Įkraunama...
Įkraunama...

Fondiu

QUOTE(fatima74 @ 2008 10 29, 17:34)
MERGAITES IR AS SVAIGSTU JAU APIE FONDIU doh.gif ESU PASIMETUS PASIRINKIME KOKI ISIGYTI doh.gif KOKIOS FIRMOS,LABIAU NORECIAU SURIO IR MESOS,BET KIEK BESKAITRINEDAMA SUPRATAU TIE INDAI ATSKIRI......NORIU JAU TOKIO GERESNIO....PAGELBEKIT PLYZZZZZ 4u.gif  4u.gif

ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
gavau fondiu dovanu,bet dar nei karto neisbandziau doh.gif ,vis neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
Kokiam fondiu tipui skirtas sis? g.gif

user posted image
Atsakyti
man tai atrodo, kad nesvarbu, ka desi i puoda, vienodai jie bus kaitinami...na, pas mane molinis fondiu, tai jame viska galima det, bent jau as dedu ax.gif
Atsakyti
Aš gavau dovanų elektrinį fondiu indą. Kaip supratau, daugelį padažų reikia užvirinti. O kaip elektriniame inde? Jame galima užvirinti, ar užvirinti atskirame inde, ir po to supilti į fondiu indą, kad palaikyti temperatūrą? Apšvieskite neišmanančią.
Atsakyti
as siandien isigijau fondiu rinkini. thumbup.gif

negaliu atsidziaugi, kad sumokejau tik 15 lt. nerudijancio plieno thumbup.gif

dabar laukiu nesulaukiu kokios progos, kai bus galima isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites,nu papasakokit kaip darot jus fondiu doh.gif doh.gif negi niekas nesimegaujat siu idomumu g.gif g.gif jus gi visos tokios smagios seimininkes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man tai skaniausiai fondiu yra toks:alieju uzsivirinu ant virykles,paukstiena susipjaustau normalaus dydzio kubeliais,pasimarinuoju kaip tik ismanau,tada issiplaku kiausini ir i kiti indeli isiberiu dziuvesius,taip ir darom, pasimirkai i kiausinio plakini ir i dziuvesius,tada kepi,padazu prisiperku visokiausiu ir valgai,o jautiena jau kepam ,,cysta,,be apvoliavimu,batonas labai tinka italiskas arba bageti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 01 25, 22:54)
man tai skaniausiai fondiu yra toks:alieju uzsivirinu ant virykles,paukstiena susipjaustau normalaus dydzio kubeliais,pasimarinuoju kaip tik ismanau,tada issiplaku kiausini ir i kiti indeli isiberiu dziuvesius,taip ir darom, pasimirkai i kiausinio plakini ir i dziuvesius,tada kepi,padazu prisiperku visokiausiu ir valgai,o jautiena jau kepam ,,cysta,,be apvoliavimu,batonas labai tinka italiskas arba bageti thumbup.gif

aciuuuuu mmartaaa 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ismeginsiu 4u.gif bet busiu ikyri ir lauksiu dar recepteliuuuu,su suriu pvz....,ai vissss jkokiu tik darote doh.gif
Atsakyti
o suri as perku prezidento,toks yra ,,iki,, parduotuvej,jis specialiai yra fondiu,ji istirbdai,o i ji mirkai bageti gabalelius,jo skonis toks specifinis,bet skanu yra prie vyno essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2009 01 26, 15:45)
o suri as perku prezidento,toks yra ,,iki,, parduotuvej,jis specialiai yra fondiu,ji istirbdai,o i ji mirkai bageti gabalelius,jo skonis toks specifinis,bet skanu yra prie vyno essen.gif

isivaizduoju,kad skanu.....aciu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif tai megejai esat fondiu?to bijau,kad nusipirkusi uz300 fondiu rinkini,nebedarysiu nieko,,,,todel dabar domiuosi,siaip megstam su draugais pasibut pas mus ....tai pazaidziam koki stalo zaidima,tai kaljana patraukiam,dabar noris prie fondiu pasedet,,,,,tik vat renku informacija...nesinori uz 15 litu pirkt ta fondiu,bet jei 300 isleisi ir nenaudosi tai ir vel doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nu zinok megejai esam,kai nusipirkom tai visus draugus uzkretem,beveik visi isigijo,dar kepam krabu lazdeles,bet irgi mirkom i kiausinio plakini ir dziuvesius,paskui picarelos lazdeles,jas susipjaustau tokiais nedideliais gabaliukais irgi mirkom i plakini ir i dziuvesius,bet reikia nutaikyti momenta,kad neistiztu,bet alieju irgi reikia pirkti specialu fondiu yra ,,iki,, nera ka gaudyti su paprastu aliejum,nei prisigeria i mesa nei ka,nu tai linkiu isigyti greiciau ir skanauti wub.gif
Atsakyti