Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

doh.gif Susodinau kanus i vazonus, doh.gif uzpuole kazkokie balti super mazi vabaliukai doh.gif bandziau siandien purksti, bet dar neismire. Lauksiu dar.

Kazin ar galiu salia kanu i tuos pačius vazonus gvazdikeliu pasodinti? Netrukdytu vieni kitiems?
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 04 15, 15:27)
Sveikos,

Aš irgi turėjau vargo su kanomis. Pernai buvau susodinusi terasoje dideliuose vazonuose, žiemai įnešiau į rūsį. Praeitą savaitę įsinešiau į garažą, nes lauke dar jiems šalta. Sugalvojau praretinti, tai dirbau kaip išprotėjusi, kol juos iš tų vazonų "išlupiau" doh.gif Dabar suprantu, kodėl žmonės jų vazonuose neaugina smile.gif Dabar turiu visą maisą šakniagumbių, kaži man jie iki atšilimo dar bus "gyvi" g.gif Reikia juos laistyt, ar žemėm apipilti, kad nesudžiūtų?
Ačiū už atsakymą 4u.gif

va va as ir ketinu ta pati daryti nes paziurejau mano kanai visai nebloagai issilaike ziuriu net daigelius leidzia bet tas vazonas toks pilnas gumbu reikia isdalinti nes nebus kur jam augti tai ir galvoju kad suvarksiu juos krapstydama lauk doh.gif bet ka darysi vistiek teks bigsmile.gif tik kazin kaip del isgyvenimo nes maniskiai jau diksta gal nieko jiems nenutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2009 04 09, 14:49)
i kokia zeme kanus sodinat? I durpes, jauciu, netinka? O, jei durpes maisyciau su kokia kaktusu zeme? ar vis gi reiks pirkt zeme zydincioms kambarinems gelems? blush2.gif

kokią žemę turi, į tokią ir sodink. Tik kad ne smėlis ir ne orchidėjų "žemė" būtų. Pasikask kur nors tos žemės. Kam ją kanams pirkti irnesakyk.gif

QUOTE(ratuto @ 2009 04 14, 23:21)
jaučiu, kad savo gal 50 gumbų supūdžiau sad.gif((( nei iš vietos..  doh.gif kai kurie jau minkšti kaip....pyp...

ratuto, taigi tokią "tvorą" galėjai sodinti kasmet doh.gif kam ant tujų kaštavaisi rolleyes.gif

QUOTE(pukučiai @ 2009 04 15, 23:06)
va va as ir ketinu ta pati daryti nes paziurejau mano kanai visai nebloagai issilaike ziuriu net daigelius leidzia bet tas vazonas toks pilnas gumbu reikia isdalinti nes nebus kur jam augti tai ir galvoju kad suvarksiu juos krapstydama lauk  doh.gif  bet ka darysi vistiek teks  bigsmile.gif  tik kazin kaip del isgyvenimo nes maniskiai jau diksta gal nieko jiems nenutiks  g.gif

sakyčiau, dalink dabar tuos gumbelius, nelauk, kol lapai išbujos. Tada jiems tikrai bus sunku išmaitinti lapus ir dar savo žaizdas tuo pačiu gydytis.
Atsakyti
dabra galvoju - susodint tai aš juos susodinua, bet kaip reikės persodint????? g.gif kažin, kada jau galima juos persodint...na iš šiltnamio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 04 16, 12:36)
dabra galvoju - susodint tai aš juos susodinua, bet kaip reikės persodint????? g.gif  kažin, kada jau galima juos persodint...na iš šiltnamio? g.gif

Paprastai, su daugiau žemių, iškelsi ir viskas mirksiukas.gif Kai nori atidalinti šakniagumbius, tada geriau dar nesudygusių, o tau tik perkelt į kitą vietą, tai nieko baisaus, nėra jie jau labai lepūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 16, 11:54)
sakyčiau, dalink dabar tuos gumbelius, nelauk, kol lapai išbujos. Tada jiems tikrai bus sunku išmaitinti lapus ir dar savo žaizdas tuo pačiu gydytis.

jau viskas pos faktum viskas isdalinta i zemes sudeta dabar lauke stovi bet tuoj leksiu sunesiu kur sviesu ir ziuresiu kas toliau bus
o kas liecia del isemimin tai pakankamai lengvai issieme kelis kart per kibitra trinkteli apverti ant jo patrepsi ir fsio viskas krenta lauk savo noru thumbup.gif zodziu is 2 kibiru padariau 10 gumbeliu ir tai atrodo nemazi kai turguje pirkau pernai raudonais lapais tai tas gumbelis minetiurinis buvo o mano tokie kasip 3 vyriski kulokai ir du tokie mazyciai
ziuresim kaip cia dabar man jie auks bigsmile.gif
Atsakyti
o kas liecia zeme tai as kasu perpuvusia zole su zemem sumaisyta tai jie man pernai labai gerai augo tokioje zemeje tresti tikrai nebetresiau ir zydejo kitos sako vazone pasodintos nezyd zydi zydi ir dar kaip smile.gif
Atsakyti
o aš jau susitariau su tokia močiutė, kad duos visą priekabą už 10 litų gerai perpuvusio karvės mėšlo, tai man ir kanoms užteks ir rauginimui bus:) thumbup.gif nepagailėsiu jau šito gėrio tongue.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif Ar dar nesiruosiat kanas persodinti i lauka? Sakau, gal jau orai leidzia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carlote @ 2009 04 26, 09:37)
sveikutės smile.gif Ar dar nesiruosiat kanas persodinti i lauka? Sakau, gal jau orai leidzia? 4u.gif

sveikutes,kiek zinau tai reikia geguzes antroj pusej i lauka nesti tada bus jau salnos praeje..... 4u.gif gal kas turit kanu geltonais ziedais parduot? rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos gėlininkės 4u.gif
šeštadienį nusipirkau kanų ir ėmiau skaityti inet'e ką su jomis veikti... Sakykit, ar ne per vėlu man dabar sodinti į vazonus? blush2.gif
Atsakyti
Labas gėlininkės smile.gif ,

Galite pasiūlyti atlikusių Kanų man. Nupirksiu smile.gif
Spalva nesvarbi, nes dar jokiu neturiu smile.gif

Geriau i a.z.
Atsakyti