikes
beje, dar radau, kad Northway centre irgi yra mankstos baseine, tai galvoju, kad viena diena eiciau mankstos, o viena i baseina...
eiciau i impulsa, bet kad ten viskas dienos metu, o man iki atostogu dar toooli
Aš einu į Northway kliniką, nėščiųjų mankštą baseine
Labai patinka, vanduo atpalaiduoja, nuima sunkumą viso kūno, po mankštelės dar paleidžia masažinius burbulus, labai gera būna blauzdas, šlaunis, pečius pasimasažuot
Sveikos mergaites, planuoju nuo lapkricio lankyt baseina mazylyje, gal yra ka snorinciu jungtis i kompanija? Cia kaunas
planuoju eit nuo lapkricio