Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Aš sekmadieni sukisau laukia savo kanus,gal viskas gerai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 04 27, 11:26)
Sveikos gėlininkės  4u.gif
šeštadienį nusipirkau kanų ir ėmiau skaityti inet'e ką su jomis veikti... Sakykit, ar ne per vėlu man dabar sodinti į vazonus?  blush2.gif

sveikute...sakyčiau, kad ne per vėlu.Anksčiau sodinama todėl, kad iki rudens spėtų sužidėti...Šiemet aš pirmą kartą jas sodinau, todėl ir aš sodinau kovo mėn i vazonus, o vėliau sodinsiu i lauką. Bet kitais metais taip nebesiterliosiu, bandysiu atšilus, tiesiai į žemę sodinti lauke... g.gif
Atsakyti
QUOTE(carlote @ 2009 04 27, 22:14)
sveikute...sakyčiau, kad ne per vėlu.Anksčiau sodinama todėl, kad iki rudens spėtų sužidėti...Šiemet aš pirmą kartą jas sodinau, todėl ir aš sodinau kovo mėn i vazonus, o vėliau sodinsiu i lauką. Bet kitais metais taip nebesiterliosiu, bandysiu atšilus, tiesiai į žemę sodinti lauke... g.gif

Sveikutes, vat butent toks klausimukas , o kada jau galima butu i lauka sodinti?
Aciu uz atsakyma blush2.gif
Atsakyti
Mano kanos šiemet supuvo, turbūt rusy buvo per drėgna sad.gif
Dabar vargsiu kol vėl atkursiu savo kolekciją
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turi parduot kanu? Tiktu bet kokios. Geriausiai, jei butu Kaune arba Kedainiuose. Jei turit, tai rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carlote @ 2009 04 14, 13:46)
as tai kanams pirkau zeme su perpuvusiu meslu, tai auga, kaip isproteje... 4u.gif

Kas cia per zeme? Kur tokia parduoda?

QUOTE(naitas @ 2009 04 14, 16:44)
Man kanai gražu. Bet kai ateina ruduo, prakeikiu aš juos su visais jų grožiais. Įauga dvimetriniai, krūmo plotis vos ne kvadratinis metras. Ne dyvai, kasdavau ir su laužtuvu.

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Navi @ 2009 05 04, 15:51)
Kas cia per zeme? Kur tokia parduoda?

Senukuose pati pirkausi - ryškūs geltoni maišai, 10l arba 30l
Atsakyti
Kanas maciau Stoties turgui po 8 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 05 04, 16:34)
Senukuose pati pirkausi - ryškūs geltoni maišai, 10l arba 30l

aciu 4u.gif
Atsakyti
pernykscius susaldziau palikusi zemeje neiskastus. bet gavau nauju. as juos is karto i zeme pasodinau.
lauksim groziu. rudeni jau nepaliksiu ziemoti. vyras sake, kad nesamoningos geles, kurias reikia iskasineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2009 05 06, 08:53)
vyras sake, kad nesamoningos geles, kurias reikia iskasineti smile.gif

rolleyes.gif pritariu tavo vyrui biggrin.gif Pati su tais kanais kaip vista su kiausiniais jau kelenti metai doh.gif Bet zaidziu, nes patinka. Grazi didinga gele wink.gif
Siemet nezadinau anksciau, tiesiai i zeme sodinsiu gumbus unsure.gif Neturiu galimybes siemet zaisti cool.gif Aj - nores gyvens nail.gif

ziauri as siandien rolleyes.gif
Atsakyti
na, merginos, ar auga jusu kanai g.gif
mano labai sunkiai, vos islinde is po zemiu, jauciu siemet neturesiu ziedu unsure.gif
Atsakyti