Radau labai paprastą receptą:
Naminis sūrio fondiu
* 250 ml. indelis grietinėlės
* 150 gr. lydyto sūrelio
* Kelių skiltelių česnako (pagal skonį)
Paruošimas:
Šildykite grietinėlę kol ji taps karšta, tik neužvirinkite jos.
Į karštą grietinėlę dėkite lydytą sūrelį ir maišykite kol taps vientisa mase.
Maišydami įdėkite trintą česnaką.
Papildomai galima pagardinti baziliku ar krapais.
Mirkymas:
Mirkyti galima alyvuoges, skrudintos duonos gabalėlius ar talerius.
Skanaus!
Sveikos
Girdejau, kad yra specialus sokoladas sokolado fondiu darymui. O kur jo galima isigyti ? Ar tinka bet kuris sokoladas ?
Girdejau, kad yra specialus sokoladas sokolado fondiu darymui. O kur jo galima isigyti ? Ar tinka bet kuris sokoladas ?
QUOTE(buckizs @ 2010 08 12, 11:25)
Sveikos
Girdejau, kad yra specialus sokoladas sokolado fondiu darymui. O kur jo galima isigyti ? Ar tinka bet kuris sokoladas ?
Girdejau, kad yra specialus sokoladas sokolado fondiu darymui. O kur jo galima isigyti ? Ar tinka bet kuris sokoladas ?
mes kaip tik išbandėm šokolado fondiu šį savaitgalį
paprašiau MB kad nupirktų šokolado, nei jis ieškojo smarkiai, nei suko galvos prigriebė paprastą šokoladą ir dar su smulkintais riešutais, viska ištirpdžiau, įpyliau šiek tiek grietinėlės - skanavom su vaisiais, zefyrais ir balta duona, skanumėlis dar pradžioj paburbėįjau, kad nupirko su riešutais, bet užkabinus, kai kliudavo riešuto, buvo gardu
gal kas zino restorana Vilniuje,kur galima butu pasmaguriauti ir pasimegaut fondiu?
Norejau paklausti, koks fondiu puodas yra geresnis (maziau pridega) - nerudijancio plieno, padengto emale ar paprasto nerudijancio plieno?
Skanu su bananais mandarinais! Dar i sokolada mirkem paprasciausia fermentini suri, skonis nerealus Aj va, dar ir vynuoges skanu labai
Dabar prisiskaiciau receptuku, butinai bandysiu su suriu ir aliejumi
Dabar prisiskaiciau receptuku, butinai bandysiu su suriu ir aliejumi
Sveikos
Merginos papasakokit, kaip pacios gaminates surio fondiu, man kazkaip neiseina, nesigauna vientisa mase, vynas ir suris gerai nesusimaiso niekaip galvojau, gal per stipriai kaitinu
Merginos papasakokit, kaip pacios gaminates surio fondiu, man kazkaip neiseina, nesigauna vientisa mase, vynas ir suris gerai nesusimaiso niekaip galvojau, gal per stipriai kaitinu
turiu toki puoda fondiu, zinau kad jis skirtas sokoladiniam fondiu, bet kazin ar iseitu pasigaminti ir surio??kaip manot?
QUOTE(aneeta @ 2012 01 29, 16:21)
Sveikos
Merginos papasakokit, kaip pacios gaminates surio fondiu, man kazkaip neiseina, nesigauna vientisa mase, vynas ir suris gerai nesusimaiso niekaip galvojau, gal per stipriai kaitinu
Merginos papasakokit, kaip pacios gaminates surio fondiu, man kazkaip neiseina, nesigauna vientisa mase, vynas ir suris gerai nesusimaiso niekaip galvojau, gal per stipriai kaitinu
Ar jum jau gaunasi gerai? As dariau man irgi nelabai vientisa mase gavosi.
QUOTE(rozalinda30 @ 2012 02 20, 17:06)
Ar jum jau gaunasi gerai? As dariau man irgi nelabai vientisa mase gavosi.
jau gavosi, piliau maziau vyno ir stipriai jo nekaitinau, be to tarkuota suri sumaisiau su saukstu miltu ir dejau i puoda po sauksta vis maisydama, skanus isejo fondiu