Įkraunama...
Įkraunama...

Fondiu

As neseniai gaminau sūrio fondiu,kurį bandžiau pirmą kartą,labai skanu buvo 4u.gif .

Jums reikės :
450g sūrio,aš naudojau President,bet galima naudoti ir kitus tik tada reikia rinktis riebius sūrius
150 ml baltojo sauso vyno
skiltelės česnako

Česnako skiltelę nulupti,perpjauti pusiau ir ja ištrinti fondiu puodą.Supilti vyną ir maišant sudėti sūrį.Kaitinti kol sūris išsilydys ir gerai išmaišyti.Jeigu vynas nepakankamai sausas,tada įlašinti kelis lašus citrinos sulčių arba įpilti dar truputį vyno.Šildiklį po puodu laikyti degantį,kad masė visada būtų karšta.Sūrio padaže mirkome skrudintus prancūziško batono gabaliukus,užsigeriant baltuoju vynu.Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 26 sausio 2009 - 21:20
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 26, 22:18)
As neseniai gaminau sūrio fondiu,kurį bandžiau pirmą kartą,labai skanu buvo 4u.gif .

Jums reikės :
450g sūrio,aš naudojau President,bet galima naudoti ir kitus tik tada reikia rinktis riebius sūrius
skiltelės česnako

Česnako skiltelę nulupti,perpjauti pusiau ir ja ištrinti fondiu puodą.Supilti vyną ir maišant sudėti sūrį.Kaitinti kol sūris išsilydys ir gerai išmaišyti.Jeigu vynas nepakankamai sausas,tada įlašinti kelis lašus citrinos sulčių arba įpilti dar truputį vyno.Šildiklį po puodu laikyti degantį,kad masė visada būtų karšta.Sūrio padaže mirkome skrudintus prancūziško batono gabaliukus,užsigeriant baltuoju vynu.Skanaus!

as jum mergaites labai dekinga clap.gif clap.gif group.gif labai dziaugiuos kad redepteliu pametejot[COLOR=yellow]laukiu zinoma ir daugiau ax.gif siandien gi jau nusipirkau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 400 suplojau,bet jau fainas koks wub.gif wub.gif kibsim visa seimyna i kuryba 4u.gif
Atsakyti
tai lauksim atsiliepimu kaip gavosi vaisintis wink.gif
Atsakyti
Mergaites,noriu paklausti,o norint pagaminti surio fondiu,butinai reikalingas vynas?Gal galima tik su citrinos sultimis? blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Turiu fondiu, kol kas gaminu tik burgundiska mesos, bet susiduriau su beda. Visoje Klaipėdoje neberandu pirkt degiosios pastos? Gal kas kur matėt? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
laba ryteliiiii 4u.gif klaipedoje tikrai maciau degiosios pastos BIGE IKI centre 4u.gif
Atsakyti
įsigijau ir aš fondiu rinkinį. rytoj ieškosiu tos degančios želė ir bandysiu kažką gamint ax.gif bet sakykit, merginos, kam skirti šaukšteliai, kurie yra rinkinyje? gal padažui užsipilt? ar sūriui, sultiniui iš indo?
Atsakyti
Tie sauksteliai reikalingi padaziukams uzsipilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 26, 23:18)

Jums reikės :
skiltelės česnako

Fantastika bigsmile.gif

Mes tai naudojom President gatava suri skirta fondiu irgi patiko wub.gif

Klausykit ka jus dar mirkot surio padaze be skrudinto prancuzisko batono ir kepintos duonos? g.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos,
esu ragavusi sūrio fondiu , kurio gamyboje buvo panaudotas tokie sūrio padažo milteliai (gal Knorr ar Maggi? g.gif ), dar ten pylį grietinėlę ir vyną, dėjo sūrio ir labai liuks buvo. O kitą esu ragavusi iš labai brangių prancūziškų sūrių ir toks nevienalytis gavosi ir skonis prastokas. Tiesa, šeimininkės buvo skirtingos ax.gif blush2.gif
Gal patartumėt, kaip ten su tuo sūrio padažu gaminti, žinau, kad reik nesumaišyt eiliškumą, ale ką pirma pilt, ar vyną ar grietinėlę nežinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man labiausiai patinka sokoladas. Istirpinu balta ir juoda sokoladus inde, kuris yra kitame inde su verdanciu vandeniu (taip neprisvyla), dar pienuko ipilu. Net sirdis apsala.. o galiausiai kai jau nebeimanoma visko suvalgyt nuo saldumo, pridedu ledu i ledaines su vaisias ir riesutais iruzpilu ta karsta sokolada. Atgaiva tampa po tokio smaliziavimo biggrin.gif
Dar bandziau mesyte aliejuje, bet labai riebu, o kaip Jus darote sultinyje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugi @ 2009 02 24, 23:42)
sveikos merginos. Turiu fondiu, kol kas gaminu tik burgundiska mesos, bet susiduriau su beda. Visoje Klaipėdoje neberandu pirkt degiosios pastos? Gal kas kur matėt? Buciau labai dekinga  4u.gif

Rimi turetu buti, bent jau Kaune maciau 4u.gif
Labai skanu fondiu thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 15 gegužės 2009 - 11:49