QUOTE(Čita @ 2007 01 06, 14:34)
As irgi siandien fondiu puoda nusipirkau, is Maximos. Ir aisku tik dabar prisedau pasiskaitineti ir reeceptu paziureti.
Maniskis toks juodas, is ketaus. Tai dabar nesuprantu, ar galima jame surio fondiu daryti. Nepridegs suris?
na prieš mėn ir aš gavau dovanų fondiu. Buvau gana skeptiškai nusiteikus jo atžvigliu - maniau žaidimas ir tiek
Dabar mano pastebijimai - nors tik du kartus dariau sūrio fondiu. Maniškis iš ketaus, taip kad Čita jis puikiai tinka sūrio fondiu. Kiek skaičiau, iš ketaus netinka tik šokoladiniams fondiu, visam kitam tinka.
Pirmą kartą neturėjom tos spec želės, kaitinom su žvakute, bet per mažai šilumos, teko nešt ant dujimės pašildyt, nes sūris tirštėjo. Antrą kartą darėm jau su želė (ji kaip tik ir yra kaip želė), tai tada jau per kaitri ugnis buvo, sūris vis virė, nes tik pabaigoj susigaudėm , kad galima reguliuot ugnies stiprumą. be to, nuo per kaitrios ugnies prisvilo
Ką vaišinom, visiems labai patiko, bet žiauriai sotu

Mirkėm prancūzišką batoną, laužydami jį mažais gabaliukais. Antrą kartą pabandymui pakepiau smulkiais kvadračiukais supjaustytos forminės duonos - vidiems labaqiu patiko nei prancūziškas batonas, nors man jau buvo per riebu.
Dabar eilėj laukia mėsa, kepsim aliejuj ir mirkysim padažuose.
skanaus žaidimo
Ai, va, dar prisiminiau - vis kaip puolė ryti, aš sakau "čia ilgas procesas, mėgautis reikia, užsiėmimas visam vakarui" Bet gi lietuviai esam - kuo greičiau prisikimšt, nemokam mes mėgautis maistu. Gal čia geras būdas išmokt?