Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Livai kokia fainuolė,o aš šiemet laukiau ir nežydi,pas mane rudais lapais geltona,ar gali būti ,gal kaip pirkau apgavo g.gif
Atsakyti
Grazus jusu geliukai,as tai apie tokia svajoju blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Kazko nenusikopina,tai dedu visa puslapi,ten yra kur akeles paganyt
http://images.google...ttp...v=2&hl=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shidochika: 11 rugsėjo 2009 - 20:21
QUOTE(egleja @ 2009 09 11, 09:58)
grazuole,ir as pernai tokia turejau,bet siemet man ji nedygo  verysad.gif

ačiū, 4u.gif
as jau ne iš pirmo girdžiu, kad sunku tas ne tradicines antrais metais pražydint g.gif
QUOTE(satanele @ 2009 09 11, 20:04)
Livai kokia fainuolė,o aš šiemet laukiau ir nežydi,pas mane rudais lapais geltona,ar gali būti ,gal kaip pirkau apgavo  g.gif

ačiū 4u.gif
tai visko gali būt, pas mane nei viena rudais nežydi schmoll.gif
QUOTE(shidochika @ 2009 09 11, 20:17)
Kazko nenusikopina,tai dedu visa puslapi,ten yra kur akeles paganyt

bigsmile.gif swoon.gif oho kiek grožio ten yra wub.gif
Atsakyti
Pirmą kartą sodinau kanas. Jau žinau, kur sodinsiu kitamet. Darysiu "tvora" su jomis - atskirsiu veją nuo daržo savo sode...
Čia dalis kanų, kitos kitose pakampėse susodintos buvo ax.gif (žalios žydi, rudos nea)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 09 11, 10:43)
sveikutes, pasirodau ir aš, su savo ilgai laukta kana(lab norėjau pažiūrėt kokia spalva)
user posted image

user posted image

Livai, koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif Niekad kanų žiedai man nepatiko, bet šitie tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 12, 19:09)
Darysiu "tvora" su jomis - atskirsiu veją nuo daržo savo sode...

Aš šiemet dariau, man nepasitvirtino schmoll.gif įsivaizdavau, kad man jos užaugs diiiidelės, užstos daržą, bet kažkaip viskas matosi, labai lėtai šiemet augo, gal tankiau reik sodint mastau.gif

QUOTE(speciuke @ 2009 09 12, 22:42)
Livai, koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif Niekad kanų žiedai man nepatiko, bet šitie tai  thumbup.gif

ačiū, 4u.gif
man ir šitie patiko, šiaip nemėgstu kanų, bet pernai iš rudens gavau nemažai, tai teko kažkur susodint
Atsakyti
Man ir nepasiteisino kanų tvora. Aišku, nedėjau kkš. Reikėjo daug, o iš kur tiek gausi?
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 13, 14:24)
Man ir nepasiteisino kanų tvora. Aišku, nedėjau kkš. Reikėjo daug, o iš kur tiek gausi?

Joo,iš kur čia paimsi to kkš mieste gyvendamas,neturiu jokios pažystamos karvutės blush2.gif kuri man jo parūpintų
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2009 09 13, 16:58)
Joo,iš kur čia paimsi to kkš mieste gyvendamas,neturiu jokios pažystamos karvutės  blush2.gif  kuri man jo parūpintų

Mieste ar kaime, bet kiek darbo su š..... showoff.gif
Atsakyti
Pranašauka šalnas, ar jau iškasat kanas?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 18, 12:31)
Pranašauka šalnas, ar jau iškasat kanas?

Nesijaudink,kask iskart,kai nušals antžemine dalis...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2009 09 18, 21:43)
Nesijaudink,kask iskart,kai nušals antžemine dalis...

Dar pasigrožėsim kanomis wub.gif
Atsakyti