Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

QUOTE(amarrile @ 2009 09 18, 20:43)
Nesijaudink,kask iskart,kai nušals antžemine dalis...

mano jau jau pajuodo, nušalo po šios nakties, unsure.gif tai dabar nupjaut lapus ir iškast? mastau.gif
Atsakyti
siemet pirmi metai turiu Kanas,sodinau vazonuose, nelabai jos ten pas mane zydejo ir lapai kazkokie geltoni, gal per mazai tresiau g.gif O galu gale kaip ziemai paruosti.koks rusys turi buti?Pas mane gana sausas ir tamsus.Tai juos iskasti ir nupurtyti zemes, ar su zememis, ar isvis su vazonais inesti ir pastatyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2009 10 04, 12:08)
siemet pirmi metai turiu Kanas,sodinau vazonuose, nelabai jos ten pas mane zydejo ir lapai kazkokie geltoni, gal per mazai tresiau g.gif O galu gale kaip ziemai paruosti.koks rusys turi buti?Pas mane gana sausas ir tamsus.Tai juos iskasti ir nupurtyti zemes, ar su zememis, ar isvis su vazonais inesti ir pastatyti? unsure.gif

Man taip pat sis klausimas aktualus. Gal galite patarti ?
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 10 06, 11:54)
Man taip pat sis klausimas aktualus. Gal galite patarti ?

Pas mane sausas rūsys, tai kanoms nelabai patinka. Geriau žemių nenupurtyti ir viso kelmo neardyti. Bent jau man taip jos geriau išsilaiko.
Atsakyti
o gal geriau i vazonus susodint ir be pavasario nelaistyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 10 11, 10:28)

Vazonuose gerai, galėsi anksčiau džiaugtis lapais ir žiedais. Bet aš taip nedarau, man per daug vargo fitness4.gif

Aš savas kanas iškasiau, tik dar nesunešiau į rūsį.
Atsakyti
QUOTE(Birutė5 @ 2009 10 11, 10:28)

Viskam savo laikas. Dabar laikas ilsetis.Svarbiausia nesupudinti,nesušaldyti.Ne tokios jos lepios.
Atsakyti
Aš kitą savaitę iškasinėsiu,dar nieko nenutiks ax.gif daugelis vazonuose pasodinti,tik įnešti į rusį nukarpius lapus thumbup.gif
Atsakyti
issikasiau savo kanus,bet jie tokie drėgni,ar reike tu apdziovinti,nes bijau kad nepradetu puti g.gif
Atsakyti
Maniškės augo vazone ,tai aš jau lapus apkarpiau,bet i patalpa neinešiau.Aš ir neturiu tokio kaip rūsio tik garažas su katiline,o kai kūrens pečių garaže bus šilta ,tai nežinau tiks joms tokia patalpa ar ne. g.gif
Atsakyti
Mergaites,gal galitetikslaiu pasakyti kaip tas saknis laikyti.na isiroviau as jas,ant vieno gumbo tai daug ju ten.Ar juos ten ardyti ar ne?ar pavasari,juk ten tiek daug tai nesodinsi,reiktu juk iskisrtytis jas?Ar jus kai jas ziemoti padedate laistote?
Nezinau ka dryti su jomis,stovi sklepe dabar
Atsakyti
Aš savasias iškasiau, nukarpiau lapus, kokias dvi savaites padžiovinau šiltnamy, tada neskaidžius ir per daug nenugramdžius žemių sudėjau į lovelius ir apdėjau durpėmis bei padėjau daugiabučio sandeliuke žiemoti ax.gif
Atsakyti