Aš sekmadieni sukisau laukia savo kanus,gal viskas gerai bus

QUOTE(Vita @ 2009 04 27, 11:26)
Sveikos gėlininkės
šeštadienį nusipirkau kanų ir ėmiau skaityti inet'e ką su jomis veikti... Sakykit, ar ne per vėlu man dabar sodinti į vazonus?

šeštadienį nusipirkau kanų ir ėmiau skaityti inet'e ką su jomis veikti... Sakykit, ar ne per vėlu man dabar sodinti į vazonus?

sveikute...sakyčiau, kad ne per vėlu.Anksčiau sodinama todėl, kad iki rudens spėtų sužidėti...Šiemet aš pirmą kartą jas sodinau, todėl ir aš sodinau kovo mėn i vazonus, o vėliau sodinsiu i lauką. Bet kitais metais taip nebesiterliosiu, bandysiu atšilus, tiesiai į žemę sodinti lauke...

QUOTE(carlote @ 2009 04 27, 22:14)
sveikute...sakyčiau, kad ne per vėlu.Anksčiau sodinama todėl, kad iki rudens spėtų sužidėti...Šiemet aš pirmą kartą jas sodinau, todėl ir aš sodinau kovo mėn i vazonus, o vėliau sodinsiu i lauką. Bet kitais metais taip nebesiterliosiu, bandysiu atšilus, tiesiai į žemę sodinti lauke... 

Sveikutes, vat butent toks klausimukas , o kada jau galima butu i lauka sodinti?
Aciu uz atsakyma

Mano kanos šiemet supuvo, turbūt rusy buvo per drėgna 
Dabar vargsiu kol vėl atkursiu savo kolekciją

Dabar vargsiu kol vėl atkursiu savo kolekciją
QUOTE(carlote @ 2009 04 14, 13:46)
as tai kanams pirkau zeme su perpuvusiu meslu, tai auga, kaip isproteje... 

Kas cia per zeme? Kur tokia parduoda?
QUOTE(naitas @ 2009 04 14, 16:44)
Man kanai gražu. Bet kai ateina ruduo, prakeikiu aš juos su visais jų grožiais. Įauga dvimetriniai, krūmo plotis vos ne kvadratinis metras. Ne dyvai, kasdavau ir su laužtuvu.

QUOTE(Navi @ 2009 05 04, 15:51)
Kas cia per zeme? Kur tokia parduoda?
Senukuose pati pirkausi - ryškūs geltoni maišai, 10l arba 30l
Kanas maciau Stoties turgui po 8 Lt

QUOTE(DeeDee @ 2009 05 04, 16:34)
Senukuose pati pirkausi - ryškūs geltoni maišai, 10l arba 30l
aciu

pernykscius susaldziau palikusi zemeje neiskastus. bet gavau nauju. as juos is karto i zeme pasodinau.
lauksim groziu. rudeni jau nepaliksiu ziemoti. vyras sake, kad nesamoningos geles, kurias reikia iskasineti
lauksim groziu. rudeni jau nepaliksiu ziemoti. vyras sake, kad nesamoningos geles, kurias reikia iskasineti

QUOTE(ausrella @ 2009 05 06, 08:53)

Siemet nezadinau anksciau, tiesiai i zeme sodinsiu gumbus

ziauri as siandien