Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

aciuks.gif amarrile, eisiu uzdesiu pukine striuke, gal nesutroks g.gif
Atsakyti
aš vakar savo kanus su vazonais visus sustačiau paleio radijatorių ir dar celofaninais maišeliais užklojau, maž pradės jau augti, nu kiek galima, bet. .. naktį pas mus vėl prisnigo g.gif
Atsakyti
Pasiskaiciusi jusu pokalbius pasirodo jau senokai reikejo nest kanus is rusio. Savo buvau palikusi zemeje (bet nedideliame kiekyje) ir tik ana savaite negausiai paliejus. Tai man dabar reikia su visais vazonais kelt i dienos sviesa po radiatorium ir laistyt kaip pridera? doh.gif
Atsakyti
Pernai išnešiau kovo mėn į daugiabučio namo laiptinę, tai kai sodinau jie buvo pas mane kokia apie metrą , na truputį mažesni , bet tokie ištysę laibi, vėjas juos man išlaužė, tai dabar sakiau kad balandžio pabaigoje išnešiu į šviesą , tiesa sakant aš net nepažiūrėjau kaip jie laikosi, nes laikau rūsį, irgi daugaibučio, pernai gerai itšsilaikė, o šiemet pakeitė rūsio duris ir neturiu rakto. biggrin.gif Mano pažystama sodina tiesiai į dirvą gegužį , sako kad būna truputį pradygę, bet žydi pas ją dar greičiau nei pasmane daiginti. Aišku pas ją tie paprastieji mažažiedžiai. Net nežinau, gal kas parašys plačiau, šiaip tai lietuviškai jie pipytėm vadinasi, kažkoks kvailas pvadinimas doh.gif
Atsakyti
Jai kambary(ne šiltnamį) reiktu laikyti iki sodinimo,tai tikrai geriau tiesiai i dirva,truputy padygusius....
Atsakyti
sveikos.As ir siais metais pirma karta bandysiu auginti kanus.Rudeni tokia mociute atidave nemazai kanu gumbu,tai as juos sudejau i didele kartonine deze, uzpyliau durpemis ir isnesiau i daugiabucio rusi. Kovo pirmomis dienomis parsinesiau apziurejau visus gumbus, nei vieno neradau pazeisto, tai ir susodinau i 5l plastikinius bambalius.Dabar pas mane jos jau gerokai sulapojusios. Kitos net siekia jau 50cm. Beje, nesodinau as i joki smeli. Nusipirkau zemes su perpuvusiu meslu.
Atsakyti
labiausiai nerimauju kad kambaryje isauginti sie grazuoliai nebutu silpni, lauke uztai vis delsiu ir nesodinu i vazonus ka jus manot? ar geriau i zeme tiesiai ar i vazonus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 03 25, 15:00)
labiausiai nerimauju kad kambaryje isauginti sie grazuoliai nebutu silpni, lauke                    uztai vis delsiu ir nesodinu i vazonus ka jus manot?    ar geriau i zeme tiesiai ar i vazonus ? 4u.gif

Aš tai kelis sukišau į vazoną, bet taip ir nesudygsta kažkodėl, o kelis gumbus pasilikau, sodinsiu kai atšils lauke. Žiūrėsim koks bus ksirtumas.
Atsakyti
na merginos, kas susodinusios kanus i vazonus ar siltnamy, ar sudyge jau? g.gif
mano niekaip nelenda doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 04 07, 16:47)
mano niekaip nelenda doh.gif  unsure.gif

mano jau sudygo, kada i zeme jas kisti?
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 04 07, 16:47)
mano niekaip nelenda doh.gif  unsure.gif

pas mane dar ir nesudyge ,nors as dar tik pries sav pasodinau
Atsakyti
sveikutes o mano kanai jau kokiu 40 cm namie auga sau 4u.gif

o i lauka reik sodinti geguzi kazkur kaip jau tikrai zinosim kad salnu nebus rolleyes.gif
Atsakyti